Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montage partners

Toyo R1R

Kies de bandenmaat:

Producent:
Toyo
Bandensoort:
Zomerbanden
Aantal:
98 / stuk
Koop
4,1
Beoordeling: Voldoende 111110 28 beoordelingen

Toyo R1R

Toyo R1R is een middenklasse zomerband met het sportief karakter. Deze band is voor personensauto’s bestemd. Banden van deze klasse worden door de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit gekenmerkt.

Toyo R1R wordt voor het snelle en dynamische rijden gecreërd. Dit model is de beste oplossing voor deze bestuurders die volle prestaties, rijveiligheid en rijcomfort ongeacht weersomstandigheden op prijs stellen. Dit model wordt in een aggresief, directioneel loopvlakprofiel uitgerust die zich goed gedraagt zowel op de droge zoals op de natte oppervlakten. Het structuur van de band is ultramodern. Groeven voeren het water zeer snel af wat tegen de aquaplanning beschermt. Het rubbermengsel met toevoeging van silica maakt de band elastisch ongeacht temperatuur. De band is licht wat rolweerstanden heeft verlaagd. Dankzij dat wordt ook brandstofverbruik en CO2 uitstoot verlaagd. De band is duurzaam en verslijt zich langzaam wat langere en veiligere exploitatietijd zonder het verlies van stabiele grip garandeert.

Toyo R1R is door een Japans bedrijf geproduceerd dat in de productie van premium- en middenklasse banden gespecialiseerd is. Ze worden gekenmerkt door een maximale prestaties, rijcomfort en de hoogste kwaliteit. De geschiedenis van het bedrijf begon in 1945. In 1966 kwam Toyo op de Amerikaanse markt. Het merk levert banden voor personenauto's, bestelauto's, racenwagens, vrachtwagens en auto's met 4-wiel aandrijving. Meeste banden die door Toyo worden geproduceerd hebben een sportief karakter. Daarom zijn deze banden buitengewoon populair tussen alle gebruikers van dynamische en sportieve auto’s. Het bedrijf bestaat al sinds 1950.

Gebruikersmeningen

Overzicht: 4,1 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 28 meningen

voldoende
 • Eigendomskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111100 3,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Bestuureigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

28 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 6 Personen
 • 4 18 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers beveelt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1890 dagen. Gedurende deze periode hebben we 28 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 167000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door de bestuurders die Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door bestuurders, die hun rijstijl beoordelen als snel en agressief.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: robus1974
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 4 Mensen

  Band voor de eerste twee jaar in de zomer niet te pokonania.Silnik kon niet breken de greep van natuurlijk, los van het feit of we gaan naar de audi auto zmusimy.moje 80-112Pk 160 Nm droge en warme omstandigheden niet kon overwinnen van deze rubberen grip. Als u zijn begonnen, en het was warm het was ondraaglijk, maar de temperatuur daalt en natte ondergrond moet heel voorzichtig zijn aan de kant overbelast auto loopt, maar niet zonder waarschuwing, trilt en podskakuje.do snel en agressief rijden, alsof ik had beter rubber, maar na wat slijtage en de tijd is niet zo początku.sądzę trailer dat deze limiet is ongeveer 30.000 km. Echter, beveel het blijkt op de band in de zomer is poëzie! Reed in 60stopniowy beurt met een snelheid van 125km / h meer, maar ik was bang dat hij zou het veel meer te doen. Het is niet een high-performance band als het beschrijft het netwerk, deze high-performance r888ta is als ferrari f50-Formule 1 aan het wegverkeer, hehehe. Ik heb echt aanraden!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marek Magrowski
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  TOYO R1R uitstekende band voor een relatief betaalbare prijs. Persoonlijk, ik gebruikte het in de amateursport. Sensationele op natte of strakke "zasyfionej" oppervlak. Verrassend presteert goed in droge omstandigheden bij lage temperaturen (+ 3,5 graden) R1R is niet geschikt voor acute rijden bij hoge temperaturen. Dan is het makkelijk oververhit raken die aanzienlijk vermindert de hechting. Zeer zachte banden en slijten vrij snel, maar ik denk niet dat dit als haar schuld. Hoge stabiliteit op zijn beurt geeft je een gevoel van veiligheid. Opsomming R1R TOYO is een geweldige band, maar je hebt om het te gebruiken met het hoofd. Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: ziutka
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Vanwege de superzachte band loopvlak heeft een betere grip op het Aziatische klimaat (vochtigheid max.), bv. de lichte zomerregen dan de tijd in droge omstandigheden, waar hij de maximale waarde wordt opgetekend. Betaald voor deze is de snelste die ik heb bandenslijtage gezien (15tys km / set zonder oververhitting), en hier komt het. Of grip of levensduur. Het is niet luidruchtig zoals vele sporten halve slików. Toch zou ik aanraden alleen voor lichte voertuigen als gevolg van de zachte structuren van de zijwanden. Ok.5mm nieuwe profieldiepte. Ik groeide branden tweemaal zoveel rolweerstand niet aan de eisen van de inspectie, maar het waard is.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Jacek
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede band voor sport amatroskich zorgt voor een goede tractie op droge, natte en vuile oppervlakken. Hiermee kunt u het gedrag van de auto voelen goed. Het meest geschikt voor temperaturen tot ongeveer 23 graden, kan de bovenstaande problemen worden geassocieerd met het sportieve rijden naar "smelt" (glijden) van de band. Consumeren, afhankelijk van de oppervlakte matig snel, maar ook is de stok moet het een rip off zijn. Banden zijn een goed compromis tussen prijs en kwaliteit zijn goedkoper en iets minder greep van Toyo R888, maar het duurt langer.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Krzysiek
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede grip in de regen en op droog asfalt, maar tijdens warme dagen en hoge snelheden kan oververhitting resulteert in een slechte tractie weer. Naar mijn mening de beste eigenschappen van de temperatuur te krijgen. Ongeveer grote 10-20st C. lozen water en natte slip "proberen om tractie te herwinnen." Het is allemaal een kwestie heel zachte compound dus de banden "verdwijnen" in het knipperen van een oog, maar ze bieden grip in vrijwel alle omstandigheden. Harde zijwanden maken de auto stabieler.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Toyo R1R

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van de band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Toyo R1R 205/55 R16 91 V 205/55 R16 91 V 98 Koop
Toyo R1R 225/45 R17 91 W 225/45 R17 91 W 137 Koop
Toyo R1R 245/40 R18 93 W 245/40 R18 93 W 168 Koop
Toyo R1R 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 83 Koop
Toyo R1R 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 75 Koop

Aantal aanbiedingen per pagina: