Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak DM-V2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
101 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Goed 111140 4 beoordelingen

Bridgestone Blizzak DM-V2 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bridgestone Blizzak DM-V2 zijn winterbanden ontworpen door gebruik van een speciale technologie die een indrukwekkende controle over het voertuig verzekeren. Dat alles onafhankelijk van de weersomstandigheden in de periode vanaf de late herfst tot in de vroege lente. Het model is bestemd voor een ruime groep van SUV's. Bridgestone Blizzak DM-V2 is een verbeterde versie van het populaire DM-V1-model.


Het model is vervaardigd van een rubbermengsel van de nieuwe generatie. Het is aangevuld met een totaal nieuw loopvlakpatroon. Innovatieve en nieuwe oplossingen staan voor eenperfecte controle tijdens het rijden op ijs, sneeuw of modder. Nog meer veiligheid in uiteenlopende winteromstandigheden.


Bridgestone Blizzak DM-V2 betekent een verhoogd grip op een wegdek met ijs dankzij een nieuwe generatie rubbermengsel die de slip voorkomt en de remweg verkort. Als aanvulling heeft het loopvlakpatroon 15% meer randen dan bij het oorspronkelijke model. Als resultaat wordt het voertuig makkelijker bestuurd. Een dergelijk loopvlak grijpt perfect de sneeuw en modder op waardoor de tractie verhoogt.


De winterbanden Bridgestone Blizzak DM-V2 zorgen ook voor een perfecte drukverdeling op de weg. Dat verzekert rustig reizen over een langere periode onder zeer uiteenlopende omstandigheden. Een auto met dit model is zeer stabiel en voorspelbaar. Het model is bestemd voor de SUV-eigenaars die de hoogste prestaties van de banden waarderen.


De lijn van de winterbanden Bridgestone Blizzak is al meer dan 30 jaar op de markt aanwezig. Sindsdien ontwikkelen de banden van de Japans onderneming dynamisch door de meest moderne technologieën toe te passen. Voor het concern Bridgestone is de hoogste kwaliteit van producten het belangrijkst. Daardoor zijn ze een van de grootste en belangrijkste producenten van banden ter wereld.Bridgestone


Bridgestone is een van de meest bekende en de grootste bandenproducenten ter wereld. Dit Japanse concern staat bekend voor de toepassing van de innovatieve technologieën in zijn banden. Bridgestone is een premium merk, krijgt zeer goede recencies van automobilisten en heeft vele prijzen ontvangen in tests die overal ter wereld zijn doorgevoerd. Het is belangrijk te weten, dat Bridgestone banden algemeen gebruikt worden bij verschillende vormen voor motorsport. Het concern zelf is in 1931 ontstaan en produceert behalve banden ook andere rubberen artikelen. Het is belangrijk te weten dat de lijn van de Bridgestone Blizzak winterbanden al meer dan 30 jaar op de markt aanwezig is.

Bridgestone Blizzak DM-V2 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 4 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111150 4,5
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4
 • Off-road eigenschappen: Het gedrag van de band tijdens het off-road rijden 111130 4,3

4 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 1 Personen
 • 4 3 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1336 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 4 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 29000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: geluidsniveau.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Off-road en buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maro
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Eerder gereden voorganger of DMZ 3. Ze waren sensationeel in alle winterse omstandigheden. Momenteel Blizak DM-V2 gekocht met volledige voorbedachte rade en ik weet dat het was een geweldige keuze. Voor mijn Toyota Land Cruiser 120 in de winter is er geen ontoegankelijke gebieden, zelfs wanneer de bestuurder van een bulldozer op de top van mijn oprit naar een landgoed opgestapeld meer dan 1,5 meter as samengeperste sneeuw. Ik had alleen een beetje naar de belemmering van deze sneeuw breuk verspreiden, dan breken voor ongeveer 50 meter. Meter drift. Het was een beetje riskant, omdat de enige manier waarop ik kon door de glazen kant te kijken, omdat de voorste przewalała een dikke laag sneeuw. Ik had beweerd dat een kleine breuk van de bumper op de juiste goed wiel, maar de banden niet teleur.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: DB
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Naar mijn mening Openeo banden te voorzien van geen gebrek aan kwaliteit van alle topmerken! tegen redelijke prijzen. Ik heb gekocht commerciële, suv en banden van motorfietsen lang mag dit uitstekende service blijven, dankzij Openeo. DB
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: patrick
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben erg blij met deze goede grip op de begane pneu.trés enneigé.silencieu weinig bruillant.je beveelt aan dat de band.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sławka
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben erg blij met hen, koel op ijs en sneeuw en nat

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Bridgestone Blizzak DM-V2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone Blizzak DM-V2 225/65 R17 102 S FR 225/65 R17 102 S 133 Bestel
Bridgestone Blizzak DM-V2 215/65 R16 98 S FR 215/65 R16 98 S 85 Bestel
Bridgestone Blizzak DM-V2 215/60 R17 96 S FR 215/60 R17 96 S 126 Bestel
Bridgestone Blizzak DM-V2 235/65 R17 108 S XL, FR 235/65 R17 108 S 136 Bestel
Bridgestone Blizzak DM-V2 205/70 R15 96 S FR 205/70 R15 96 S 83 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.