Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Bridgestone Weather Control A005

Kies de bandenmaat:

Merk:
Bridgestone
Type:
All Season banden
Aantal:
80 / stuk
Bestel

Consument

Voor personen die premium banden kopen

Reis

personen die de controle willen behouden door het hele jaar door dezelfde banden te gebruiken, en die geen problemen willen bij dagelijkse uitdagende situaties als regen en sneeuw

Merk

Weather Control A005 zorgt voor continue mobiliteit, ongeacht het seizoen, zelfs in situaties van stress of slechte omstandigheden

Band

Vierseizoenenband met uitzonderlijke controle op regenachtige dagen, van bochten in snelwegen tot aan plotseling remmen in de stad

  • De beste beschikbare gripfactor op een nat wegdek

  • Geteste gebruikseigenschappen op besneeuwde wegen

  • Verlengde levensduur

Bridgestone Weather Control A005 beschrijving

bridgestone weather control A005 baner


Het merk Bridgestone heeft besloten om aan de bestuurders een nieuw model banden voor personenauto’s te presenteren. Deze keer was het doel van het merk het creëren van een product dat vooral gekenmerkt wordt door:

Chauffeurs kiezen steeds vaker voor 4- seizoenenbanden als alternatief voor seizoengebonden modellen. Hun populariteit groeit, vooral in een gematigd klimat met weinig temperatuurverschillen, met relatief zachte winters.Waarom juist dit model zal u het hele jaar door en in alle omstandigheden een veilige en comfortabele rijervaring bieden?


Bridgestone Weather Control A005 is een modern 4- sezoeinenbandenmodel, welke volgens het EU- label is het hoogst geclafissiceerd vanwege de grip op een nat wegdek- A klasse. De prestaties van het model zijn bevestigd door onafhankelijke autoriteiten (TUV).Directioneel loopvlak- veiligheidsgarantie.Het directioneel systeem van sneden op een band is een bewezen oplossing bij het rijden op een besneeuwd en nat wegdek, en diepe, waterafvoerende groeven zorgen ervoor dat het water onmiddelijk onder de banden weggewerkt wordt.

Op de blokken van het loopvlak, zowel in het midden als aan de zijkanten, bevinden zich de vele elementen, en deze zijn verantwoordelijk voor perfecte grip en verkorte remweg op een nat dekweg.


Innovatief mengsel- langdurig gebruik


Bridgestone maakt in het productieproces van banden het gebruik van zeer innovatieve methoden, èèn daarvan is een nieuwe manier om componenten te mengen, waardoor een duurzame rubbermengsel ontstaat.

Hoog silicagehalte in Nano Pro-TechTM technologie maakt dat een band meer bestendig is voor verbruik, en vervormt niet onder invloed van extreme temperaturen.De band is gemarkeerd met een symbol 3PMSF, welke bevestigd dat het model reël geschikt is voor wintersezoein. Banden waarop deze markering geplaatst is zijn aangepast aan moeilijke weeromstandigheden en ze verliezen hun parameters niet bij temperaturen onder nul.


3PMSF

De gestandariseerde en door EU- autoriteiten gecontroleerde teken 3PMSF is de garantie dat het product aan de voorwaarden van strenge tests voldoet en is geschikt voor het gebruik onder extreme weersomstandigheden.


Logo Bridgestone

Èèn van de grootste bandenproducenten ter wereld. Bridgestone levert zijn producten voor de eerste uitrusting aan autoproducenten, zoals: Audi, BMW, VW, Ford en voor autos van Formule 1. Het merk blijft de hele tijd zeer hoog te scoren bij de externe portalen en banden organisaties.Bridgestone Weather Control A005 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Bridgestone Weather Control A005

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Bridgestone Weather Control A005 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 80 Bestel
Bridgestone Weather Control A005 205/55 R16 94 V XL 205/55 R16 94 V 82 Bestel
Bridgestone Weather Control A005 225/40 R18 92 Y XL 225/40 R18 92 Y 120 Bestel
Bridgestone Weather Control A005 225/45 R17 94 W XL 225/45 R17 94 W 106 Bestel
Bridgestone Weather Control A005 195/50 R15 82 V 195/50 R15 82 V 66 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Bridgestone banden.