Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nokian W+

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nokian
Bandensoort:
Winterbanden
Aantal:
68 / stuk
Koop
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 93 beoordelingen

Nokian W+

Nokian W+ is een winterband van premium klasse. De band wordt met gebruik van moderne technologie ontworpen om de hoogste prestaties te garanderen. Dit model wordt voor personenwagens bestemd.

Nokian W+ wordt in een directioneel loopvlakprofiel uitgerust die heel vaak in winterbanden wordt gebruikt. De band garandeert uitstekende grip in alle wintersweersomstandigheden. Dit model wordt door mindere rolweerstanden gekenmerkt dankzij het gebruik van het moderne en lichte rubbermengsel. De moderne structurele oplossingen verzekeren veiligheid ook op het droge wegdek. De band garandeert goede grip op elk soort wegdek dankzij de innovatieve lamellen. Dat helpt ook met stabiliteit tijdens het rijden en de band garandeert maximale prestaties tijdens de hele levensduur. Ingenieurs zorgden voor het absorberen van geluiden en maakten het rijden stil zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. Nokian W+ is milieuvriendelijk, want tijdens de productie werden allen gezuiverde oliën gebruiken. De verbranding wordt gereduceerd wat tot het dalen van CO2- uitstoot leidt. Al deze voordelen maken de band economisch in gebruik en milieuvriendelijk.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 93 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

93 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 33 Personen
 • 4 48 Personen
 • 3 8 Personen
 • 2 4 Personen
 • 1 0 Personen

89% van de gebruikers beveelt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2335 dagen. Gedurende deze periode hebben we 93 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 675000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Andree
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben een jonge bestuurder, ik heb een rijbewijs al 6 jaar, maar tegen de tijd dat ik reed heb ik al 1 miljoen km in verschillende omstandigheden en op veel modellen van de banden gemaakt. Ik kocht onlangs deze band en ik ben geschokt goede rijeigenschappen van de band zowel op het natte als droge omstandigheden. Nokian W+ gedraagt ​​zich perfect op de weg, met een snelheid van 160 km / h in de regen Ik maak geen zorgen over. Ik kocht eerder zomerbanden van een Koreaans bedrijf en ik moet toegeven dat Nokian W+ veel meer rustig en comfortabel is.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sem
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede banden. De struktuur van de Nokian W+ is beetje stijf dus niet alle monteurs kunnen goed deze band monteren. Daarom, tenzij zij de adviezen van de vermeende onregelmatigheden. En daarom komen de meningen over deze band dat ze ongelijkheid zijn. De mensen van mijn montagepunt hadden geen problemen, allen met de montage onder een terrein auto was wel klejn ongemaak. De Nokian W+ behandelden hen vrij goed, maar toen bleek dat ze moeten verwerken. En als het heeft banden voor de winter hebben we een heel goede.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Niels
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian W+ is niet zo goed op het ijs en het starten op de boeg, vooral op een kleine heuvel. Niet te luidruchtig, goede rolweerstand. Ik rijd meestal in de bergen, want ik woon er en om eerlijk te zijn verwachtte ik een beetje beter prestaties, met name de Scandinavische band in de sneeuw, maar de prijs is betaalbaar, dus iets voor iets. Ik zou het aanraden voor rijden binnen de stad - de prijs waard. Levering snel en zonder problemen
 • een mening buiten NL Gebruiker: Agnes
  Beoordeling: 5,0 1111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De Bokien W+ zijn gebruikt door de laatste winter. Op nat en droog wegdek zijn ze sensationeel. Er waren geen problemen met het hechtingsverlies. Door de manier waarop was ook vorst deze band was ook geweldig. Over het algemeen rustig en comfortabel band maar ook de maximale waardering voor duurzaamheid. Na behoorlijk warm als het winterseizoen, hebben we geen tekenen van slijtage zien dus ik hoop oprecht om deze banden aanbevelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Joris
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Voor winter? Beste. Smal, hoog. Het loopvlak van Nokian W+ gaat perfekt met de sneeuw om. Geen enkele ingraven. Geen enkele probleem. Ik voelde me altijd veilig met deze banden . Met deze banden kan ik op de weggen waarin kan ik niet met de andere banden rijden. Ik zou aanraden aan iedereen. De volgende aankoop? Precies hetzelfde.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian W+

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian W+ 155/70 R13 75 T 155/70 R13 75 T 68 Koop
Nokian W+ 175/70 R13 82 T 175/70 R13 82 T 44 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: