Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin Pilot Alpin 5 SUV 265/55 R19 113 H XL

Dit product is momenteel bekeken door 2 mensen

Vergelijk

Ga naar de
lijst banden 265/55 R19

Bandenmaat:
265/55 R19
Snelheidsindex:
H = max 210 km/h
Belastingsindex:
113 = max 1150 kg
Type:
Winterbanden
Type voertuig:
4x4
 • Gratis bezorging
 • Levertijd: 3-4 dagen

Dit artikel werd gekocht gisteren om 16:06

 • Beschikbaarheid:
  Meer dan 4 stuks op voorraad
  Aantal:
  238 / stuk
  Bestel
  Label:
  C B 71 dB
  C B 71 dB
  Meer informatie
5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Productbeschrijving

Michelin Pilot Alpin 5 SUV 265/55 R19 113 H XL

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV is een nieuwe versie van populaire serie van winterbanden van Franse producent van premiumklasse. Dankzij moderne constructie en toegepaste technologieën wordt gekenmerkt door uitstekende parameters op winterse wegen. Staat garant voor veiligheid, grip en precisie van manouvreren, ongeacht de omstandigheden.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV

Het geheim van hoge parameters ligt aan een unieke constructie van het loopvlak. Het is ontworpen op basis van originele centrale groef en symetrisch lopende blokken. Door unieke constructie werd een model ontworpen dat betere remparameters op winterse wegdekken, zekere tractie op sneeuw en nauwkeurige besturing op met water bedekte routes biedt.


Michelin Pilot Alpin 5 SUV is gebouwd van originele rubbermengsel op basis van polymeren. Ze verhoogt weerstand tegen hydrodynamische slip, stabiliseert prestaties op de verschillende soorten wegdekken en beschermt tegen voortijdig verbruik van het loopvlak. Duurzaamheid van het model is ook te danken aan een speciaal karkas op zijwanden, waardoor de weerstand van de band tegen beschadiging en overbelasting wordt verhoogt.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV is band met een modern, agressief design en „Premium Touch” effect. Blijft in geheugen door haar uiterlijke verschijning, ongeacht silhouette van een auto of het aantal gereden kilometers.Michelin


Michelin is een Franse concern van premiumklasse, werelds bekend bij chauffeurs door uitstekende parameters, perfecte kwaliteit en moderne technologische oplossingen. Wordt geclassificeerd als ‘s werelds de derde grootste bandenproducent, en bezit ook merken, zoals: Kleber, BFGoodrich czy Kormoran. Het ‘Michelinmannetje’ werd het symbol van het merk en is geworteld in wereldse popcultuur.

De winterband Michelin Pilot Alpin 5 SUV behoort tot de van de premium klasse, en wordt dus gekenmerkt door moderne technologie en maximale prestaties.
Je bekijkt nu een band in de maat 265/55 R19.
De band is nu beschikbaar in de maten van 17 tot 21 inches.
Het is een band met snelheidsindex H – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 210 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 113 - de maximale belasting die de band kan hebben is 1150 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: C (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), 71 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • heeft een verstevigde constructie (het is meer bestendig tegen spanningen dan het standard model).

Label

De band Michelin Pilot Alpin 5 SUV met de maat 265/55 R19 113 H, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • B
 • 71 dB
C B 71 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.