Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Nokian zLine

Kies de bandenmaat:

Producent:
Nokian
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
78 / stuk
Koop
4,3
Beoordeling: Voldoende 111130 234 beoordelingen

Nokian zLine

Nokian zLine is een zomerband die voor personenauto’s geproduceerd is. Onafhankelijke tests bevestigen de effectiviteit van dit model. De band is een echt sportief model waarin de nieuwste technieken en materialen zijn verwerkt.

Nokian zLine voorziet van een asymmetrisch loopvlak dat voor hoge rijeigenschappen en perfecte afvoering van het water zorgt. De brede, massieve ribben verstijven de band wat een optimale contactvlak creëert. De langsribben naast de binnenschouder zorgen voor voortreffelijke koersstabiliteit. Dankzij deze eigenschappen presteert dit model uitstekend onder alle weersomstandigheden. Bovendien voorziet de Nokian Intelligent UHP Silica rubbersamenstelling die een optimale handling ondersteunt. Dit soort van rubber is door een hoge stevigheid gekenmerkt. Daarom biedt de band een grote weerstand tegen slijtage.

Nokian zLine kan aanbevolen worden aan autogebruikers die veilige rijden en koersstabiliteit waarderen. De band is van de nieuwste technologieën voorzien die in optimale handling resulteert. Er is namelijk van asymmetrische loopvlak voorzien dat heel vaak door bandenleiders gebruikt is. Langsgroeven garanderen een grote weerstand tegen aquaplaning. De brede ribben verstijven daarentegen constructie van de band. Daarom werd de levensduur van de band verlengd. De band is ontworpen om het hoge rijcomfort en optimale stabiliteit te garanderen.

Nokian Tyres PLC is een Scandinavisch bedrijf dat in 1988 ontstaan is. De producent garandeert hoogste prestaties tijdens alle weersomstandigheden. Daarom werd het bedrijf heel snel de markleider op de Scandinavische bandenmarkt. Nokian banden worden voor snel rijden ontworpen.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 234 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 1111000 4,0
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

234 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 99 Personen
 • 4 115 Personen
 • 3 8 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 5 Personen

89% van de gebruikers beveelt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1510 dagen. Gedurende deze periode hebben we 234 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2361000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Willem Cazander
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Had recencies van de TUV gelezen en kwamen goed uit de test. Bij balanceren bleek al dat de banden niet mooi rond waren, jammer, had dit niet verwacht. Heb ook winterbanden van Nokian, die zijn wel perfect, dus had van deze Z-line meer verwacht. Volgende banden weer wat anders zoeken dus.
 • Rob de Haan
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Prijs verhouding banden zijn prima. Het enige is de hoeveelheid geluid die de banden produceren. Wellicht omdat mijn banden breed zijn. Verder prima.
 • Albert
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Slijtage patroon slecht
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Nokiansrokian
  Beoordeling: 1,9 190000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Verleid me goede prijs banden in deze maat, in eerste instantie leek alles ok. Nieuwe wielen met nieuwe banden na de datum van snelheid trillingen gevoeld op het stuur zachtjes trekt de auto naar één kant. Geometrie set op veronderstellingen van de nieuwe banden en wielen, dus je kunt de schuld niet de schuld op de technische staat van de auto. We gaan balanceren misschien was er een fout. Het bleek (op een machine die wegomstandigheden simuleert), die een van de band is zo slecht uitgestort dat het onmogelijk is niet de balans van 90 g per kant van de cirkel in de veronderstelling. Ze ging op de klachten. Sam klacht proces duurde 3 weken. Gelukkig is de klacht erkend. Na meer evenwicht van hetzelfde. Controleer de wielen in orde zijn. Banden ondanks de productie in Zweden is gewoon fout cast. Na ongeveer 7K km band zijn hechtende eigenschappen, die overigens waren niet slecht in het begin verloren. Band gebarsten na een jaar van gebruik in de stad, noch enig spoor Day's "van het branden." Banden te hernieuwen gaan op klachten deze keer van een verzoek van een terugbetaling. Ik zou niet aanraden het natte band wordt niet "op de hoogte", dat hij zou gaan om grip te verliezen gewoon laten gaan en de enige manier om de tractie te herwinnen is bijna stoppen op nul.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Chris Hallinan
  Beoordeling: 5,0 1111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb onlangs overgestapt naar proberen deze na bijna 10 jaar van het gebruik van vooral Goodyear banden en ik was erg blij met alles wat met hen te doen, behalve het leven van hen. Mijn auto is erg zwaar en het is geladen nogal wat, dus ik altijd een fatsoenlijke band, iets wat ik kan vertrouwen en ik ben meer blij met een band die perfect grijpt dan heeft een geweldig aantal kilometers maar de Goodyear Eagle F1's waren een beetje duur dus ik het lezen van alle beoordelingen die ik kon vinden op de Nokian Z-Line en ik zei dat ik zou proberen hen. Ik ben erg blij tot nu toe, ze zijn net zo goed in de regen als een Eagle F1 en veel rustiger! Ze lijken te dragen beter dan de Eagles en mijn God, ze zijn stiller. Ik ga uit Ierland naar Italië in 5 weken, dus ik zal zien hoe ze te houden tot de snelweg rijden, ik heb een gevoel dat ze zullen ok. Ze zijn een goede prijs en mijn Saab Aero 95 Combi rijdt heel goed op hen. Ik zou ze aanraden voor mijn type auto, kunnen zij niet geschikt voor alle auto's, maar misschien zijn ze beter op de grote, zware auto's als ik zie een aantal reviews met mensen die ze op kleinere auto's. Ik zal zeker hen opnieuw kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nokian zLine

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian zLine 225/40 R18 92 Y XL 225/40 R18 92 Y 84 Koop
Nokian zLine 225/45 R17 91 W Run On Flat 225/45 R17 91 W 92 Koop
Nokian zLine 245/40 R18 97 Y XL 245/40 R18 97 Y 116 Koop
Nokian zLine 205/50 R16 87 W 205/50 R16 87 W 78 Koop
Nokian zLine 205/50 R17 89 W Run On Flat 205/50 R17 89 W 119 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina:

Bandentesten

2017 test Auto Bild in de maat: 225/50 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 255/40 R18 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 225/40 R18 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen