Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Michelin PILOT SPORT 3

Kies de bandenmaat:

Producent:
Michelin
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
89 / stuk
Koop
4,3
Beoordeling: Voldoende 111130 88 beoordelingen

Michelin PILOT SPORT 3

Michelin Pilot Sport 3 is een high performance zomerband. Michelin ontwerpers team ontwikkelde hem volgens een innovatieve formule, want dit is het eerste wiel, die dankzij zijn constructie milieuvriendelijk is. De constructie van banden Michelin Pilot Sport 3 is een combinatie van het gespecialiseerde rubbermengsel met een moderne loopvlakpatroon. Deze combinatie laat u uw auto goed te besturen, ook in het moeilijkste omstandigheden. Het grotste voordeel van deze band is zijn lange levensduur.

Michelin Pilot Sport 3 is ook hoog technologisch ontwikkeld. Er waren zeer geavanceerde technologieën gebruikt zoals de Green Power Compound, het Anti Surf Systeem en de Geprogrammeerde Vervorming van de band. Dat helpt altijd dezelfde temperatuur van de band te houden, ook onafhankelijk van de weeromstandigheden. Het is ook belangrijk voor snelheid. Bij lage-prestaties krijgt rubber optimale temperatuur na een paar seconden. Daarentegen verhogen van de snelheid heeft als gevolg verstijving van het loopvlak dat oververhitting voorkomt. Het gebruik van deze technologie helpt de Michelin Pilot Sport 3 banden perfecte grip in elke situatie onderhouden. Het Anti Surf Systeem verbetert het rijden op het natte wegdek door een dynamische waterafvoer en laat u aquaplaning te voorkomen. Green Power Compound is een rubbermengsel, dat ‘het leven’ van Michelin Pilot Sport 3 verlangt, maar ook verkort de remweg, wat is echt belangrijk voor uw veiligheid.

Michelin Pilot Sport 3 is een zomerband van hoge kwaliteit, voor iedereen, die veiligheid op de weg als het belangrijkst vindt.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 88 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

88 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 42 Personen
 • 4 42 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 3 Personen

95% van de gebruikers beveelt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2596 dagen. Gedurende deze periode hebben we 88 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 912000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Steven787
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De beste band ooit, ik heb gemerkt dat hoe meer snelheid heb ik in de hoeken, kan ik deze nemen zonder dat de auto loslaten en harder kan ik versnellen van zeer lage snelheid in de bochten. De grip op het natte wegdek is fenomenaal, de eerste keer dat ik reed met mijn auto met de Michelin PILOT SPORT 3 banden op de voorkant gemonteerd ben ik vergeten dat het regende en het rijgedrag verandeert niet. Ik heb niet deze banden op de achteras gemonteerd maar sinds heb ik deze aan de voorkant gemonteerd, heb ik gemerkt dat de auto houdt nu van het oversturen en verliezen van achterkant in het natte wegdek als gevolg van de hogere voorkant grip. Mijn achterbanden zijn op geen enkele manier in de buurt om de slijtage te beperken, maar ik zal deze ook upgraden op dezelfde Michelin banden binnen de komende week. Het is geen toeval dat een hoge aangedreven auto's zijn allemaal voorzien van Michelin Pilot Sport 3 of SPORT cup 2 banden. Als u een Ford Fiesta hebt vergeet alstublieft andere banden, deze zijn enige te hebben. Ik heb allerlei premium- en middelklasse banden geprobeerd zoals Hankook V12 evo (mijn huidige achterbanden) en Uniroyal RS3, Contisc3 en Pirelli P Zero en ik kan dromen dat deze zo’n aantal goede eigenschappen kunnen hebben - deze Michelin PS3 banden zijn de beste banden ervan!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sven987
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 3 Mensen

  Ik heb een lange tijd de beste band voor mijn auto BMW e91 318d met sportchassis gezocht en ik besloot om de Michelin PILOT SPORT 3 banden te kopen - ik verwachtte dan zeer goede resultaten. Nu ben ik ermee gedeeltelijk tevreden. De voordelen: zeer goede rijeigenschappen, ook in de regen, goede remprestaties, matige rolweerstand, goede weerstand tegen mechanische beschadigingen. Met de snelheid 30-40 km/h heb ik op de trottoirband ingereden: de velg werd gekrast en op de band is er geen spoor zichtbaar. Wegens kleine zijkant van de band heeft deze band ook hoge comfort in demping de hobbels op de weg (en het is geen run on flat band). En nu een beetje over nadelen: een beetje te lawaaieirige banden, ik hoor goed het rolgeluid (mijn bandenmaat: 225/45R17) bij de snelheid 60km/h en bij de 100 km/h hoor ik het lawaai niet meer en gelukkig is het niet meer zo irritant. Wegens het feit dat de Michelin PILOT SPORT 3 band behoort tot de sportbandenclasse, verwachtte ik een beter geluidsdempen. Ik kan niet de duurzaamheid beoordelen, want ik heb slechts 3000 km op deze banden gereden, tot nu toe zie ik geen tekenen van slijtage.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter$
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  4 Mensen 5 Personen

  Sommige van deze beoordelingen zijn belachelijk. Ik waardeer dat de meningen globaal zijn, maar sommige van d e‘’chinglish’’ zijn erg grappig. Toch terug naar de banden. Ik waardeer de banden: ze zijn een persoonlijke zaak en na zo veel auto’s en zo veel verschillende bandenmaten, een ding vind ik stabiel en het is de bandensjiltage. Ik heb de banden op mijn auto vervangen voor Michelin PILOT SPORT 3. De grip van de andere merken was vrij goed, sommige weigeren te slijten en afbrokkelen (Pirelli) en anderen gewoon weigeren om volledig te stoppen. Ik heb deze banden gekozen en nu afgezien van blijvende bijna twee keer langer duren als budget banden. De Michelin banden lijken goed te dragen en ze zijn veel meer voorspelbaar dan de andere. Ja, ze zijn een beetje duur, maar wacht niet te lang, ze hebben goed loopvlakniveau, ze hebben goede grip, ze zijn comfortabel, maar het belangrijkste is dat de Michelin PILOT SPORT 3 banden de grip houden wanneer je het nodig hebt. Grappig genoeg dat de Michelin PILOT ROAD 3 werken ook goed op de fiets.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jaap- -
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Bij het veranderen van zomerbanden vestigde ik mijn aandacht aan het merk dat tot nu toe heeft mij niet teleurgesteld. Ik heb de Michelin PILOT SPORT 3 banden gekocht. Het blijkt echter dat toen de band in contact met de trottoirband ging werd deze op de zijkant beschadigd wat het drukverlies in de band veroorzaakte en ik moest de band voor de thuiskomer ruilen. Ik dacht dat het toeval was en ik heb nog een andere Michelin band bijgekocht. Het probleem herhaalde nog een keer en ik heb helaas geen factuur gevonden dus kond ik geen reclamatie indienen. Ik denk dat er een constructiefout was en de band was gewoon te zacht want vroeger had ik geen probelemen met deze banden. Tot slot, ik zou de banden met de lage profiel niet aanraden en ik raad u aan om de factuur altijd te behouden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Colin
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  5 Personen 0 Personen

  De band Michelin PILOT SPORT 3 is beter dan het vorige model PS2. Allereerst is het gedrag op de natte weg beter dan bij de andere zomerbanden in deze maat. De band is zeer goed bestand tegen aquaplaning (in deze bandenmaat) wat veel veiliger en meer enthousiast rijden in de regen toelaat. Ik kan ook niet voor het gedrag op de droge wegen klagen, want het is prima. De remweg kan iets korter dan van de andere banden zijn, maar de grip in de bochten en stabiliteit bij het snelle rijden (boven 260 km / h op de Duitse snelwegen) zijn op het hoogste niveau. De band slijt sneller, maar het is een goede punt van de zachte structuur, die zulke parameters voorziet. De banden zijn hun prijs waard. Ik zou deze banden aan alle mensen aanbevelen die van het rijden met de snelle auto’s houden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin PILOT SPORT 3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin PILOT SPORT 3 205/55 R16 94 W XL, ZR 205/55 R16 94 W 89 Koop
Michelin PILOT SPORT 3 205/55 R16 91 W 205/55 R16 91 W 110 Koop
Michelin PILOT SPORT 3 225/45 R17 91 V 225/45 R17 91 V 105 Koop
Michelin PILOT SPORT 3 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 70 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2015 test Auto Zeitung in de maat: 255/40 R18 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 225/45 R17 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen