Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Kleber Quadraxer 2 205/55 R19 97 V XL

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 205/55 R19

Bandenmaat:
205/55 R19
Snelheidsindex:
V = max 240 km/h
Belastingsindex:
97 = max 730 kg
Type:
All Season banden
Type voertuig:
Auto
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3-4 dagen

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 10:51

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 19 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

19 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 8 Personen
 • 4 10 Personen
 • 3 1 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 606 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 19 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 135000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Jarek Kocuba
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Super banden, veilig, stil en niet duur.
 • Talha
  Beoordeling: 3,5 111500

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Economisch is het niet echt heel zuinig
 • job duijm
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  een aanbeveling
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr Dziubasik
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik kocht de banden voor de auto van mijn vrouw. Ford fiesta op 15'-wielen met lichtmetalen velgen. Ik was het zat om rond bandenfabrieken te rijden en in lange rijen te wachten. Aangezien mijn vrouw voornamelijk in stedelijke gebieden beweegt, heb ik besloten om all-season banden te kopen. Ik koos voor Kleber Quadraxer 2. Ik heb deze aankoop niet lang geanalyseerd. Ik had goedkope banden nodig voor een kleine stadsauto. Om eerlijk te zijn vond ik het loopvlak leuk en toen ik de bandbeschrijving en feedback van gebruikers las, was de beslissing simpel. Op dit moment zijn er enkele maanden en kilometers verstreken sinds de aankoop. Ik ben erg blij met de aankoop. Ik had niet verwacht dat multi-seizoensbanden zulke geweldige eigenschappen kunnen hebben in de winter als in de zomer. De sneeuwbank was besneeuwd en de weg was ijzig. Op het moment test hij de band op 20 ', 25' C en ik zie niet het verschil tussen mijn zomer Continental in zakelijke focus. Volgende banden zullen ook multi-season zijn en waarschijnlijk ook Kleber;) Na zorgvuldige analyse blijkt dat in plaats van 2x per jaar banden te vervangen (wat gemiddeld 180 PLN per jaar oplevert), beter elke 4 jaar de set vervangt voor een nieuwe. Het zal hetzelfde uitkomen en wat een troost;) Ik beveel het ten zeerste aan.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: WojPan
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik koos bewust voor all-season banden nadat ik Michelin-banden gebruikte voor meerdere seizoenen. Vanwege het beperkte budget na het veranderen van de auto besloot ik om Kleber's banden te gebruiken en ze stelden me niet teleur in de herfst, winter, lente of zomer. Ik zal er ook een kopen voor de auto van mijn vrouw. Ik raad het aan vanwege het comfort en vooral de zekerheid van gebruik onder alle omstandigheden, vanwege het ontbreken van tekenen van slijtage na het rijden van enkele duizenden kilometers.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Kleber Quadraxer 2 205/55 R19 97 V XLBeschrijving van de technologie: Kleber Quadraxer 2 zijn vierseizoenenbanden ontworpen voor personenauto’s. Het model is op de markt verschijnen als opvolger van Kleber Quadraxer, dat voor het eerst in 2011 is gelanceerd. De nieuwe versie van dit model heeft verbeterde prestaties en is aangepast aan de stijgende behoeftes van autorijders en auto’s. Het aangeboden model, net als de vorige generatie, is voorzien van directioneel loopvlakpatroon. Deze oplossing werkt zeer goed bij moeilijkere weersomstandigheden. Als gevolg voeren Kleber Quadraxer 2 banden het water en sneeuwbrij effectief af en zorgen voor goede tractie op sneeuw.Het model is uitgerust met moderne gootkanalen ‘Toboggan’. Ze voeren water zeer efficiënt af en ze verminderen het risico van aquaplanning aanzienlijk. De tests van deze band zijn uitgevoerd in Research and Development Centrum Michelin in Ladoux. De resultaten laten zien dat het model Quadraxer 2 twee keer meer bestendigheid tegen aquaplanning heeft dan het model van vorige generatie - 8% meer op rechtstreekse weg en 4% meer in bochten (onderzoek is uitgevoerd op een band in de maat 205/55 R16 91H). Kleber Quadraxer 2 ziet ook zeer goed eruit want de labels betreft. In het opzicht van remmen op een nat wegdek heeft deze band B-klasse. De vorige generatie had C-klasse - in het nieuwe model betekent dat 5% (1,6m) kortere remweg op een nat wegdek.Het aangeboden model biedt ook zeer goede prestaties bij winteromstandigheden. Het heeft 3PMSF en M+S goedkeuringen en een meer efficiënte lamellen patroon. Dat maakt optrekken en remmen op besneeuwde wegen in grote mate meer effectief. Vierseizoen banden moeten ook veiligheid bieden op een droog wegdek. Quadraxer 2 heeft een optimaal contactvlak met de weg. Dat heeft 9% (3,5 m) kortere remweg in vergelijking tot het vorige model (volgens tests uitgevoerd door Michelin groep op het racing spoor in Fontange, bandmaat 205/55 R16 91H).Kleber is een Frans merk in de middenklasse, dat tot het concern Michelin behoort. Het begin daarvan dateert uit1910. De goede kwaliteit van producten ontwikkeld in samenwerking met de leider op de markt en met de gunstige prijzen lieten het merk een sterke positie in de wereld innemen. Het symbool van het merk is een Boxer hond, die voor veiligheid, betrouwbaarheid en controle over de situatie staat.

De all-season band Kleber Quadraxer 2 behoort tot de van de middenklasse, en wordt dus gekenmerkt door beste prijs-kwaliteitverhouding.
Je bekijkt nu een band in de maat 205/55 R19.
De band is nu beschikbaar in de maten van 15 tot 20 inches.
Het is een band met snelheidsindex V – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 240 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 97 - de maximale belasting die de band kan hebben is 730 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: B (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), 69 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • heeft een verstevigde constructie (het is meer bestendig tegen spanningen dan het standard model).

Label

De band Kleber Quadraxer 2 met de maat 205/55 R19 97 V, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • B
 • B
 • 69 dB
B B 69 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.

Bandentesten

2017 test Auto Bild met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed