Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Alle

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Bestelwagen

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Bestelwagenbanden

Banden voor bestelwagens

Check hoe de banden voor bestelwagens worden door gebruikers beoordeeld. Onze verzameling van recensies over banden voor bestelwagens is een van de grootste in Internet. Bent u op zoek naar de beste banden voor bestelwagens? Zie onze ratings voor banden voor bestelwagens. Hier vindt u ons aanbod voor de bestelwagens met de beste beoordelingen geplaatst door gebruikers.

Zomerbanden

Winterbanden

De bestverkopende bestelwagen

We presenteren de meest populaire zomer-en winterbanden van hoge kwaliteit en fatsoenlijke prijs voor vrachtwagens. Bekijk en koop best verkopende artikelen in onze online shop.

Zomerbanden

 • Imperial Eco Van 2
  Imperial Eco Van 2

  Imperial Eco Van 2 is een product dat door een Belgische bedrijf geproduceerd werd dat in 2011 op ...

 • Ovation V-02
  Ovation V-02

  Ovation V-02 is een zomerband van een Chinees bedrijf Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd. ...

 • Hankook Radial RA-18
  Hankook Radial RA-18

  Hankook Radial RA-18 is een zomer radiaalband die voor bedrijfswagens en bestelwagens geproduceerd ...

 • Sailun Commercio VX1
  Sailun Commercio VX1

  Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.

 • Continental ContiVanContact 200
  Continental ContiVanContact 200

  Continental ContiVanContact 200 is een geschikt voor bestelwagens zomerband die een veilige en ...

Winterbanden

Gemiddeld cijfer van banden: 3,88 op basis van 2854 beoordelingen

Cargo banden zijn gewijd aan auto's die tot 3.5T van belasting kunnen oplopen. Deze banden zijn gemarkeerd met C. Het heeft twee draagvermogen indexen (113/111 - de eerste duidt op een band gemonteerd op een dubbele as en de tweede op een as). In vergelijking met andere banden kan lading die zwaardere lasten ten koste van de snelheid opheffen. Het belangrjkste kenmerk van die banden is een grote duurzaamheid en een hoge weerstand tegen vervorming. Cargo band is het moeilijk om zwaardere lasten en schade veroorzaakt door gaten en door het raken die de veiligheid van de lading van invloed kunnen handhaven. Cargo banden zijn veel beter bij het sturen. Een ander voordeel is het rijcomfort welke fabrikant bereid te bereiken zijn. Ze weten dat chauffeurs doen meer kilometers dan een andere autogebruikers, dus ruisonderdrukking wordt zeer gewaardeerd. Een andere factor is de economie van de banden waardoor langzamer en gelijke slijtage van het loopvlak, ook een hoge duurzaamheid en een lager koppel. Cargo band profiel is geproduceerd van veel harder rubbermengsel dan de personenauto's. Innovatieve lading band heeft enkele extra bescherming die op de binnenkant van de band geplaatste maken vormvast en overbelasting. Cargo banden zijn vergelijkbaar met andere soorten met een goede grip en handling, ongeacht wat de toestand van de wegen hebben .