Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snelle en gratis bezorging
 3. Originele producten
 4. Al meer dan
  1.000.000 klanten
 5. Het europees
  netwerk van sales

Fulda SportControl 235/45 R17 94 Y MFS

Bandenmaat:
235/45 R17
Snelheidsindex:
Y = max 300 km/h
Lastindex:
94 = max 670 kg
Bandensoort:
Zomerbanden
Soort:
Auto
 • Gratis bezorging
 • Afleveringstijd: 2 werkdagen

Dit artikel werd gekocht gisteren om 11:54

 • Gebruikersmeningen
 • Productenbeschrijving
 • Etikette

Overzicht: Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 4,2 90 meningen

goede
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

Plaats uw mening over de band

90 personen heeft deze band beoordeeld

 • 5 23 Personen
 • 4 61 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 1 Personen

93% van de gebruikers beveelt deze band aan

93%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1629 dagen. In die tijd hebben we verzameld 90 beoordelingen.

De totale afstand gereden door onze klanten is 682000 km.

De hoogst gewaardeerde parameter is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders van meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Mateusz
  Beoordeling: 4,3 111130
  Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Beslissen over deze banden przesiadałem van Dunlopów SP Sport Maxx, die ik zeer positief. Om Fuld kopen benaderd met scepsis, die wordt gevoeld in de automotive forums. Ik zou aanraden, maar lees de meningen van de gebruikers op de forums buitenlandse - zijn radicaal verschillend van de onze. Ik nam het risico en ik moet toegeven dat ik zeer tevreden ben. Zoals voor zijn grootte (225/40/18) banden zijn zeer rustig, goed vasthouden aan de droge omstandigheden en had niet de indruk dat de auto "zweeft" de scherpere manoeuvres, al is het waarschijnlijk ook een kwestie van hun profiel niet maken. Zelfs met snellere bochten had ik geen onaangename verrassingen, impulsief astype slip of slip. Soms voel de zachte "flow"-banden, maar het is voorspelbaar en rustgevend effect. Ik ben ook erg blij met het gedrag van de band in de regen. Ze leiden zelfverzekerd, auto de hele tijd in de looppiste, niet rond porren, remmen is zeer bevredigend. Banden hebben ook een flinke rand bescherming, die niet te verwaarlozen is bij lagere profielen. In conclusie - Ik persoonlijk adviseren deze banden aan uw vrienden en waarschijnlijk kopen ze weer omdat het voor nu ik voel me niet teleurgesteld - ze voldoen aan al mijn verwachtingen. Het is moeilijk voor mij om het element waarin de eerder genoemde Dunlopy veel beter dan Fuld zou zijn, afgezien van het feit dat men een premium merk, en de tweede is de middenklasse te noemen.
 • kuba
  Beoordeling: 3,1 111100
  Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik zou deze banden amateurs raden weinig sportief rijden. Tegelijkertijd is het profiel zeer goede demping, amateurs 'breakers wervelkolom' aan andere donuts. Helaas zijn er kosteneffectieve (verbranding hetzelfde als voor winterbanden Nokia). De bochten op nat en droog wegdek goed vasthouden. Slechter van remming. De verhouding prijs / kwaliteit beoordeel ik heel goed. Rancik beschermt de velg is voldoende, maar de wielen tegen de stoeprand geen krassen. Als u op zoek bent naar goed uitziende band op de velg, die je niet zal ruïneren en zorgen voor een comfortabel, ik zou deze Fulda aanraden.
 • Bimber.
  Beoordeling: 4,2 111120
  Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als de wielen die moeten vereisen zeer lage profiel heb ik besloten om Fulda want voordat kreeg heel snel een set banden met een hogere plank en nu de schade Ik was op een eersteklas afwerking, eerlijk gezegd betreur ik niet de keuze, zeer goede banden, goede grip Randbescherming en remmen op droog en in de natte, maar geeft u advies met Poolse gaten profiel 40 geen blaasjes of scheurtjes, die een of andere manier speciaal geluid is niet luid niet het enige aandacht aan deze, verbruik 200 pk diesel front-lijkt mij normaal te zijn, in het algemeen aanbeveling in de prijs echt cool.
 • bzzzykk
  Beoordeling: 4,0 1111000
  Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik was sceptisch over een dergelijke brede band maar door vrijloop als ik had geen keus. en hier een positieve verrassing, ondanks een aanzienlijke breedte van de band onvergelijkbaar stil voor de winter 205 grote zijdelingse steun. ESP zowel de snelle opstart en grip bij het remmen ingedrukt te houden af ​​en toe geweldig. te rijden op droog wegdek in deze prijsklasse sensationeel. nat (misschien te wijten aan de breedte) doet het goed, hoewel de afvoer van water (directionele) was verbeterd. Ik zou zeker na twee seizoenen en ongeveer 50 duizend. Rijweerstand band te dragen vijf.
 • Artur
  Beoordeling: 4,0 11110
  Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Goede banden, ik ben blij met hun aankoop. Een waarin ik gewezen - in een zware auto met automatische versnellingsbak en de dieselmotor - zwaar beladen voorzijde, met agressieve rijden (snelweg en stad rijden, dynamisch, geen sensatie of piepende banden) vanaf het moment dat de banden zijn harder dan in het begin, maar het is de schuld van de auto wyząbkowanie niet banden, omdat die op de achteras zijn zo goed als nieuw na 10.000 mijl. Ik schat dat moet de Galaxy rustig te weerstaan ​​voor ongeveer 3 sezony- dwz meer dan 30 duizend mijl!

Aantal beoordelingen per pagina:

Productenbeschrijving

Fulda SportControl 235/45 R17 94 Y MFS

Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.
Etikette

Band Fulda SportControl in de maat 235/45 R17 94 Y, volgens de informatie van de fabrikant, heeft de volgende rijeigenschappen parameters:

 • E
 • B
 • 68 dB
E B 68 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor de hoogste brandstofefficiëntie rating (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het laagste brandstofverbruik rating (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe hoger de weerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Informatie over cookies