Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Bridgestone WEATHER CONTROL A001

Merk:
Bridgestone
Type voertuig:
Auto
Type:
All Season banden
4,3
Beoordeling: 111130 10 beoordelingen
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Bridgestone WEATHER CONTROL A001 beoordeling

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 10 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11110 4,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111900 3,9
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

10 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 4 Personen
 • 4 6 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2315 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 10 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 95000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Herflig
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik kan aan iedereen de aankoop van deze banden bevelen. Voordat ik hen gekocht heb dacht ik dat zij goede parameters bij slechte omstandigheden hebben (qua loopvlak) en dat is echt waar. De banden bieden uitstekende grip op een sneeuw en sneeuwpap. Ze hebben me zeer posietef verrast met laag geluidsniveau. Volgens EU label moeten de banden grote lawaai maken en hoge brandstofverbruik hebben, maar ze zijn echt rustig, zelfs rustiger dan mijn zomerbandenvan Dunlop. Het brandstofverbruik is bijna hetzelfde. Over het algemeen ben ik er zeer tevreden mee. De banden hebben me nooit gefaald. Tot nu toe heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Voor mij een aanrader!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Zaki
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben er zeer tevreden mee. Dat zijn de banden voor mijn tweede auto en daarom heb ik all season gekocht (samen doe ik ong. 7 duizend km tijdens het jaar). Ik wilde ook ietsvan premiumklasse. De banden hebben goede grip op besneeuwde wegdekken en dat is volgens mij het grootste voordeel van die all season band. Na 11 duizen kilometer heb ik geen sporen van slijtage opgemerkt. Ik kan die Briedgestone aanraaden vooraal aan die mensen die 1 set door de hele jaar willen gebruiken.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Michael
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Helaas op een sneeuw en sneeuwpap hebben de banden niet zo goeie grip als op gewone nat of droog wegdek. Maar dat is waarschijnlijk het enige nadeel. bij rustig rijgedrag op sneeuw presteren ze goed, maar bij noodsituaties zijn ze niet zo stabiel... In alle andere weersomstandigheden bieden ze uitstekende grip. Ik zou dit model voor alle ervaren bestuurders aanraden. Goede vier seizoen banden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Martin
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kan deze banden rustig aan iedereen bevelen. Ik gebruik hen zowel in de stad als op de snelwegen en ik heb geen opmerkingen. Zeer rustig.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jo55
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede banden tegen een zeer goede prijs. Ik zou aanraden. Voor mijn tweede auto ga ik on dit model kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Bridgestone WEATHER CONTROL A001 beschrijving

Bridgestone Weather Control A001 is een premium All Season band bestemd voor alledaags rijden. Het model verzekert perfect besturen op elk type wegdek en garandeert de juiste stabiliteit op weg onafhankelijk van het heersende weer. Bridgestone Weather Control A001 is voorzien van een asymmetrisch loopvlak bestaande uit twee onafhankelijke elementen waarvan elk element voor andere prestaties verantwoordelijk is. Als gevolg hiervan gedraagt het model zich zeer goed zowel op droog als op nat wegdek. De brede groeven voeren water effectief van onder de bovenkant van het loopvlak af en zorgen voor efficiënt drogen van het loopvlak. Daardoor wordt het risico van aquaplaning beperkt en de rijveiligheid blijft op hetzelfde - hoge - niveau.Het model is gebouwd op basis van een modern rubbermengsel dat flexibiliteit in een breed spectrum van temperaturen behoudt. Daardoor wordt in de winter de contactoppervlakte tussen de band en de weg groter wat betere grip geeft en in de zomer garandeert het mengsel de juiste stijfheid van de constructie en voorkomt snelle slijtage van het loopvlak. De constructeurs van Bridgestone Weather Control A001 hebben ook gezorgd voor gelijke verdeling van de druk waardoor de band langzaam en gelijk verslijt en van de volledige prestaties kan men in de gehele gebruiksperiode gebruik maken. Het model is de perfecte oplossing voor automobilisten die van All Season banden niet alleen gebalanceerde parameters op elk type wegdek verwachten, maar ook verlengd gebruik en plezier bij het besturen.Informatie over de producent: Bridgestone is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. De firma is gespecialiseerd in productie van premium banden met de maximale prestaties, perfecte uitvoeringskwaliteit en gebruikscomfort. De Aziatische onderneming omvat verschillende merken, zoals: Firestone, Road King, Gillette, Dayton, Peerless en Seiberling. Van de productielijnen van de Bridgestone-fabrieken komen banden voor persoonauto's, vracht- en bestelwagens, terreinwagens en motoren.

Bridgestone WEATHER CONTROL A001 test

2013 test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende