Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nokian V

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nokian
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
110 / stuk
Koop
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 141 beoordelingen

Nokian V

Nokian V is een zomerband van de premium klasse die de hoogste kwaliteit aanbiedt. Dit model wordt voor snelle personenauto’s bestemd.

Nokian heeft in deze band van asymmetrische loopvlakprofiel gebruik gemaakt en beide delen ervan voor andere prestaties zorgen. Onder andere is deze band geweldig onder verschillende zomerse weersomstadigheden. Nokian V werd gecreerd voor auto’s die hoge snelheiden kunnen bereiken. Daarom hebben de ingenieurs van Nokian op rijcomfort, rijveiligheid en maximale prestaties geconcentreerd. Innovative technologieen bijdragen tot de verminderde risico op aquaplanning die grote bedreiging voor rijveiligheid vormt. Deze band garandeert eveneens goede waterafvoer. Het andere voordeel van Nokian V is de technologische vooruitgang op het gebied van geluid van de banden tijdens het rijden. Dit model biedt dus lage galeuidsniveau aan en werd met moderne slijtage-indicator uitgerust die de bestuurder met een verhoogd risico op het optreden van aquaplaning waarschuwt. Het is geplaatst op een zichtbare plaats , zodat het controleren van de conditie van de banden eenvoudig is en duurt slechts een paar seconden. Deze band van Nokian is in het bijzonder duurzaam, dat door het gebruik van het mengsel van silica volledige prestaties gedurende zijn levensduur behoudt.

Nokian is een Finse fabrikant van banden voor auto's, vrachtwagens, bussen en industriële voertuigen . Het bedrijf staat bekend voor zijn winterbanden die aan de extreme en wisselende weersomstandigheden aangepast worden. De associatie van de fabrikant met mobiele telefoons is niet toevallig - Nokian is een dochteronderneming van dit Finse bedrijf . Momenteel is dit merk de grootste bandenfabrikant in Noord-Europa , waarvan de banden niet alleen op het oude continent , maar ook in de Verenigde Staten , Rusland en Canada verkocht zijn.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 141 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11111 5,1
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11111 5,2

141 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 32 Personen
 • 4 75 Personen
 • 3 30 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 0 Personen

