Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Selecteer profiel
Selecteer diameter

Bent u niet zeker?: Selecteer uw auto

Bridgestone

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Verstevigde banden

Elke band heeft zijn draagvermogen index. Deze index wordt bepaald door De European Tyre and Rim Technical Organization. Verstevigde banden hebben een hogere draagvermogen dan de standaard banden. Daarom worden ze in hoog belaste auto's gebruikt.

x Run Flat banden

Run on Flat banden maken het rijden na drukverlies mogelijk. Rijden met een lekke band is toegestaan voor een afstand van ongeveer 80 km met een maximale snelheid van 80 km/h.

x

Selecteer indien u alle banden die binnen 48 uur geleverd worden wenst te zien. Anders wordt uw bestelling in ongeveer 4 werkdagen geleverd.

Bridgestone Banden

Banden Bridgestone

Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk "stenen brug" betekent. Het bedrijf heeft ruim 100 fabrieken, waarvan er ruim 40 zich bezighouden met de productie van banden. De fabrieken zijn verspreid over de hele wereld.

De volgende merken maken deel uit van het bedrijf, o.a.: Firestone, Bridgestone, Seiberling en Dayton.

Tot de paradepaardjes van Bridgestone horen banden van mediumklasse en HP en UHP. In het aanbod vindt u banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, motorbanden, racebanden, vrachtwagenbanden en banden voor landbouwvoertuigen en grondverzetmachines.

Het bedrijf werkt samen met producenten als Honda, Toyota en Yamaha. Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Zomerbanden ranking Bridgestone

Zomerbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Zomerband Beoordeling 4,6 111160 (1 Mening)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (3 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,5 111150 (6 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,4 111140 (164 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (109 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (5 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (124 Meningen)
Zomerband Beoordeling 4,3 111130 (2 Meningen)

Winterbanden ranking Bridgestone

Winterbanden ranking is een lijst van de hoogst gewaardeerde banden. Het is gebaseerd op de mening van onze gebruikers. Tot nu toe hebben we meer dan 80.000 meningen. Hieronder kunt u het beste uit deze lijst te zien.

Winterband Beoordeling 4,3 111130 (59 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (21 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,2 111120 (147 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,1 111110 (2 Meningen)
Winterband Beoordeling 4,0 1111000 (98 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (32 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,8 111800 (168 Meningen)
Winterband Beoordeling 3,6 111600 (331 Meningen)

Nieuwigheden

De nieuwste banden Bridgestone in het aanbod van OPONEO.NL. Moderne Bridgestone modellen voorzien van de meest geavanceerde technologische oplossingen.

  • Bridgestone B250
    Bridgestone B250

    Productenbeschrijving is nog onbeschikbaar.

  • Bridgestone RE050A
    Bridgestone RE050A

    Bridgestone RE050A is ontworpen door een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Het ...

Bestsellers

Bestsellers zijn de meest populaire Bridgestone banden onder de gebruikers, die zijn van de beste kwaliteit, de kilometerstand en prijs.

Merk geschiedenis

Toen Shojiro begin jaren dertig de fundamenten legde onder de toekomstige wereldmacht op het gebied van banden, wist hij dat de naam van cruciale betekenis was. Omdat producten uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk destijds een uitstekende naam hadden, gebruikte Ishibashi een sluwe list. Hij vertaalde zijn achternaam letterlijk naar het Engels en verwisselde de woorden uit het resultaat "stone bridge" van plaats en... voila! Bridgestone was geboren. Schoenen, golfballen en banden Voordat Shojiro besloot om te investeren in de bandenindustrie, leidde hij samen met zijn broer een goed lopend bedrijf in de plaats Kuruje op het eiland Kyushu dat zich bezighield met de productie van Tabioftwel traditioneel Japans schoeisel. Ishibashi vergaarde een aanzienlijk fortuin met de rubberzolen die hij in 1925 op de markt bracht. Een aantal jaren later bewees hij opnieuw over een uitstekend zakelijk instinct te beschikken. In 1930 produceerde hij zijn eerste band en een jaar later richtte hij Bridgestone Tire Co. Ltd. op. Hiermee werd hij de eerste Japanse bandenproducent voor de Japanse auto-industrie die toen nog in de kinderschoenen stond. De bandenproductie vond plaats in een nieuwe fabriek in Kurume. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag in Tokio, verplaatste Ishibashi in 1937 het hoofdkantoor van zijn bedrijf naar ... Meer

Laatst toegevoegde meningen

Zomerbanden Bridgestone

Band Zomerbanden Bridgestone Turanza T001

Zeer goede band toeristenklasse.
Mening: 4,9 111190

Vorige keer had ik een andere model van deze banden , welke zijn zeker sterk ( ongeweer 80000 km), maar slecht ze maken meer lawaai en ze zijn niet elastiek genoeg. De last komt vooral op de snelweg bij de hoogere snelheiden. Mijn montur had mij dan de Bridgestone Turanza T001 – dat ze meer zachter zijn maar wel sterk. Nu kan ik zeker zijn dat dat wel waar is , ze zijn zacht , maar stabiel en voorspelbaar !! wel een beetje lawaai , maar bij de breedte van 215 komt dat normaal, bij vergelijken met de vorige model ik hoor het niks ;) Ik ben zerek verrassen van geluid op de ongelijkheiden op de wegdek. Als op de leven van de Bridgestone Turanza T001 banden had kan ik nog niet veel schrijven – de eerste seizoen op ze is nog niet voorbei. De look van de band – volgens mij top , maar sommige mensen vinden dat uitzien niet pressies sportief is. Maar dat een toeristische band toch is ;)

Band Zomerbanden Bridgestone Turanza T001

ubub
Mening: 4,2 111120

Hallo allemaal , de band (205/55 R16) ik heb vandaag voor mijn BMW 118d 122km gekocht. De originele banden waren ook van dezelfde merk maar een andere profiel (run on flat) in de maat 195/55 R16. Nu de auto heeft 100 duizend km gereden dus de oude model heeft zelf een goede werk gedaan. Nu met de Bridgestone Turanza T001 over de paar km is voel de verschill. De verschill komt bij de rijden, de geluid – de band maakt minder lawaai, meer comfort en ik voel dat de auto rijd anders als vroeger. De uitzien op de velg (slecht zonder de velgrandbescherming) top, de band ziet als met de bescherming uit. Ik zal wel meer schrijven als ik de nog op de nattewegdek testen. Ik hen de band niet voor de zien , maar voor de goede resultaten op de weg gekozen , en volgens de testen uit 2012 de band heeft beste punten gekregen. Groetjes

Winterbanden Bridgestone

opona Winterbanden Bridgestone W800

Banden aan te bevelen. Vrij duur.
Mening: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht nówki te vivaro 2.5 146PK. Grote bochten, achter in het voertuig niet wordt uitgevoerd, houden gelijkmatig overdrijven draait op een snelheid van de gehele auto. Voor zo'n beetje sneeuw op de weg ujechanym sensationele act op ijzige wegen te groot. Echter, in de bergen van de kleine straatjes zeer steile klimmen had ik veel problemen. De banden zijn rustig en aangenaam om te gebruiken, maar voor de prijs verwacht ik meer effectief. Ik ben alleen seizoen, maar voor mijn oog voorasaandrijving een beetje wrijft te snel af, misschien is dit te wijten aan mijn rijstijl. Volgende keer dat u koopt een typisch winterbanden omdat ik toevallig de berg van niet ontsneeuwde straten rijden.

opona Winterbanden Bridgestone W800

Auteur:KrystianM
Mening: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Na de zeer positieve prijs gesteld, maar na het rijden tienduizenden waardeer het een stuk minder. Ten eerste snel wrijft, patroon blokken snel transformeert in drie parallelle groeven. Het is niet zo slecht als de Pirelli banden (ik heb dit in de andere auto), maar de afgelegde afstand niet imponeren. Ten tweede, hoewel zelden herlaad mijn renówkę, maakte twee schoten op een behoorlijke diepte van de groef. In mijn beoordeling van het compromis prijs - de functionaliteit is hier niet is bereikt.

Gemiddeld cijfer van banden: 3,96 op basis van 3210 beoordelingen

Bandenmodellen Bridgestone

Alle bandenmodellen van het merk Bridgestone beschikbaar in ons aanbod. U kunt hier bepaalde Bridgestone model kiezen onder zomerbanden, winterbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Bekijk onze aanbieding van zomerbanden Bridgestone. Zomerbanden zijn ontworpen voor het gebruik vanaf de lente tot de herfst. Kies juiste zomerband voor uzelf Bridgestone.

All-season banden

Check onze aanbieding van all-season banden Bridgestone. All-season banden zijn compromisoplossing als combinatie van prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all-season band voor uzelf Bridgestone.

Bandensoort

Bekijk het aanbod van zomerbanden, winterbanden en all-season banden van het merk Bridgestone. Elke band Bridgestone wordt aan de verschillende seizoenen en weersomstandigheden aangepast.