Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian Line SUV 225/60 R17 103 V XL

Vergelijk

Bandenmaat:
225/60 R17
Snelheidsindex:
V = max 240 km/h
Belastingsindex:
103 = max 875 kg
Type:
Zomerbanden
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 35 reviews
Label:
C A 71 dB
C A 71 dB
Meer informatie
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 35 reviews

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 11110 4,0

35 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 16 Personen
 • 4 18 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1894 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 35 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 344000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Steve Garavan

  Maat: 225/60 R17

  Beoordeling: 5,0 11111
  Grote grip in zowel natte als droge omstandigheden. Een beetje moeilijk om het evenwicht op het eerste, maar allemaal goed nu. Rolweerstand heeft mpg enigszins beïnvloed. Zouden deze banden en service van Oponeo aanraden.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: james

  Maat: 225/60 R17

  Beoordeling: 4,6 111160
  Ik ben erg blij met deze banden een goede grip bij droog weer Als het regent de grip is net zo goed ik heb goede waar voor mijn geld heb ik zal opnieuw kopen van deze

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Cysiu

  Maat: 225/60 R17

  Beoordeling: 4,5 111150
  Dit is de tweede set. Eerst reed ik 70000 km. Ik ben erg blij

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz Lipiński

  Maat: 215/60 R17

  Beoordeling: 4,8 111180
  Na rijden meer dan 10.000 km vooroppervlak van het loopvlak blijkt duidelijk ondertitels. De band ziet er nog als nieuw uit. Bij het rijden in de regen had niet het gevoel de verandering in de greep, de auto als in droge omstandigheden. Ze lijken een beetje luider dan een band die ik eerder gebruikt. Tijdens de routebeschrijving naar mijn possji gaan enkele kilometers op ruwe wegen door de bossen en langs zandstrand met stenen. De auto waarschijnlijk op deze wegen uitgevoerd, heb ik niet gemerkt in het loopvlak van de banden kiezels. Over het algemeen zijn dit zeer goede banden met de auto ik rijd.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 1

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Wojtek

  Maat: 225/65 R17

  Beoordeling: 3,9 111900
  Banden gekocht in 2012. Cool verschijning, goede rijeigenschappen. Eén ding was alleen met hen ongebruikelijk. Deze banden gewoon vanaf het begin af te brokkelen. Na verloop van tijd, meer en meer blokjes loopvlak viel. odkruszały aan stukken. Nu, na vier jaar van de banden, ze zien eruit als verweerd. Aan beide zijden van de microscheurtjes verschenen. Aan de basis rubber blokken op scheurtjes bereiken diep in de band. Het ziet er niet naar me als een nep, omdat een van de band op de Allegro twee jaar geleden kocht ik te vervangen defect. Extra opslagruimte die u aanschaft deze band hangt enkel.

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja 0 Nee 0

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Nokian Line SUV 225/60 R17 103 V XL

Type: zomerbanden

Klasse: premium - de beste prestaties en de hoogste kwaliteit

Bestemming: SUV-type personenauto’sBeschrijving van de technologie: Sluit de volgende kenmerken: een uitstekende grip op het asfalt en in terrein, nauwkeurige besturing, duurzaamheid en hoge rijcomfort. Dat is de band Nokian Line SUV. Voor wie werd dit model ontworpen? Voor bestuurders die naar een hoog rijcomfort en nauwkeurige besturing in kleine of middelgrote SUV’s streven. Hoe zal de band uw vertrouwen winnen? Ten eerste zal het zeker gebeuren, dat u bij het rijden met uw SUV door regen wordt getroffen. Hoe zal dan de band Nokian Line SUV zich gedragen? Zeker en veilig. Dit allemaal dankzij de speciale groeven die op de bandschouders zijn geplaatst. Ze verzamelen het water, dat in de brede hoofdgroeven wordt opgeslagen en voeren het direct van de band af. Deze samenwerking vormt een garantie voor een hoge bescherming tegen aquaplaning. Ten tweede zult u verrast worden door de duurzaamheid van de band Nokian Line SUV. Dit is de verdienste van de nieuwste idee van de Finse fabrikant - de aramidevezels binnen de zijwanden van de band. Deze vezels worden gebruik in de luchtvaart, waarin de duurzaamheid altijd op het hoogste niveau staat.In geval van de banden Nokian Line SUV voeren ze ook een taak uit. Ze zorgen ervoor, dat de band effectieve bescherming tegen beschadigingen en insnijdingen biedt, die echt een vloek van de bestuurders van dit type auto’s kunnen zijn. Aanslag van kalksteen? Volledig geëlimineerd. Dit is niet alles wat u verrassen kan. Hebt u gehoopt voor een hoge nauwkeurigheid en rijstabiliteit? Tevredenheid gegarandeerd. Op het loopvlak van de band bevinden zich specifieke, diepe, schuine groeven. Doordat ze in verschillende configuraties geplaatst zijn, wordt de besturing stabieler dan normaal. De aandacht gaat ook uit naar het lager brandstofverbruik op deze banden. De optimalisatie van de groeven en lamellen, alsook verschillende grootte gaten op het oppervlak van de band verbeteren op enig moment bij de reden de stijfheid en tegelijkertijd de flexibiliteit van de rijspiegel. Dit resulteert in rechte lijn tot een lagere productie van warmte en dus een lagere brandstofverbranding. Voortaan kunnen de SUV-type banden als banden voor personenauto’s bestuurd worden.Informatie over de fabrikant: Nokian is de eerste bandfabrikant die een winterband geproduceerd had, dat zelfs in de extreme winterse omstandigheden in het Noorden van Europa goed werkt. Net zo goed kan de fabrikant de productie van zomerbanden aan. Nokian is ook het eerste bedrijf, dat erin geslaagd is om biologische oliën zonder giftige, kankerverwekkende stoffen bij productie van de banden te gebruiken.

Label

De band Nokian Line SUV met de maat 225/60 R17 103 V, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • A
 • 71 dB
C A 71 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Bandentesten

2017 test ACE/GTÜ met de maat: 215/60 R17 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 215/65 R16 3. plaats beoordeling: