Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Toyo Proxes T1 Sport

Kies de bandenmaat:

Producent:
Toyo
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
63 / stuk
Koop
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 77 beoordelingen

Toyo Proxes T1 Sport

Toyo Proxes T1 Sport is een model dat ontworpen is voor de auto's met een sportief karakter. De band is voorzien aan een asymmetrische vorm van loopvlak. Deze presteert zeer goed op zowel droge als natte oppervlaktes. U kunt merken dat het loopvlak uit twee onafhankelijke delen bestaat waarvan elk deel voor andere prestaties verantwoordelijk is. Dat is de reden waarom de auto ​​zich voospelbaar gedraagt ongeacht de weersomstandigheden. Brede groeven voeren het water snel af en verkleinen de kans op aquaplaning. Gevolg hiervan is veilige rit en goede grip op net en droog wedek ongeacht de weersgesteldheid. De band werd opgebouwd vanuit een duurzame en weerstande rubbermengsel. Hierdoor is Toyo Proxes T1 Sport niet alleen bestand tegen mechanische beschadigingen, maar ook tegen een ​​snelle slijtage van het loopvlak. Ingenieurs zorgden voor de juiste gewichtsverdeling waardoor de band zich gelijkmatig verbruikt. Het is van groot belang voor de rijveiligheid, omdat het een evenwichtige verbruik gedurende levensduur van de band garandeert en ook evenwicht van de prestaties behoudt, zonder zich druk te maken over hun voortgaande slijtage tijdens het gebruik. Dankzij moderne rubbermengsel die minder weegt, is de band ook geslaagd om de rolweerstand te verlagen. Hierdoor wordt het verbruik van brandstof en dus uitstoot van kooldioxide in de atmosfeer verlaagd. Het model wordt gekenmerkt ook voor een stille werking - een nieuwe bouw van de band Toyo Proxes T1 Sport dempt heel goed de gegenereerde geluiden wat rechtsreekse invloed heeft op het rijden in veel aangenamer en comfortabeler toestanden. Dit model is een ideale oplossing voor bestuurders die van de banden uitstekende eigenschappen en rijplezier verwachten. Toyo is een onafhankelijke Japanese bedrijf die bestaat sinds 1945. Het hoofdkantoor is gevestigd in Osaka. Het merk levert niet alleen verschillende soorten banden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van premiumklasse banden.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 77 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

77 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 26 Personen
 • 4 43 Personen
 • 3 7 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

92% van de gebruikers beveelt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2514 dagen. Gedurende deze periode hebben we 77 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 717000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Richard
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  dit is een stille, prima band met veel grip en, dankzij de stijve/sterke wangen slijt de band ook niet zo snel op de hoeken als je er hard mee gaat rijden maar, gewoon netjes recht gelijkmatig. ik rij vrij hard door de bochten en, had eerder de Toyo T1R deze waren veels te slap in de wangen, de letters sleten gewoon van de band af omdat de wangen te veel flexen, als je een goede band wil voor het harde bochten werk koop dan de Toyo T1Sport en, niet de Toyo T1R
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sean
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Gekochte deze banden uit een aanbeveling van een familielid met een BMW M3. Vroeger had ik de Michelin piloot supersportwagen, die ik moet zeggen zeer grip, vooral in de droge als ze warm. Na vanuit goede banden had ik hoge normen en de Toyos liet me niet naar beneden, van de kou de Toyos zijn niet fantastisch, maar als je eenmaal een beetje warmte heb in de band zijn ze vastgelijmd aan de weg. Ik doe heel veel van het rijden in de landweggetjes en winderig A-wegen, ook taxivervoer 6 ronden rond de Nürburgring met de Toyos en ze hebben opgevoerd tot de streep, voor de prijs die ze zijn erg goed. Ik zou willen dat ze de R888 te maken in mijn bandenmaat, maar helaas ze niet. In de wet zijn ze net zo goed als de Michelins, loop ik 350bhp via de voorwielen zodat ik draaien in de 1e en 2e soms 3, maar geen band zal sterk verminderen dat, afgezien van dat het nog steeds omgaat goed in de natte, maar ik ben nog aan het Toyos te testen op de baan in de regen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: VW Driver
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden zijn goede waarde en rijden met vertrouwen versterken geruststelling in zowel de natte als droge. Zeer stabiel als goed uitgebalanceerd en zorgen voor een soepele rit op oneffen wegen voor een sport band. Gekocht om Dunlop banden vervangen om vreselijke drone en ongelijkmatige slijtage te voorkomen. Toyo banden elimineren en duren net zo lang, zeg 17000 mijl op de voorkant van voorwielaandrijving TDI. Maar in hard gebruik zijn er meer duurzame banden, maar de grip is de moeite waard met deze. In het verleden heb ik Pirelli banden, Good Year, etc gebruikt, maar nu alleen gebruik Toyos voor deze auto. Ik werk in de automotive sector in een technische capaciteit. Banden kunnen mensen levens te redden en moet worden vervangen bij 3mm.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Michał
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Na aankoop bleek dat een van de banden niet worden gewogen. Verschillende wielen, verschillende oriëntaties - geen effect. Na een uitwisseling voor een ander het beter was (maar niet perfect). Als je eenmaal zijn ingesteld in de auto zeer goed uitgevoerd in verschillende extreme omstandigheden. Of op de snelweg bij hoge snelheid of op smalle wegen niet gebeurd, dus ik was niet verrast door het verlies van de hechting. In termen van bandenslijtage - moeilijk voor mij om te oordelen na zo'n korte afstand. In gebruik rond 10.000. km een ​​band gevangen een zeepbel op de kant - effect van het vallen in een gat dat niet een beetje op onze wegen? In vorige banden had ik zulke avonturen, ondanks de grotere golfvormen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: B4r45
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede banden, voor iemand die aanvallend Drivin. Het formaat 215/55 R 6 Troc maar geluid moet zijn. Zeer goede greep. Ik maakte ze voor het moment kan met 10k. mijlen, dus schuren voor wile ik kan niet zeggen dat nog, gewoon niet slecht. Ik ben ook moeilijk om het niveau van de respons door nierównności niet bepalen - Ik heb een hardere vering dan een reeks definities en het geeft je meer gevoel. Een ding is zeker - de duivelse greep op droge wegen, de natte is goed. De enquête is een beetje onderontwikkeld thema - ze niet jezdzłem op sneeuw en ijs. Dit zijn zomerbanden ;-)

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Toyo Proxes T1 Sport

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Toyo Proxes T1 Sport 205/55 R16 205/55 R16 94 W 205/55 R16 94 W 63 Koop
Toyo Proxes T1 Sport 205/55 R16 205/55 R16 94 W 205/55 R16 94 W 57 Koop
Toyo Proxes T1 Sport 225/40 R18 225/40 R18 92 Y 225/40 R18 92 Y 87 Koop
Toyo Proxes T1 Sport 225/45 R17 225/45 R17 94 Y 225/45 R17 94 Y 77 Koop
Toyo Proxes T1 Sport 245/40 R18 245/40 R18 97 Y 245/40 R18 97 Y 119 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: