Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nankang NS 20

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nankang
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
49 / stuk
Koop
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 173 beoordelingen

Nankang NS 20

Nankang NS 20 is een zomerband voor personenauto’s. Nankang is een Taiwanese merk dat gespecialiseerd in het creëren van economische klasse van de banden is, die worden herkend door enkele van de beste in zijn prijsklasse. Het bedrijf produceert banden voor personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en landbouwmachines. Het merk heeft ook banden vluchten - voor helikopters en militaire vliegtuigen. Momenteel worden de Nankang banden gekocht in meer dan 100 landen ter wereld.

Sportieve prestaties en veiligheid op elke wegdek - dat zijn de belangrijkste kenmerken van Nankang NS 20. Deze band werdt speciaal voor deze bestuurders geproduceerd die het dynamische besturen waarderen. Een unieke mengsel van dit model is op zo een manier gemaakt, dat de band uitstekende grip, precies rijden en een goede tractie heeft, ongeacht de toestand van de weg. Het mengsel is duurzaam en licht tot een vermindering van de rolweerstand. Het grootste voordeel ervan is een lager brandstofverbruik. Nankang NS 20 is resistent tegen snelle slijtage van het loopvlak en mechanische schade. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de druk op het wegdek, verbruikt het model langzaam en gedurende de gehele levensduur van de aanbiedingen volledige prestaties.

Nankang NS 20 is uitgerust met een directioneel loopvlakprofiel dat perfect op het natte wegdek werkt. De groeven in de vorm van de letter "V” verbeteren de waterafvoer en verminderen het risico van aquaplaning. Dat alles maakt het mogelijk om ook van een snelle en sportieve rit in slechte weersomstandigheden te genieten. De lamellen, die op de schouders van de band zich bevinden, garanderen rijstabiliteit, betere gedrag van de auto tijdens dergelijke manoeuvres zoals verandering van rijstrook of plotseling weg van de plek te verhogen. Nankang NS 20 is ook rust en comfort - dankzij een gemoderniseerde rubbermengsel en uitstekende loopvlak geslaagd om het lawaai van de banden aanzienlijk te verminderen, waardoor zelfs het dagelijkse verkeer wordt een plezier.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 173 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

173 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 32 Personen
 • 4 117 Personen
 • 3 22 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 0 Personen

95% van de gebruikers beveelt deze band aan

95%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2707 dagen. Gedurende deze periode hebben we 173 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1357000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jean
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 6 Personen

  Ik heb de Nankang NS 20 banden in het zomerseizoen gekocht. Ik heb veel tijd over de aankoop nagedacht: moet ik de nieuwe banden van de economische klasse kopen of wel de gebruikte banden van de bekende producent? Ik heb de gebruikte banden van de bekende producenten gezocht, maar het blijkt dat het moeilijk is om de goede set voor de redelijke prijs te kopen. In verschillende sets waren echter de patches die het lawaai veroorzakten of de loopvlakken vertoonden de ongelijke niveaus van slijtage (de banden hadden ok vaak de verschillende frabricagedata wat de rijeigenschappen beinvloed). Ik heb besloten om de nieuwe Nankang NS 20 banden (17ich) te kopen. De prijs is redelijk en ze kan met de gebruikte banden van Pirelli of Bridgestone vergelijkd worden. Na de montage van deze banden was ik heel positif verbaasd. Bij het balanceren hadden de banden geen lood nodig, geen afstraffing op het stuur te voelen, en geen andere onaangename verrassingen. Na het rijden van 12000 km/h raad ik je zonder twijfel de aankoop van Nankang NS 20 banden aan – veiligheid is een belangrijke zaak en alleen maar de nieuwe Nankang NS 20 banden maken dat je comfortabel en veilig zich kan voelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Patrice
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  5 Personen 5 Personen

  Er staat bekend dat we Debica, Barum en de rest prefereren. En in plaats van Barum Bravius 2 heb ik deze keer Nankang NS 20 in de bandenmaat 205/45/17 gekozen. Tijdens de eerste week – voorzichtig, want wie weet wat voor soort banden Nankang NS 20 is. Met elke bocht op de weg, de banden verrasten mij meer en meer. Ik heb die banden getest op dezelfde wegen als de vorige Barum banden (in vergelijking tot Barum banden hebben de Nankang NS 20 betere hechting). Natuurlijk was ik verrast en sindsdien heb ik de banden in elke mogelijke bocht getest, veel amusement, en ik kon altijd meer rekenen op de Nankang NS 20 dan Barum banden. Voor deze prijs, denk ik dat jullie zullen geen betere oplossing vinden. De banden zijn vrij stijf, ik voelde het meteen op het stuur en natuurlijk ik vind het erg positief. De grens van hechting is makkeling om te voelen. Ik vind de banden Nankang NS 20 goed genoeg en ik heb ze nog een keer gekocht in de maat 225/45/16 Rear voor mijn Mitsubishi Colt CZT.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Joos
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 8 Personen

  Om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel kilometers met de banden Nankang NS 20 gereden maar de indruk was echt beter in vergelijking tot de vorige Falken banden. Deze Falken banden hebben slechte hechting, maar ik dacht dat het moet zo zijn totdat heb ik de banden vervangen. Dan met de banden Nankang NS 20 is alles voorbij, de banden zijn stil en comfortabel, volgens mij geweldig! Bij het monteren en balanceren waren er ook geen problemen, ik ben heel tevreden. Natuurlijk voor de aankoop, was ik een beetje sceptisch, ik heb veel beoordelingen gelezen over de banden Nankang NS 20 en er waren alleen maar positieve meningen wat blijkt waar te zijn. In ieder geval ben ik zeker niet teleurgesteld met deze banden, dat zijn Chineese banden maar ik ben echt positief verbaasd en de prijs is ook aantrekkelijk. Ik rijdt met Nissan Primera P12, misschien niet de beste auto, maar na de montage van Nankang NS 20 banden, heeft mij auto haar gezicht veranderd:)
 • een mening buiten NL Gebruiker: Gebruiker132
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  De banden Nankang NS 20 zijn op mijn auto Skoda Super II 2l 170 km TDI gemonteerd. Vroeger heb ik Vredestein Ultra Cento in dezelfde maat gebruikt maar over een jaar heb ik twee bubbels op de voorbanden opgemerkt en de prijs was erg hoog (niet tijdens uitverkocht)! Ik besloot dat als ik voor de winter Nankang Snow Viva SV1 heb gekocht, en ik ben ermee tevreden (de besneeuwde toppen van Slowakije reed ik zonder geen probleem en kettingen) dan zal ik de andere Nankang banden kopen. De Nankang NS 20 banden zijn dus de moeite waard om ze voor deze prijs te kopen. Ik heb deze banden op de verschillende oppervlakten getest en ze zijn zacht, ze maken geen lawaai en ze vallen niet in de trillingen. Over een seizoen zijn de Nankang NS 20 banden brandnieuw. Bij het rijden van 210 km/h gedragen de banden zich goed. Ik voeg nog toe dat bij mijn andere auto heb ik Nankang SV2 gemonteerd (dus de winterbanden) en nu koop ik de volgende NS-2.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Oscar
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De meningen over de banden die in China geproduceerd worden zijn erg verschillend. Enkele gebruikers zijn ermee tevreden en enkele niet. Ik besloot om de kans aan dit Aziatisch product te geven. Tot mijn grote verrassing, na het gebruik is mijn mening over de Nankang NS 20 banden zeer positief. De banden gedragen zich heel goed zowel op het natte als op het droge asfalt. Volgens mij hebben de Nankang NS 20 banden ook laag geluidsniveau wat ook een belangrijk element van het gebruik is. Er is een grote keuze als het om de bandenmaat gaat (er zijn ook deze maten beschikbaar die minder bekend zijn). De banden hebben ook goede loopvlakoplossingen als het over de waterafvoer gaat. Ik raad de banden Nankang NS 20 aan, want ze hebben de goede prijs en kwaliteit. Ik heb tot nu twee sets van banden van dit producent gekocht en ik ben van plan om de volgende in de toekomst kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nankang NS 20

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang NS 20 205/55 R16 94 V XL 205/55 R16 94 V 49 Koop
Nankang NS 20 205/55 R16 94 W XL, ZR 205/55 R16 94 W 63 Koop
Nankang NS 20 225/45 R17 94 W XL, ZR 225/45 R17 94 W 57 Koop
Nankang NS 20 225/40 R18 92 W XL, ZR 225/40 R18 92 W 60 Koop
Nankang NS 20 155/65 R13 73 S 155/65 R13 73 S 34 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2015 test Auto Bild Sportcars in de maat: 255/35 R19 beoordeling: ruim voldoende