Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Michelin ENERGY SAVER

Kies de bandenmaat:

Producent:
Michelin
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
75 / stuk
Koop
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 389 beoordelingen

Michelin ENERGY SAVER

De Michelin Energy Saver is de band voor stadswagens en sedans. Gebruik makend van 100% silica compounds is de Michelin Energy Saver een van de toppers in zijn segment. Een band die gemaakt is om energy te besparen en veiligheid te waarborgen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Terwijl sommige banden nog koolstof in de rubber samenstelling gebruiken was Michelin een van de eerste om koolstof met silica te verbangen. Door het gebruik van 100% silica is de Energy Saver dan ook een van de meest milieuvriendelijke banden met een laag brandstofverbruik. Het besparen van energiekosten tijdens het rijden is dan ook een prioriteit bij de productie van onze banden.

De Durable Security Compound (DSC) van de Micheln Energy Saver zorgt kilometer na kilometer voor veiligheid op het wegdek. Michelin heeft een patent op deze compound welk voor een geljikmatig slijtage van de band zorgt en ook optimale remprestaties biedt.

Verder is de Michelin Energy Saver een band gemaakt van een perfect homogeen rubber welk bijdraagt aan zijn veiligheids eigenschappen doordat de band voor de hele levensduur zijn stijfheid behoudt.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 389 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

389 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 99 Personen
 • 4 196 Personen
 • 3 75 Personen
 • 2 19 Personen
 • 1 0 Personen

88% van de gebruikers beveelt deze band aan

88%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3403 dagen. Gedurende deze periode hebben we 389 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 5037000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: RoY
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  6 Personen 7 Personen

  De band Michelin ENERGY SAVER hebben we samen met de auto gekrijgen. Eerder, de enige ervaring die ik heb gehad dat was met de banden Debica op R13. Het is feit dat de Grande Punto een vrij goede schorsing heeft, maar deze banden zijn poetisch goed als het gaat om het nemen van bochten. Het is 175 mm maar toen ik de bocht van 180 graden omhoog en met snelheid van 40-45 km en die waren niet aant krijen. Paar dagen geleden ging ik door soortgelijke boog met de snelheid van 50 km (eigenlijk was dat hun 5de seizoen) dan waren die een beetje aan het piepen om te laten zien dat ik te snel aan het rijden was maar ik blijfde stabiel! De banden Michelin ENERGY SAVER hebben ongeveer zo’n 50duizend+ en die hebben nog wat loopvlak. Wat het remmen betreft en energisch starten. Het remmen gaat redelijk goed, en luid starten hmm. Ik had hier vroeger paar opinies gezien dat er piepend starten op sommige banden onmogelijk is. Ik ga hier niet akkord mee. In deze land en met onze mentaliteit dat er alles mogelijk is, kon ik dit meerdere keren doen en bij de 2de versnelling koni k piepen – dus „willen is kunnen” maar dit is geen bewijs dat er de banden slecht zijn ofzo – dat is de kwestie van het intuitie van je auto. Wat brandstofverbruik betreft dan is die aangenaam wat te zien is in het moment wanneer je Eco-Driving wilt invoeren en voor lagere brandstofverbruik zorgen. In Gp 1.2 8v op 100km had ik brandstfverbruik van 4.0 of 4.5l op langere afstand is dat geen probleem. Of ik vogende keer deze Band zou kopen… Zeker weten – als ik meer zou verdienen ;D Samenvattend: Heel goeie band. Houdt goed in de bochten
 • een mening buiten NL Gebruiker: Micha
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 6 Personen

  Paar woorden introductie. De mijns test van de banden heb i kop vakantie gemaakt. Het rijs begon in het centrum van Nederland via Duitsland, Zwitserland en Frankrijk (1500 km) en terug en de rest die we gedaan hebben om kleinere steden te bezoeken. In totaal heb ik 5600 km in 3 weken gedaan. Oppervlakken waarop de band Michelin ENERGY SAVER liep vrijwel op alle mogelijke die kunnen voorkomen sterke wind en winter (zomerbanden). Rijden op autosnelwegen zeer aangenaam en stil. Ik moet ook zeggen dat ik had een situatie had waar ik op autosnelweg bij 120 km een snelle manoeuvre moest doen, de banden hebben sterke grip en ik kon verder doorrijden zonder zorgen en problemen. Wat bochten betreft deze had ik heel veel in Zwitserland en in Frankrijk (in de Alpen). Mijn remmen waren heet omdat ik me niet kon inhouden om wat sneller door de bochten te gaan. Ik kan gerust zeggen dat deze Michelin ENERGY SAVER banden hebben harde grip soms piepen die wel maar dat was mijn schuld. Bij het remmen houden die ook heel goed en ABS startte niet op terwijl ik paar keer moest ik bij noodgeval remmen. In het eind zal ik toevoegen dat in de natte in Nederland gedragen zich deze bandjes top. Ik zou die zeker aanbevelen. Samenvatting: vakantietest op 5600 km
 • een mening buiten NL Gebruiker: Roonie55
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  7 Personen 6 Personen

  De beste banden die ik tot nu toe had. Ondanks deze zomerbanden zijn heef ik hoge cijfer voor hun gedrag in winterige omstandigheden: vorig jaar heb ik de banden te snel omwisseld (in het midden van maart) en ik moest naar Slowakije. Ik moest door de bergen rijden, sneeuw, ijs, en op deze Michelin ENERGY SAVER banden kon ik voorwaarts zonder enige problemen. In vergelijking met Goodyear UltraGrip (typische winterbanden! ) hebben deze Michelin ENERGY SAVER banden mijn voorkeur! In de zomerseizoen kan ik ze vergelijken met Continental PremiumContact – Michelin zijn veel beter!!! Op droge oppervlak kon ik moeilijk het verschil zien maar als het begint te regenen – plassen, spoorvormingen – Michelin banden zijn stabiel ook als ik sneller wil rijden, dat kan ik niet zeggen over Continental banden (en dit is ook hogere segment). Als ik volgende seizoen set winterbanden nodig zou hebben dan neem ik zeker michelin. Als de zomerbanden zoveel beter zijn dan de concurerende merken dan zijn de winterbanden ook zeker beter of even goed.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Grootvader
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 5 Personen

  Tot deze tijd had ik energy mxt, agilis 41. Zoals Michelin waren die indrukwekkend. Maar Michelin ENERGY SAVER zijn zeker de beste banden die ik ooit had. Op droge oppervlakte briljant, comfortabel en in stilte, in het regen hoor je de banden een beetje maar das normaal. Je moet zicht echt best doen im in een gecontroleerde slip te gaan.Wat lagere brandstfverbruik betreft is dit moeilijk te zeggen (ik heb gemengde rijstijl). Remmen is altijd gecontroleerd en veilig. De mijne Michelin ENERGY SAVER banden zijn geproduceerd in Rusland, maar dat maakt voor me niets uit. Ik raad deze aan als veilige banden. Al. Vanaf jaaren gebruik ik banden Michelin en ik ben altijd zeer tevreden. Aha ik ben het bijna vergeten in deze maat zien ze een beetje anders eruit ze hebben 2 groeven en niet 3. Ik kan nog toevoegen dat zelfs mijn vrouw het verschil voelt (zoals ze zei onze auto rijdt Stiller en heeft betere grip ). Groeten en ik raad jullie deze banden aan.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jeroen
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 Mensen

  Ik heb deze Michelin ENERGY SAVER banden in voordelige prijs gevonden. Ze zijn zeker hun prijs waard hoor, ik had vroeger matador – dat was mijn grootste fout. Op michelin voelde ik zich alsof ik in een limousine zat. Mijn auto is precies wat lichter, stuurbekrachtiging is ook makkelijker begonnen te werken. Skoda heeft een harde schorsing dus de banden zouden niet zo elastisch zijn maar ze verzachten geluiden en dit is wel merkbaar. En dan nog stilte in de auto waaraan ik moest wennen. Op natte en in de bochten voel ik me zo goed dat ik alleen aant genieten ben. Over brandstofverbruik en slijtage van de Michelin ENERGY SAVER banden heb ik nog geen mening. Beknopt: ik ben zeer tevreden en verraasd dat alle opinies die ik vroeger gelezen had betrouwbaar waren. Ik raad ze aan – professionele chauffeur al. vanaf 20 jaar

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin ENERGY SAVER

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin ENERGY SAVER 205/55 R16 91 H * 205/55 R16 91 H 75 Koop
Michelin ENERGY SAVER 205/55 R16 91 V * 205/55 R16 91 V 75 Koop
Michelin ENERGY SAVER 195/65 R15 91 T G1 195/65 R15 91 T 58 Koop
Michelin ENERGY SAVER 195/65 R15 91 H MO 195/65 R15 91 H 64 Koop
Michelin ENERGY SAVER 185/65 R15 88 T MO 185/65 R15 88 T 65 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2012 test Auto Zeitung in de maat: 185/60 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen