Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak DM-V2 265/55 R19 109 T

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 265/55 R19

Bandenmaat:
265/55 R19
Snelheidsindex:
T = max 190 km/h
Belastingsindex:
109 = max 1030 kg
Type:
Winterbanden
Type voertuig:
4x4
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3-4 dagen
5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 4 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111150 4,5
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111130 4,3

4 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 1 Personen
 • 4 3 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1488 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 4 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 29000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: geluidsniveau.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Off-road en buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maro
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Eerder gereden voorganger of DMZ 3. Ze waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Voor mijn Toyota Land Cruiser 120 in de winter is er geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een landgoed opgestapeld meer dan 1,5 meter as samengeperste sneeuw. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze sneeuw breuk verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik kon door de glazen kant te kijken, omdat de voorste przewalała een dikke laag sneeuw. Ik had beweerd dat een kleine breuk van de bumper op de juiste goed wiel, maar de banden niet teleur.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: DB
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Naar mijn mening Openeo banden te voorzien van geen gebrek aan kwaliteit van alle topmerken! tegen redelijke prijzen. Ik heb gekocht commerciële, suv en banden van motorfietsen lang mag dit uitstekende service blijven, dankzij Openeo. DB
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: patrick
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben erg blij met deze goede grip op de begane pneu.trés enneigé.silencieu weinig bruillant.je beveelt aan dat de band.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sławka
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben erg blij met hen, koel op ijs en sneeuw en nat

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Bridgestone Blizzak DM-V2 265/55 R19 109 T

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bridgestone Blizzak DM-V2 is de opvolger van de populaire band DM-V1. Het model is bestemd voor SUV's. Tijdens de productie van deze banden werd een technologie toegepast die de maximale efficiëntie onder moeilijke winteromstandigheden geeft. Het rubbermengsel van de nieuwe generatie verbetert de grip op gladde bodem. Het effect is een perfecte bescherming tegen slip en een verkorte remweg.Het directionele loopvlak van de band Bridgestone Blizzak DM-V2 heeft 15% meer randen dan het loopvlak van het oudere model. In resultaat wordt de auto meer zeker en stabiel bestuurd. De band heeft ook meer mogelijkheid om sneeuw en modder te "grijpen".Bridgestone Blizzak DM-V2 wordt gekenmerkt door een optimale verdeling van de druk op het wegdek. Dat verzekert lange levensduur van het model (weerstand tegen onregelmatige en versnelde slijtage). Het model is bestemd voor de SUV-eigenaars die waarde hechten aan de hoogste prestaties van de banden. Het is een hoogwaardig product dat aan de verwachtingen van veeleisende automobilisten voldoet.Bridgestone


Bridgestone is een van de meest bekende en de grootste bandenproducenten ter wereld. Dit Japanse concern staat bekend voor de toepassing van de innovatieve technologieën in zijn banden. Bridgestone is een premium merk, krijgt zeer goede recencies van automobilisten en heeft vele prijzen ontvangen in tests die overal ter wereld zijn doorgevoerd. Het is belangrijk te weten, dat Bridgestone banden algemeen gebruikt worden bij verschillende vormen voor motorsport. Het concern zelf is in 1931 ontstaan en produceert behalve banden ook andere rubberen artikelen. Het is belangrijk te weten dat de lijn van de Bridgestone Blizzak winterbanden al meer dan 30 jaar op de markt aanwezig is.

De winterband Bridgestone Blizzak DM-V2 behoort tot de van de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 265/55 R19.
De band is nu beschikbaar in de maten van 15 tot 22 inches.
Het is een band met snelheidsindex T – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 190 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 109 - de maximale belasting die de band kan hebben is 1030 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: F (rolweerstand), F (grip op een nat wegdek), 73 db (geluidsniveau).

Label

De band Bridgestone Blizzak DM-V2 met de maat 265/55 R19 109 T, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • F
 • F
 • 73 dB
F F 73 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.