Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone LM20

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
60 / stuk
Bestel
3,8
Beoordeling: Voldoende 111800 169 beoordelingen

Bridgestone LM20 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Bridgestone LM20 is een premium winterband. Het model is voorzien van een directioneel loopvlakpatroon dat vaak door de producenten van winterbanden wordt gebruikt vanwege zijn perfecte eigenschappen op nat wegdek. De groeven van het loopvlak voeren het water snel en effectief af waardoor het risico voor aquaplaning wordt beperkt. In gevolg daarvan wordt de rijveiligheid verbeterd en de hoge grip behouden onafhankelijk van de weersomstandigheden.


Het model is ontstaan op grond van een modern rubbermengsel met een perfecte flexibiliteit onder een breed spectrum van temperaturen. Als gevolg daarvan wordt Bridgestone LM20 gekenmerkt door een grotere contactoppervlakte met het wegdek. Dit komt neer op een betere rijstabiliteit en betere grip op alle soorten wegdek. De ingenieurs die het model hebben ontworpen, hebben voor optimale verdeling van de druk gezorgd. Als resultaat verslijt het loopvlak gelijk en de band geeft volle prestatie onder de gehele gebruiksperiode.


Het mengsel dat wordt gebruikt voor de productie van de band is stevig en bestand tegen mechanische beschadigingen wat de gebruiksperiode helpt te verlengen Bridgestone LM20. Het gewicht van de constructie is verlaagd om de rolweerstand en daarmee het brandstofverbruik te beperken. Dat alles zorgt ervoor dat Bridgestone LM20 bij het gehele spectrum van prestaties en de perfecte kwaliteit, tegelijk economisch in gebruik is. Het model is de perfecte oplossing voor de veeleisende automobilisten die veilig en comfortabel willen rijden onafhankelijk van de weersomstandigheden.Bridgestone


Bridgestone is een Japanse onderneming die al jarenlang een vooraanstaande positie onder de bandenfabrikanten heeft. De firma levert banden met hoge premium kwaliteit en maximale prestaties op elk type wegdek. Het bedrijf omvat huidig verschillende merken, zoals: Firestone, Road King, Seiberling, Peerless, Dayton en Gillette. Het aanbod van Bridgestone omvat banden voor persoonauto's, 4x4, bestelwagens, raceauto's, motoren, vrachtwagens en landbouwwagens.

Bridgestone LM20 beoordeling

Overzicht: 3,8 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 169 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111800 3,8
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111800 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111800 3,8

169 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 11 Personen
 • 4 91 Personen
 • 3 62 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 0 Personen

89% van de gebruikers raadt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5039 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 169 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2118000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de afschrijving.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr MM
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht twee banden aan de voorkant, omdat ik wilde dojeździć oude Fulda. Dit jaar kocht ik twee Michelin Alpin (tenzij A3 of iets dergelijks) en het te vergelijken met hen. Ik heb het gevoel dat het beter is te houden (algemeen dan Alpin) en vooral op de ijzige weg. Op een droge veel beter dan Michelin (Michelin in staat te glijden toen ik moest meer gas toe te voegen - weg van het werk, geen verlichting slecht). De sneeuw waarschijnlijk een beetje beter dan Michelin. slijtage - een kleine blik op mijn zomer Dunlopy SP Sport 01, die waarschijnlijk pojeżdżę max 3 seizoen en ga naar de uitwisseling. Deze Bridgeston'y kan waarschijnlijk makkelijk te rijden, zelfs vijf jaar. Noise - vergelijkbaar in de twee banden, of de + of de -. Rolweerstand en uiterlijk is bijna hetzelfde als Michelin. Kortom, ik zou het allemaal geven voor Michelin merkt niemand minder dan Bridgeston'a en deze toevallig goedkoper en dit duidelijk zijn - vandaar de hoge waardering LM 20 - aanraden!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Lgocki Sławomir
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Mijn mening is waarschijnlijk niet uitputtend, omdat ik meer veilig te rijden, tenzij je haast hebt. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende merken van auto's en banden en alles wat ik zorg over het meest om de auto veilig gevoeld. Deze band Bridgestone LM 20 kan gemakkelijk leiden auto heeft net de sneeuw, op ijs en in de regen. Het enige nadeel dat ik heb een hoog niveau van lawaai op droge wegen opgevallen. Afgelopen winter was slecht, zodat vaak beluisterd onnodig lawaai in droge omstandigheden, maar het is niet de schuld van de banden in de winter is er sneeuw. Echter, de natte hoort een zacht fluitend geluid, ik denk zelfs przjemny het oor. Ik zou deze banden aanraden tenzij nog een noot, echter teveel geluid komt alleen voor in droge omstandigheden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: magda
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben niet zeer ervaren bestuurder, kocht ik de banden, die, volgens de mening van anderen ontmoetten hun baan bij 100%, was ik niet teleurgesteld. Ik was bang vooral in bochten in de winter, ik kan niet overweg, maar met de banden voelde echt vertrouwen. Bewegen en remmen op gladde wegen niet een probleem hebt, floreerde in de modder op de parkeerplaats waar hij was enkel-diepe sneeuw ook niet een probleem met het verlaten hebt. Het is waar dat sommige zijn luid in droge omstandigheden, maar ik zou het geen ongemak, het allerbelangrijkste, dat door hen eerste winter auto veilig przejeździłam in Warschau. Ik beveel.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Gunnar_zly
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht een lange tijd geleden, omdat het vorige seizoen, toen gereden met hen op de vooras, het verplaatsen van de sneeuw geen problemen op het ijs heel goed te veroorzaken. Na een droog en nat wegdek zonder sneeuw ook waren er geen problemen, soms gewoon piepte bij het starten. Kortom, prima banden. Nu heb ik ze op de achteras en zwenken van de wielen met de parkeerplaats handleiding niet altijd tot non-slip. De lege parkeerplaats in het midden van de nacht is een minpuntje, maar onder omstandigheden van normaal gebruik, echter, is een groot voordeel van deze banden, terughoudend om in een slip.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: PENNY
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden kocht de "diepte" analyse van websites, waaronder ADAC en reviews van eerdere gebruikers. Hoewel het niet een strenge winter, maar vorst en sneeuw verscheen. Tot dusver presteert erg goed in zowel de natte als droge. Troosten voldoende. Een beetje luidruchtig, maar je went er wel aan. Uiterlijk is niet haar sterkste kant. Maar hier ben ik het eens met de fabrikant om meer van zijn tractie en geen aanwezigheid gezet. Wat tegen slijtage is nog veel ik kan schrijven, check it out alleen als je de banden te vervangen. Ik zou aanraden aan iedereen! Heb een goede reis ...

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Bridgestone LM20

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone LM20 155/60 R15 74 T 155/60 R15 74 T 60 Bestel
Bridgestone LM20 165/65 R15 81 T 165/65 R15 81 T 59 Bestel
Bridgestone LM20 175/55 R15 77 T 175/55 R15 77 T 63 Bestel
Bridgestone LM20 175/65 R13 80 T 175/65 R13 80 T 69 Bestel
Bridgestone LM20 175/70 R13 82 T 175/70 R13 82 T 54 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.