Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Michelin Pilot Sport Cup 2

Kies de bandenmaat:

Producent:
Michelin
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
139 / stuk
Koop
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 11 beoordelingen

Michelin Pilot Sport Cup 2

Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 11 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111400 3,4
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 1111000 4,0

11 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 2 Personen
 • 4 6 Personen
 • 3 2 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 1 Personen

90% van de gebruikers beveelt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1206 dagen. Gedurende deze periode hebben we 11 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 66000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: slijtage.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als snel en agressief.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Vince
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 3 Mensen

  Ik ben geen racer, maar ik hou van een snelle rit. Sinds enkele dagen ben ik blij van de Michelin Pilot Sport Cup 2 banden te kopen – nieuwe merk van Michelin. Op de snelweg gedraagt fabelachtig, en omdat ik reis veel, momenten achter het stuur behoren tot de meest aangename ;) rustige muziek op de achtergrond en de wereld ophoudt te bestaan. Met mijn Mercedes kan nu een rondleiding in de wereld maken. Ik adviseer Michelin Pilot Sport Cup 2 zijn zeer goed uitvoeren buiten racetracks. Op de hoeken, vooral scherpe, auto gedraagt zich zeer stabiel asymmetrische ontwerp van het loopvlak geeft mij alle veiligheid. Michelin Pilot Sport Cup 2 is een product dat mij voldoet volledig!!
 • Damian
  Beoordeling: 3,3 111300

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb eindelijk de juiste banden voor mijn prestaties op de baan! Michelin Pilot Sport Cup 2 zijn gewoon geweldig . Ik rijd in mijn vrije tijd en avontuur op de baan is mijn hobby. Momenten dat ik versnellen, voel de kracht en de snelheid van mijn auto zijn erg spannend. Deze scherpe bochten en precisierijden. Michelin Pilot Sport Cup 2 lijken nog meer bestand zijn tegen slijtage dan de vorige generatie banden. Versterkte schouders van de buitenkant vervullen zijn functie zeer goed, en diepere groeven sluiten niet "verwoede achtervolgingen in de regen. Het nieuwste model van Michelin is echt een aanraden en de prijs die we moeten betalen voor het de moeite waard!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Giacomo
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb eindelijk mijn banden geschikt voor sportief rijden! De Michelin Pilot Sport Cup 2 zijn meer als ongelooflijk. Het rubber aan perfect tijdens het rijden met hoge snelheden, bieden uitstekende tractie. Deze momenten waarin ik de kracht en de snelheid van mijn auto voel me een grote adrenaline rush! De gevaarlijke bochten en de precisie van de gids! I love it acellerare en beteugelen op een gewelddadige manier en dynamisch! De Michelin Pilot Sport Cup 2 lijken meer resistent kanalen toegewijde en verbruik dan het vorige model. De externe versterkte schouders Pia bieden meer veiligheid door een diepe groef die niet voorkomen dat de hoge veolcità. Dit nieuwe model van Michelin zijn echt waardig van aanbeveling en hun aankoop is de moeite waard voor hun geld! Michelin Pilot Sport Cup 2 - racomando u!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Patrick
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Tot slot vond ik de banden voor mijn exploits op de piste. Michelin Pilot Sport Cup 2 zijn geweldig! Ik rol in mijn vrije tijd en ik deze activiteit te behandelen als een hobby. Momenten waar ik kan versnellen, voel de kracht en de snelheid van mijn auto zijn onvergetelijk en zeer spannend. Scherpe bochten en rijden precisie! Begin ik heel vaak zo plotseling, ik piepende banden! En ik merkte dat Michelin Pilot Sport Cup 2 zijn beter bestand dan de vorige modellen. Externe versterkte schouders voeren hun functie zeer goed. De diepe groeven zodat roll echt snel in regenachtig weer. Het nieuwe model Michelin Pilot Sport Cup 2 is het waard om te worden gekocht door mensen die spanning en veiligheid zoeken!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Mariano
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben geen coureur, maar ik wil om te rijden op hoge snelheden. Een paar dagen geleden heb ik genieten van het kopen van een nieuwe band Michelin Pilot Sport Cup 2 - nieuwe technologie van het merk Michelin. Op de snelweg gedraagt ​​fantastische reis en zo veel kan ik zeggen dat de tijd besteed aan het besturen is echt mooi :) met goede muziek! Met mijn Mercedes kan ik nu de hele wereld. Racomando zeer omdat deze banden in de bochten, zelfs in de meest gevaarlijke elleboog naar de auto gedraagt ​​estremalmente goed. Het asymmetrische ontwerp geeft mij absolute veiligheid. Het product van Michelin Pilot Sport Cup 2 geeft mij veel voldoening!

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin Pilot Sport Cup 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin Pilot Sport Cup 2 225/40 R18 92 Y XL, ZR 225/40 R18 92 Y 209 Koop
Michelin Pilot Sport Cup 2 225/45 R17 94 Y XL, ZR 225/45 R17 94 Y 142 Koop
Michelin Pilot Sport Cup 2 245/40 R18 97 Y XL, ZR 245/40 R18 97 Y 224 Koop
Michelin Pilot Sport Cup 2 215/45 R17 91 Y XL, ZR 215/45 R17 91 Y 139 Koop
Michelin Pilot Sport Cup 2 235/35 R19 91 Y ZR, XL 235/35 R19 91 Y 240 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: