Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Vredestein Wintrac 4 Xtreme 265/65 R17 112 H

Vergelijk

Bandenmaat:
265/65 R17
Snelheidsindex:
H = max 210 km/h
Belastingsindex:
112 = max 1120 kg
Type:
Winterbanden
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 51 beoordelingen
Label:
C E 71 dB
C E 71 dB
Meer informatie
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 51 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111800 3,8

51 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 17 Personen
 • 4 26 Personen
 • 3 4 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 2 Personen

86% van de gebruikers raadt deze band aan

86%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4070 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 51 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 518000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Rudi
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb de banden Michelin gedemonteerd, ouder model (2006) 215/70 R16 99 T die nog een fatsoenlijke loopvlak hadden, maar in het algemeen waren ze een beetje oud... Ik heb Vredestein Wintrac 4 Xtreme gekocht. Voor zover zijn de banden in natte omstandigheden goed, ik moet nog op de sneeuw en ijs afwachten, ik ben benieuwd. Ik heb net de banden op voorkant geïnstalleerd, ik wilde het eens proberen. Ik zou zeggen dat er alles mee heel goed gaan. Ik heb gereisd zelfs meer dan 5000 km, sneeuw, ijs, regen en zelfs dagen zon en regen. In elke omstandgheid zijn uitstekend, Fantastic op sneeuw, zelfs tot 10 cm geen probleem. Ze lijden een beetje op het ijs, maar dat is om te overslaan. Het ijs blijft niet zo lang! Ik had ze goed gevonden, ik kan zelf bevestigen de zeer positieve RATING van Vredestein Wintrac 4 Xtreme. Misschien volgend jaar zal ik ze nogmaals kopen!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Piet
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Geweldige band, ik heb deze gekocht, omdat hij door mijn bandenmonteur aangeraden was. Ik was niet zeker over de aankoop vanwege de prijs van Vredestein Wintrac 4 Xtreme. Ik heb de banden in mijn BMW X5 gemonteerd en tot nu toe zijn ze geweldig. Na de eerste winteraanval kan ik vaststellen dat de band gewoon prima is, ook op de sneeuw! Op de onverharde weg of in de modder rijdt die heel goed, op de snelweg is hij stil en houdt een goede grip op nat wegdek. Prima afvoering van het water. Over het algemeen ben ik tevereden met de aankoop van de banden. Wat de slijtage van het loopvlak betreft, weet ik nog niet. Ik heb op de banden 5 duizend km gereden, en zo ver ben ik tevreden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Frans
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze banden op de winter velgen gemonteerd in mijn Mitsubishi Outlander en ze waren uitstekend in de sneeuw. Ze zijn nog beter op 18“ winter velgen in mijn Mitsubishi Shogun LWB SG4 (2014). Het remmen en de versnelling gaan nog beter, waarschijnlijk door de bandbreedte ten opzichte van de banden in mijn Outlander. Het brandstofverbruik werd niet veranderd, de Vredestein Wintrac 4 Xtreme houden goede grip op nat wegdek, in de modder, na de afstand van 3500 km is de slijtage nog niet op te merken.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rob
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb goede recensies over Vredestein banden gehoord, dus ik besloot om ze even eens te proberen. Ik heb ze voor de winter gemonteerd en ze geven goede prestaties. De auto kan ik altijd goed voelen onder mijn controle, maar ik ben een expert bestuurder (gepensioneerd politie instructeur en examinator). Ik besloot om ze te laten voor de zomer en ik ben niet teleurgesteld dat ze zeer goed presteren. Vredestein Wintrac 4 Xtreme is gewoon een uitstekende band.
 • een mening buiten NL Gebruiker: eko
  Beoordeling: 3,1 111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Het is mijn tweede seizoen op Vredestein Wintrac 4 Xtreme in mijn Citroen C5. Eerlijk gezegd is het een zeer goede band en goed gebouwd. Het balanceren op zomer velgen maakt geen probleem. Ze worden gemakkelijk gebalanceerd zoals mijn zomer banden. Ze presteren zo goed als mijn vorige banden van Michelin. De banden zijn goed geproduceerd en ik ben er heel mee tevreden. Ik ga zeker de volgende set van Vredestein kopen. Hopelijk ben ik niet teleurgesteld.

Aantal beoordelingen per pagina:

Productbeschrijving

Vredestein Wintrac 4 Xtreme 265/65 R17 112 H

Vredestein Wintrac 4 Xtreme is een winterband van premium klasse die door top kwaliteit en hoogste prestaties wordt gekenmerkt. De band wordt voor auto’s met 4-wiel aandrijving bestemd.

Voordelen van Vredestein Wintrac 4 Xtreme:

 • uitstekende grip
 • duurzaamheid
 • betrouwbaarheid
 • korte remweg
 • uitstekend rijcomfort

Label

De band Vredestein Wintrac 4 Xtreme met de maat 265/65 R17 112 H, heeft de volgende parameters zoals opgegeven door de fabrikant:

 • C
 • E
 • 71 dB
C E 71 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

Brandstofefficiëntie als beoordeling van A tot G op een kleurgecodeerde schaal. A-klasse (groen) staat voor het kleinste brandstofverbruik (= de laagste rolweerstand). G-klasse (rood) markeert het grootste brandstofverbruik (= de hoogste rolweerstand). Rolweerstand beïnvloedt het brandstofverbruik en de dampen uitstoot, dus hoe kleiner de rolweerstand, hoe lager brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Het remmen op nat wegdek

Grip op nat wegdek is het vermogen van de band om zich te houden aan de weg in natte omstandigheden. De EU classificatie richt zich alleen op een aspect van de grip op nat wegdek - de remprestaties op nat wegdek van de band. Grip op nat wegdek als beoordeling van A tot G: A klasse staat voor de beste remprestatie, terwijl G-klasse staat voor de slechtste remprestaties. Het is een van de belangrijke parameters die de verkeersveiligheid.

Geluidsniveau

Banden bijdragen aan de hoeveelheid passeergeluid een voertuig genereert. Het kiezen van een band met een goed geluid rating zal de impact van uw rijgedrag op het milieu te verlagen.