Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone Blizzak LM32

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
81 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 150 beoordelingen

Bridgestone Blizzak LM32 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Zeker en stabiel rijgedrag, en een korte remweg - zo kunnen kort de belangrijkste voordelen van de Bridgestone Blizzak LM32 band worden samengevat. Het model is voorzien van een directioneel loopvlakprofiel die een zeer goed gedrag op sneeuw, ijs en modder garandeert. Dankzij het geoptimaliseerde loopvlakpatroon voert de band vloeistoffen snel af en verzekert grip onafhankelijk van het soort wegdek en de weersomstandigheden.


Door de toepassing van het innovatieve rubbermengsel wordt Bridgestone Blizzak LM32 gekenmerkt door perfecte duurzaamheid en bestand tegen slijtage. De ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat het loopvlak gelijk verslijt, waardoor het model de volledige prestaties in de gehele gebruiksperiode levert. Men hoeft zich dus geen zorgen te maken dat sommige parameters en de grip met gereden kilometers verloren gaan. Bovendien wordt het mengsel gekenmerkt door een kleiner gewicht waardoor de rolweerstand van de band is verlaagd. Als gevolg daarvan wordt het brandstofverbruik beperkt en de uitstoot van kooldioxide in de lucht verlaagd.


Het rijden op de Bridgestone Blizzak LM32 banden is bijzonder comfortabel en wordt gekenmerkt door perfect akoestisch comfort. Door de geoptimaliseerde constructie van de band en de speciale inkepingen in het loopvlak dempt Bridgestone Blizzak LM32 de geluiden die door de band tijdens rollen worden geëmitteerd, wat een stille reis verzekert. Het model is de perfecte oplossing voor alle automobilisten die een zeer goede grip waarderen onafhankelijk van de weersomstandigheden en het gemak en de rijveiligheid.Bridgestone


Bridgestone is een Japanse bandenonderneming die sinds 1931 zijn producten op de markt levert. Behalve het eigen merk bezit Bridgestone meerderheidsbelang in de aandelen van andere firma's, zoals: Firestone, Seiberling, Gillette, Road King, Dayton of Peerless. De firma heeft 100 fabrieken wereldwijd. De Bridgestone-producten behoren tot de premium klasse wat betekent dat ze door de hoogste uitvoeringskwaliteit, perfecte prestaties en een hoog gebruikscomfort worden gekenmerkt.

Bridgestone Blizzak LM32 beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 150 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

150 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 43 Personen
 • 4 94 Personen
 • 3 10 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 3 Personen

92% van de gebruikers raadt deze band aan

92%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3148 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 150 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1203000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Daniel
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Hoi, onlangs heb ik de banden Bridgestone Blizzak LM32 gekocht, en tot nu toe heb ik ermee in bijna alle mogelijke weeromstandigheden gereden. Op droog wegdek rijden ze prima. Op de sneeuw en de modder gedragen ze zich voorspeelbaar, dus ik hou de controle over mijn auto gemakkelijk. ABS hoefde niet om aan te gaan. Het rijden op de sneeuw en modder van de gesmolten sneeuw is geen probleem. Het verlaten van de parking door heel smalle besneeuwde straat heen was niks uitzonderlijks. Een jaar geleden was het wel probelmatisch bij dezelfde weeromstandigheden, ik moest het met een schop helpen en de auto aanduwen. Het rijden in bijna overvloedige regen en door diepe plassen heen is ook geen probleem voor deze banden. Vandaag heb ik bijna 400 km gereden, de route heeft mijn mening over Bridgestone Blizzak LM32 bewezen. Wat het geluid betreft, vond ik het heel leuk, dat ze geen lawaai typisch voor winterbanden maken (bij temperatuur 3-6 graden). Bij de snelheid boven 100 km/h op de snelweg is dit lawaai nog niet storend, maar aangenaam. Mijn vorige banden maakten veel storend lawaai. Zelfs maken er de zomerbanden lawaai bij zo’n grote snelheden. Mijn auto is Seat Alhambra, die leeg weegt 1800 kg, en hier nog 4 personen in + bagagegewicht. Banden hebben er veel werk te doen. Bridgestone Blizzaki LM32 zijn heel goede banden voor goede prijs. 100% aanrader
 • een mening buiten NL Gebruiker: SAWDfan
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als de bezitter van Subaru denk ik dat deze auto presteert goed zowel op zomer- als winterbanden. Mijn Subaru werd origineel uitgerust met Yokohama Geolandar allseizoen banden, waarmee heb ik ook op de sneeuw gereden. Bridgestone Blizzaki LM32 heb ik per ongeluk gekocht, omdat ik op zoek naar middenklasse banden was. Er was een actie voor Bridgestone banden, en de prijs van deze banden was bijna dezelfde zoals de prijs van de middenklaase banden. Het verschil tussen de banden uit de originele uitrusting en de Brodgestone banden was kolossaal. Mijn Subaru rijdt op Blizzak LM32 zoals een tank, zelfs omhoog op besneeuwde weg, esp moet hierbij niet helpen. Op deze banden is het bijna onmogelijk om op de sneeuw te driften (zonder esp, natuurlijk). De auto in plaats van het glijden houdt de tractie heel goed. Ik was zeer positief verraasd bij het remmen op de sneeuw, ABS had ik hierbij bijna niet nodig. Samengevat: Banden zijn prima, vooral bij de winterse weeromstandigheden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Tomi
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden Blizzak LM32 heb ik in mijn zware auto Rover 75 voor twee seizoenen gebruikt. Vroeger had ik verschillende soorten winterbanden, onder andere: Firestone, Fulda, Debica. In vergelijking met die al genoemde bandenmerken gedragen zich Blizzak banden voorspeelbaar. Ze zijn fantastisch op de sneeuw, waardoor het rijden op besneeuwde en glade wegen een echte plezier kan zijn, ik moet niet zo hard mijn stuur houden, de auto is stabiel en ik kan van de winter route genieten. Ze rijden goed op het water, ijs, sneeuw en modder van de gesmolten sneeuw. De bestuurder kan zich heel veilig in de auto voelen. Ze zien er goed uit, niet zoals andere winterbanden. Het lawaai, dat ze maken is niet zo storend, er zijn gewoon geen winterbanden, die geen lawaai maken. Banden Bridgestone Blizzak LM32 raad ik aan iedereen, die van de snelle rijden houdt. Je voelt je gewoon veilig.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rudi
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Op deze banden heb ik ongeveer 8000 km gereden, en ik dat ik nu een beetje erover kan vertellen. Hoewel het profiel van de band Bidgestone Blizzak LM32 niet zo hoog is, gedraagt zich de band op de sneeuw heel goed, ook op de harde sneeuw. Ik ben vooral blij dat het rijden op deze banden door de diepe sneeuw heen makkelijk is. Het wordt makkelijk ook dankzij de aandrijving, maar de banden hebben hier toch mee te maken. Op slechte banden zou het rijden door de sneeuwjachten niet zo gemakkelijk mogelijk zijn. Ik heb niet zo veel kansen om de banden te testen gehad, toch heb ik ze zelfs in de bergen getest. Daar is alles goed doorlopen. Ik zie nu dat ze heel duurzaam zijn. Wat het lawaai betreft, maken ze niet zo veel van. Over het algemeen ben ik tevreden over de banden. Ik raad ze aan.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Fran
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 mensen

  Banden presteren heel goed in de auto met achterwielaandrijving, ondanks de soort van het wegdek. Ik heb ze getest op verschillnde wegen: besneeuwde weg, smeltende sneeuw, op nat wegdek, zo ver is die band de beste waarop ik ooit heb gereden. Bij het gebruik van Bridgestone Blizzak LM32 is er geen probleem met een noodstop of met het beginnen van het rijden. Op het ijs is de remweg redelijk goed, in vergelijking met andere winterbanden ook bij het nemen van bochten. De maximale resultaten van de band kunnen behaald worden bij lage temperatuur. Maar het is toch een winterband. Ze hebben een velgrandbescherming, die er voor zorgt dat de velg niet beschadigd kan worden. De rolweerstand is reltief groot, maar zoals bij andere winterbanden. Verder zijn Blizzak LM32 de stille banden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Bridgestone Blizzak LM32

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone Blizzak LM32 205/55 R16 91 T 205/55 R16 91 T 75 Bestel
Bridgestone Blizzak LM32 225/40 R18 92 V XL, FR, AO 225/40 R18 92 V 119 Bestel
Bridgestone Blizzak LM32 225/45 R17 91 H FR MO 225/45 R17 91 H 105 Bestel
Bridgestone Blizzak LM32 195/65 R15 91 H 195/65 R15 91 H 52 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.

Bridgestone Blizzak LM32 test

2014 test ACE/GTÜ met de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen