Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone Ecopia EP150

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Zomerbanden
Aantal:
61 / stuk
Bestel
4,3
Beoordeling: Voldoende 111130 111 beoordelingen

Bridgestone Ecopia EP150 beschrijving

Waardeert u economisch rijden en wilt u voor het milieu zorgen? Bridgestone Ecopia EP150 is de perfecte oplossing voor u. De moderne constructie van de band maakt het mogelijk om het brandstofgebruik te beperken en de uitstoot van kooldioxide in de lucht te reduceren. Dankzij het klassieke symmetrische loopvlak gedraagt het model zich zeer goed op elk type wegdek en van de volledige prestaties kan men onafhankelijk van het weer genieten. De band gedraagt zich bijzonder goed op nat wegdek - de speciaal ontworpen lamellen voeren water snel af en maken dat de band de grip niet verliest zelfs bij contact met zeer veel vloeistof. De optimalisering van het loopvlak verbonden met de contactoppervlakte tussen de band en het wegdek maakt dat het model gelijk verslijt en zijn gebruiksperiode wordt verlengd. Daardoor kan men van de volledige parameters van de band langer genieten zonder de vrees om de rijkwaliteit en de bestuurzekerheid.Bridgestone Ecopia EP150 is gemaakt met toepassing van de nieuwste technologieën. Het innovatieve rubbermengsel helpt de rolweerstand te verminderen wat gepaard gaat met een kleiner brandstofverbruik en besparingen. Aan het verlagen van de weerstand heeft ook de beperking van het energieverlies en van de bandvervorming aan het productieproces geholpen. Het model Ecopia EP150 betekent niet alleen besparingen en veiligheid, maar ook compromisloze prestaties en rijcomfort in elke situatie. Een stil gedrag wordt verzekerd door een constructie die de geluiden van de band dempt waardoor het gewone, dagelijkse rijden een echt plezier wordt.Bridgestone


Ecopia EP150 wordt geproduceerd door de firma Bridgestone – de grootste onderneming ter wereld die banden en rubberproducten op de markt brengt. De Aziatische onderneming bestaat sinds 1931 en is vandaag eigenaar van meer dan 100 fabrieken. Behalve het eigen merk bezit de firma meerderheidsbelangen van Firestone, Road King, Seiberling, Dayton, Gillette en Peerless. Het merk is gespecialiseerd in de productie van premium banden waarvan de automobilisten jarenlang genieten. In het aanbod van de firma omvat behalve de modellen voor persoonauto's ook banden voor bestelwagen, motoren, 4x4-wagens, raceauto's, landbouwmachines en vrachtwagens.

Bridgestone Ecopia EP150 beoordeling

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 111 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

111 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 43 Personen
 • 4 63 Personen
 • 3 2 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 1 Personen

97% van de gebruikers raadt deze band aan

97%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3260 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 111 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1032000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Kamil Sz.
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Meer dan de zomerbanden Ik vroeg me af voor een lange tijd. Allereerst ging ik met de veronderstelling dat de band niet van de auto, die de moeite waard besparing. Na veel gelezen reviews, tests en Beoordelingsrichtlijnen besloten over de keuze van de Bridgestone Ecopia EP150. De keuze van deze banden heeft me overtuigd positieve resultaten bij tests van de ADAC, de gebruiker adviezen en beoordelingen Oponeo vinden op het internet. Een bijkomend voordeel in de selectie was de promotie - wanneer u, coupon 100 zł brandstof voor BP koopt een set. Nu, met dezelfde banden. De huidige kilometerstand is rond 6000 - is het op dit moment moeilijk om te praten over de consumptie, omdat het lage kilometerstand. Wat rijeigenschappen is de eerste 2000. mijlen van de banden waren vreemd gedraagt ​​- namelijk de wielen van de auto na het verlaten van de boog terugkeer in de richting van "straight". Dit is iets wat je kunt wennen, maar het moet niet zo zijn. Maar ik gaf het een kans en banden zodra we aankwamen, de hierboven beschreven gedrag gaf manier. Banden oefenen heel goed in de bochten, niet de indruk van de controle te verliezen. Remmen is zeer goed, terwijl het bewegen zeldzame band slip. De fabrikant verklaart dat de banden minder rolweerstand, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd. Eerlijk gezegd, in de auto voelde niet de vermindering van het brandstofverbruik. Een woord over de gegenereerde ruis - band stevig in een rustige, maar hier is het ook belangrijk om de oppervlakte als ze in beweging zijn. Afhankelijk van het type asfalt band kan harder of zachter te zetten. Samengevat, de banden zijn echt een aanrader en ik denk dat elke chauffeur die premium band wil tegen een goede prijs moet direct uw blik naar de Bridgestone Ecopia EP150-banden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciej
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden me zeer positief verrast. Sądziełem dat alleen Michelin zo comfortabel en cichy.Sprowadziłem Passat B-5 naar de winter 195/65 15 "banden en ervaren een" harde schorsing "van de auto zou kunnen zijn. Dergelijke zijn charme Ik zat te denken. Nou moet je wennen. Gekocht velgen op zomer 16 'door het aanvaarden lager profiel banden en tegelijkertijd nog moeilijker suspensie. Na de zomer banden Bridgestone harde schorsing van de Passat is veranderd zeer comfortabel. Het geluid verdween en het eten van veel van paardrijden is aangenamer geworden. Het gedrag van de auto op deze banden schat ik op 5 in de kamer 1-6. Oogst getest deze banden op de baan. Snel rijden onder normale omstandigheden - band werkt uitstekend. In de regen voelt dat de auto houdt de weg - er is geen uślizgach - advies geschreven elke 3000 km.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: m@urycy
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Onlangs veranderde wielen op mijn Audi A4 en door middel van feedback en ADAC-test ik besloten om te kopen Bridgestony EP 150 in grootte 205/55/R16. In droge omstandigheden is duidelijk zichtbaar vanaf de auto kijken fit, ook verkorte remweg. Op natte wegen ook heel goed uitkomen, de recente regens was er geen problemen. Zeer stabiele en betrouwbare grip. Als het gaat om slijtage is moeilijk te zeggen - gedreven net onder 2000km. De band is rustig, zelfs bij hogere snelheden. De bochten zijn er geen problemen wat lood. Algemeen zeer succesvolle en goede band in dit prijssegment, sterk aanbevolen en omdat mensen lubiach zowel soepel rijgedrag, maar ook sportief en dynamisch.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: robert_k8
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik zou aanraden aan iedereen die wil een band hebben tegen een redelijke prijs, niet de kwaliteit afwijkt van de duurdere Michelinów of Continente. Clincher rustig, zeer goed gekozen ongelijkheid, aardige verschijning, in droge omstandigheden bij een sterkere remming gaat niet aan mij ABS. Op nat wegdek ook heel goed gedragen. Ik maakte hen over 5000. km, slijtage zeer minimaal, bijna als een nieuwe band. Ook, zal ook mijn volgende Bridgestone banden. Ik denk dat het een beetje onderschatte banden. Ik adviseer om al die donuts, Ik ben erg blij
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Johny
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden openbaring. Zoals ik ieder jaar slechts 20.000 km, waarvan de helft van de zomerbanden voor de winter en de andere besloten om eens en voor altijd te ploegen. Ik had niet verwacht dat het verschil tussen de banden kunnen zo hoog, vooral als het gaat om remmen op een nat wegdek zijn. Tot op de dag, ondanks een aantal noodstops of tijden die niet in het ABS. Bij het wegrijden is ook een stuk beter, niet breken tractie. Zachte band en cichutka. Nou, het record binnen de Baku verbeterde met 5%. Ik beveel het.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Bridgestone Ecopia EP150

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone Ecopia EP150 205/55 R16 91 V KZ, WAR 205/55 R16 91 V 61 Bestel
Bridgestone Ecopia EP150 195/65 R15 91 T 195/65 R15 91 T 61 Bestel
Bridgestone Ecopia EP150 195/65 R15 91 H VW GOLF 195/65 R15 91 H 52 Bestel
Bridgestone Ecopia EP150 175/65 R14 82 H 175/65 R14 82 H 47 Bestel
Bridgestone Ecopia EP150 175/60 R16 82 H IGNIS 175/60 R16 82 H 104 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.

Bridgestone Ecopia EP150 test

2014 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: goed