Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Bandenspanning voor Suzuki Alto

Bandenspanningstabel
Juiste bandenspanning heeft invloed op auto's gebruik: de band duurzaamheid, brandstofverbruik, de veiligheid van het rijden. De tabel hieronder geeft u de juiste bandenspanning in specifieke auto. Het houdt rekening met de voor- en achter-as en auto's maximale belasting. In tabel van druk kies: model, motor capaciteit en kracht.
Widok boczny samochodu
Motorinhoud


Tabela ciśnień dla Suzuki Alto

De juiste bandenspanning heeft enorme invloed op gebruiken van auto. Suzuki Alto . Geschikte bandenspanning heeft invloed op de levensduur van de banden, minder brandstofverbruik en rijveiligheid. Het zijn enkele factoren die een negatieve invloed kunnen hebben: een te lage of te hoge bandenspanning.

Bandenspanning Suzuki Alto moet bij het ​​voorgesteld door de fabrikant aangegeven niveau worden gehouden. Juiste waarden worden op een label op inlaatklep, portier en in de handleiding Suzuki Alto en in onze tabel.

Het is de moeite waard om uw bandenspanning regelmatig te controleren. Het is de moeite waard om uw eigen drukmeter te hebben. U moet de bandenspanning om de twee weken of voor een langere reis te controleren.

Hieronder vindt u alle nodige informatie over bandenspanning Suzuki Alto . Deze gegevens bestaan ​​uit de maximale vervoer van de voorste en achterste as. Om de juiste druk voor uw auto te bepalen moet u uw cilinderinhoud en het motorvermogen te selecteren. Suzuki Alto .