Controleer uw bestelling

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Het europees
  netwerk van sales

Michelin Alpin A4 205/60 R15 91 H

Vergelijk

Bandenmaat:
205/60 R15
Snelheidsindex:
H = max 210 km/h
Lastindex:
91 = max 615 kg
Bandensoort:
Winterbanden
Soort:
Auto
 • Gratis bezorgd
 • Afleveringstijd: 2-3 dagen
 • Gebruikersmeningen
 • Productenbeschrijving
 • Video presentatie
 • Etikette

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 213 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

Plaats uw mening
over de band

213 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 103 Personen
 • 4 87 Personen
 • 3 16 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 0 Personen

92% van de gebruikers beveelt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1715 dagen. Gedurende deze periode hebben we 213 beoordelingen.

De totale afstand gereden door onze klanten is 1640000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Michał
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hoewel niet doorgegeven deze banden veel mijl, maar wisselende weersomstandigheden en de verscheidenheid van oppervlakken waarop deze in beweging toestaan ​​iets te schrijven deze banden. De laagst gemeten temperatuur in de vorige periode van gebruik was -17 ℃ en 17 ℃ hoogst. In de lage temperatuur bereik, de band in droge omstandigheden heeft een uitstekende hechting. In het hogere temperatuurgebied hechting nog hogere graad, zonder opgemerkt slijtage grotere rubber door gebruik bij hogere temperaturen. De natte band zeer goed riool water uit het loopvlak en aquaplaning is marginaal. Op verpakt sneeuw wagen presteerde zeer goed, net als in de sneeuw buiten. De enige oppervlak waarop er een significante afname in adhesie van ijs, natuurlijk, maar dit verschijnsel is duidelijk, en geen band niet tegen deze. Zoals voor het comfort, de band is vrij hard en is krachtig voelt grotere defecten in het oppervlak. Op oneffen oppervlakken, zoals vuil weg bedekt met bouwpuin, de rit is erg ongemakkelijk. Lawaai in droge omstandigheden in vergelijking met andere banden die ik heb gebruikt is licht verhoogd. Samenvattend zou ik deze banden raden!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Roan
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  ik kocht de band van Michelin Alpin A4 via oponeo webshop (minimum aan formaliteiten, snel gerealiseerd bestellingen, goede prijs) en niet te verbergen dat van de band en de winkel ik ben blij. Dit is al mijn tweede aankoop via oponeo. Wat de band Michelin Alpin A4 Ik denk dat dit is een zeer goed product tegen een betaalbare prijs. Ik heb een stationwagon Ik geef toe dat heb geen stabiliteitscontrole dus met de auto onder winterse omstandigheden ik probeer te voorzichtig rijden en met een bepaalde afstand. Wat betreft het gedrag van de banden op het droog en nat wegdek Ik denk dat is OK, terwijl de sneeuw en modder band gedraagt heel goed vervulling van zijn taak (je kunt vertrekken van 0,5 m sneeuwjacht) ijs is bekend Hier is er geen sterke maar na al zeker beter presteren winterbanden dan het beste zomerband of gelesezoenband. De tekortkomingen van Ik denk dat je kunt twee vinden, en is een zeer delicate- waarneembare ruis bij hoge snelheden waarneembare ruis en weinig bepaald gedrag in bochten. Over het algemeen adviseer ik de banden van Michelin Alpin 4 Ik had een eerder model onder mijn oude auto en ook verbaasd positief.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Kyan
  Beoordeling: 2,9 119000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  Deze banden zijn een totale mislukking. Ik kocht ze vorig jaar voor de Volvo S40 2.0D. Onmiddellijk na de aankoop Ik merkte dat de Michelin Alpin A4 banden in het snelheidsbereik vreemd gezoem (90km / h en 100km / H plus of min 3 km / h) ik meldde het maar voorbehouden dat alleen Ik zal hen geven aan klachten zoals ik veronderstelde de zomer. Dus ik deed. Ik zet zomerbanden en stilte. De verkoper was zeer verrast dat ik wil deze gaan reklameren omdat ze zoveel verkocht hebben en nooit een klacht gehad op Michelin Alpin A4 . Na 2 weken ik kreeg een nieuwe set banden. fabrikant van Michelin Alpin A4 schreef mij, dat ze hebben niet gevonden wat is met deze banden mis en zij zullen het verder te onderzoeken maar ze gaven me een nieuwe set. Ik heb onlangs begonnen met een nieuwe banden en weer de brom en huilt. Op een nat wegdek bij de starten gemakkelijk hun grip verliezen. Algemeen niet aanraden!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Machael
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik reed op verschillende banden en Michelin Alpin A4 (205/60R16) is erg goed! Op de tweede auto heb ik een nieuwe michelin van vorige generatie en als het gaat om het rijden ze missen een hoop van de band Michelin Alpin A4 . het is waar dat ik reed een beetje op deze banden en de sneeuw heeft slechts drie dagen geweest maar banden blinken zeer goed en op de sneew zijn als lijm. Om te graven in de sneeuw het echt iemand nodig heeft om een inspanning te leveren (getestet). Het is bekend dat als wij remmen snel en met heel kracht de ABS en zo activeert als je wilt gek doen tractie maakt ook zelf gevoeld maar houden zeer goed wat betreft de abrasiveness het valt nog te bezien na het einde van het seizoen. Banden van Michelin Alpin A4 beetje duur, maar het geld waard. Aanbevolen!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  Lechas
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De eigenschappen van de banden in winterse omstandigheden en op natte hier geschreven heeft veel van het goede. Alle positieve reviews zijn het meest verdiend. Toch zou ik willen schrijven over duurzaamheid. De laatste set Ik diende vier winterseizoenen, waarbij reed samen op deze banden ca. 55 duizend. km (3.4 city - rijdt vrij rustig, vierde route - driving dynamisch). Ter vergelijking, schrijven dat de zomer Nokia ZG2 225/45 r15 geserveerd me slechts twee seizoenen en dreef hen niet meer dan 40 duizend. mijlen. Hoewel Michelin A4 kost heel veel, het is uiteindelijk te wijten aan de zeer hoge duurzaamheid vallen goedkoper dan andere banden. Het is de moeite waard om te kopen !!! Ik denk dat voor de lente of de zomer kleren Michelin.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productenbeschrijving

Michelin Alpin A4 205/60 R15 91 H

Michelin Alpin A4 is een winterband van de hoogste premium klasse dat door de beste kwaliteit en maximale prestaties gekenmerkt wordt. Het wordt voor personenwagens bestemd. De band wordt door ѐѐn van de grootste bandenfabrikanten – Michelin geproduceerd.

Voordelen van Michelin ALPIN 4 :

 • - zeer goede sneeuw- en sneeuwbrijafvoer,
 • - uitstekende grip,
 • - grote stabiliteit,
 • - duurzaamheid,
 • - milieuvriendelijkheid.
Etikette

Band Michelin Alpin A4 in de maat 205/60 R15 91 H, volgens de informatie van de fabrikant, heeft de volgende rijeigenschappen parameters:

 • E
 • C
 • 70 dB
E C 70 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor de hoogste brandstofefficiëntie rating (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het laagste brandstofverbruik rating (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe hoger de weerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.