89% van de gebruikers beveelt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3661 dagen. Gedurende deze periode hebben we 141 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1746000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Jos
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Echt een goede band. Ze zijn meesters in bandenproductie, maar niet alleen in winterbanden - zomerbanden zijn echt goed. Nokian V zijn gewoon de beste banden ter wereld, vooral voor de prijs. Overtreffen anderen. De droge gaf ik slechts 5 om te onderscheiden zijn fenomenale gedrag in de natte wegen. Rustige band met een hoog rijcomfort, ik voel me erg zelfverzekerd. Zeer extreme loopvlak, en in principe alleen langsgroeven ;) Ik was bang dat het zijdelingse steun zal verslechteren, maar niets is minder waar. De meeste plassen vooel je niet eens. De band heeft een goede greep. Zelfs hard remmen op nat schakelt niet ABS aan. Slijtage - iets hoger dan zou lijken te willen, want na 5km ging door mij ongeveer 0,5 mm (verdwijnt langzaam - het vinkje uit de banden kunnen automatisch aanwijzer op het loopvlak), maar niet realistisch zijn - snel Ik workout, remmen, scherpere ook gebeuren, 140 pk moedigt ook de fast lane ;). Maar iets voor iets - lage slijtage gelijk aan de wanhopige greep. Samengevat: Strollin 30 km / h, doet 5000 km per jaar - niet kopen, omdat ik niet eens gebruik maken van een kwart van hun mogelijkheden. Je rijdt een stuk, soms snel, u uw eigen veiligheid en gedrag in het natte waarderen - je kon niet betere banden vinden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: ReW.
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian V zijn perfecte banden voor mijn auto, tot nu toe heb ik op een aantal van de Koreaanse klompen gereden, maar het rijcomfort na de overstap op Nokian is onbeschrijfelijk. Het is alsof ik veranderde klompen voor de comfortabele sportschoenen, auto slot gaat en niet glijdt of rolt. Eerder was ik bang op sterke bochten om sneller dan 60-70 km / h te rijden om me niet weg te gooide uit de bochten, nu is dat 100-110 km/h en waarschijnlijk kon ik meer, maar dat is dwaas in mijn mening, gedraagt ​​zich als een auto rijden op de rails. Het is erg rustig, kunt u alleen het geluid van de motor horen :) wat ik ben nog steeds erg positief verrasten dit gedrag van de sleur in de gaten gaat gewoon en gaat er terug, op oude banden vloog ik weer naar links naar rechts. Horen Als het gaat om problemen met het evenwicht, hoe ver ik dit probleem niet heb, kan Opel wel vervelende met de beweging van stuurwiel (de oude had ik deze kwaal op 110-120km/h) en op de band, dat is nog steeds geen. Ik zou zeker deze banden aanraden en de huidige dag kocht ik ze weer zonder aarzeling.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Thomas
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze banden zijn zeer goed, zeer goede handling eigenschappen. In droge omstandigheden is het rijden echt cool, betrouwbare besturen zelfs bij hoge snelheden. In bochten bestuur ik mijn auto gewoon perfect, is er geen effect van het zwemmen als in voorige banden, maar er waren ook een zeer goede banden. Nokian V gedraagt zich goed in de natte weeromstandigheden en de band is volledig voorspelbaar, zelfs in de gaten rijdt die zeer goed. Een goede waterafvoer, maar er is een nadeel dat ik zag tot nu toe, in de natte bij het starten met dim kunnen ze de grip breken. Slijtage - ik ben helemaal tevreden ervan, ik reed het hele zomerseizoen ermee, zeven zijn nog steeds zichtbaar, zijn gedaald voor de rolweerstand en het brandstofverbruik. Ik zou deze banden aan iedereen aanraden. Ik ben erg tevreden. Ik weet niet of hij weer stapelen omdat ik graag de banden veranderen in iets later iets beter, maar als ik vind er niets interessanter dan Nokian V, dan zou ik zeker een die voor de tweede keer kiezen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Michelangelo
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik koos voor een lange tijd, ik las de fora en adviezen over banden en ik heb zeer bewust Nokian V gekozen. Band in deze prijsklasse is ongeëvenaard. Nadelen: een beetje te luid, maar het is niet zo verschrikkelijk, in het bereik van snelheden van 120-140km/h lichte trilling van stuurwiel. Voors: een goede grip op de weg, ABS werkt met vertragingen op gebieden waar voorheen hij nodig was, de ESP reageert niet op pogingen om de snelle bochten invoeren of hechting is hoog. Tijdens het rijden met deze banden heb ik de indruk van de hoge controle over de auto, de auto gevoel op het stuur is aanzienlijk verbeterd, die stijver is geworden. Bij hoge snelheden 180km/h vermindert nooit het gevoel van volledige controle over de auto, de auto loopt dwars als een lat. Als het profiel van de band 45 is comfortabel, werd dankzij XL (versterkte) getroffen door een gat in de weg is niet zo'n trauma zoals verwacht. In een woord, zou ik aanraden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Gregor
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer fatsoenlijke banden op een geweldige prijs! De grip op het hoogste niveau, zowel op droog en nat wegdek! Het geluidsniveau acceptabel, hoewel geen bijzondere openbaringen. Er was geen probleem met het balanceren, banden zijn gelijkmatig - er is geen afstraffing op het stuurwiel, of andere ongewenste verschijnselen. In de regel, rijd ik vrij snel, maar niet chique, maar soms wil ik te gek in de hoeken gaan. Auto rijdt graag vastgelijmd aan de weg (natuurlijk is dit ook dankzij 4-wheel drive, maar op de dunne kauwen kan het gewoon niet doen)! Ik ben tevreden met de aankoop en het aanbevelen! Als het gaat om het kopen nog een keer, zou ik waarschijnlijk Nokian V nog een keer kopen. Groeten!

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian V

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian V 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 110 Koop
Nokian V 225/55 R16 99 V XL 225/55 R16 99 V 118 Koop
Nokian V 225/60 R16 98 V 225/60 R16 98 V 125 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2012 test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen