Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Ling Long Greenmax 175/65 R14 86 T XL

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 175/65 R14

Bandenmaat:
175/65 R14
Snelheidsindex:
T = max 190 km/h
Belastingsindex:
86 = max 530 kg
Type:
Zomerbanden
Type voertuig:
Auto
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3 werkdagen

Dit artikel werd gekocht Vandaag om 20:34

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 41 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111800 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

41 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 8 Personen
 • 4 26 Personen
 • 3 6 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 1 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2174 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 41 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 290000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Gers
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  5 Personen 1 Persoon

  Bij de aankoop van de banden Ling Long Greenmax vestigde ik mijn aandacht alleen maar op de beoordelingen van de klanten en op de aantrekelijke prijs. Tijdens vier maanden heb ik met deze banden meer dan 10.000 km gereden (vooral op de Duitse autosnelwegen en een beetje in de stad). Ik beoordeel deze baden zeer positief, Ze zijn vrij stil en u krijgt een gevoel van veiligheid. Mijn auto rijdt nu goed op de natte oppervlakte en op de bochten. Bij mij auto - Ford Fusion deze banden passen uitstekend! Ik zou de banden Ling Long Greenmax aan iedereen aanbevelen. Mijn beoordeling is 8/10.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Fast en furious
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 25 Personen

  Ik zal de band Ling Long Greenmax aan iedereen aanraden. Ik ben tevreden met die banden want ze goed omgaan met de slechte weersomstandigheden (het regen), wat de goede kwaliteit en structuur van de band bewijst. Als je de banden voor de goede prijs wil kopen, dan is de Ling Long Greenmax een goeie keus. Ik heb die banden toevallig gekocht, volgende banden die ik wil kiezen dat zijn Fulda Sport Contact die minder lawaai maken in vergelijking tot dit model (minder 5 decibellen dan Ling Long Greenmax).
 • een mening buiten NL Gebruiker: Ludo
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  10 Personen 8 Personen

  Ik heb de vier banden 205/60/16 Ling Long Greenmax aan mijn auto Renault Scenic geïnstalleerd en tot nu toe heb ik geen probleem met deze banden gehad. De banden voldoen aan mijn verwachtingen (als het regent, op de bochten). Ik heb veel allerlei dingen over de Chinese banden gehoord, bij voorbeeld: ‘’u moet geen Chinese banden monteren, het is gevaarlijk!’’. Behalve dat onze goede Europese banden in China zijn gemaakt in dezelfde fabrieken als de Chinese banden en met dezelfde technieken!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Thomas
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  6 Personen 16 Personen

  Ik heb de banden Ling Long Greenmax gekocht voor €44 per stuk. De prijs was erg overtuigend. Uiterlijk van de banden is zeer fatsoenlijk. Ik rijd op de snelwegen en in de stad. Op de snelweg met de snelheid 130/h was ik heel tevreden met die banden. Ik ben de gewone bestuurder en geen racer, als het regent, rijd ik voorzichtig. Ik vindt Ling Long Greenmax banden leuk en het is niet de bedoeling om voor het merk te betalen..
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rinaldo
  Beoordeling: 2,5 115000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 16 Personen

  Ik ben teleurgesteld met die banden, volgens mij is een tragedie. Ik voelde altijd dat de auto niet stabiel is (ook bij de lage snelheden) en de banden Ling Long Greenmax zijn onmogelijk om te balanceren. Er moet te veel lood op om ze uit te balanceren. Maar ja.. de prijs = kwaliteit. Ik had het kunnen worden verwacht. Ik warschuuw jullie allemaal voor deze Ling Long banden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Ling Long Greenmax 175/65 R14 86 T XL

Ling Long Greenmax is een band voor het zomerseizoen, bestemd voor personenauto’s. Het behoort tot de economische klasse en zal aan de verwachtingen voldoen van bestuurders die op zoek zijn naar banden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De band biedt uitgebalanceerde prestaties op alle soorten wegdekken. Ze wordt gekenmerkt door een goed gedrag op de weg in alle weersomstandigheden. De band Ling Long Greenmax is gemaakt op basis van een rubbermengsel met toevoeging van silica. Dit resulteerde in een lager bandgewicht en als gevolg - in vermindering van de rolweerstanden. Hierdoor draagt het model bij aan de vermindering van het brandstofverbruik en reductie van de uitstoot van kooldioxide. De rubbersamenstelling wordt gekenmerkt door een hoge flexibiliteit bij een breed temperatuurbereik - ze blijft in vorm, zelfs op hete dagen, wat zich vertaalt in stabiliteit van het voertuig.De band Ling Long Greenmax onderscheidt zich met een verlengde levensduur. Dit is het resultaat van gelijkmatige drukverdeling op het loopvlakoppervlak - hierdoor slijt het eenvormig op de gehele oppervlakte af, wat zich vertaalt in het gevoel van comfort en veiligheid, zelfs na het afleggen van vele kilometers. De constructeurs hebben in het model Greenmax een asymmetrisch loopvlak toegepast. Twee afzonderlijke delen zijn verantwoordelijk voor andere prestaties. Het lagere risico van aquaplaning is het gevolg van snelle afvoer van water en modder van onder de voorzijde van de band en snelle afdroging van het loopvlak. De brede groeven zorgen voor een zeer goede grip - zelfs bij ongunstig weer.Ling Long


Ling Long is een Chinees bandenmerk. Sinds het ontstaan in 1975 is het betrokken, niet alleen bij de productie, maar ook de reparatie van banden. Sinds 2000 vestigt zij haar aandacht alleen op productie van banden voor personenauto’s, vrachtwagens maar ook voor landbouwmachines. Hoewel zij de grootse winst op de thuismarkt wint, geniet ze van wereldwijd groeiende populariteit. Dit is te wijten aan de producten die worden aangeboden in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Optimale parameters, de mogelijkheid om goede prestaties te verkrijgen en de veiligheid - dit zijn de kenmerken, die de groei van het belang beïnvloeden.

De zomerband Ling Long Greenmax behoort tot de van de economyklasse, en wordt dus gekenmerkt door de meest gunstige prijs en goede prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 175/65 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 12 tot 20 inches.
Het is een band met snelheidsindex T – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 190 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 86 - de maximale belasting die de band kan hebben is 530 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: C (rolweerstand), C (grip op een nat wegdek), 71 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • heeft een verstevigde constructie (het is meer bestendig tegen spanningen dan het standard model).

Label

De band Ling Long Greenmax met de maat 175/65 R14 86 T, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • C
 • 71 dB
C C 71 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.