Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiEcoContact 3

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Zomerbanden
Aantal:
53 / stuk
Bestel
3,7
Beoordeling: Voldoende 111700 580 beoordelingen

Continental ContiEcoContact 3 beschrijving

Continental ContiEcoContact 3 is een premium zomerband voor stads- en compacte auto`s. De stijve omtrekribben van het loopvlak zorgen voor nauwkeurigheid van besturing en richtingsstabiliteit - ze zorgen bovendien ook voor de soepelheid en het behoud van de juiste rijbaan. Het loopvlak zelf kent een asymmetrische constructie, wat betekent dat het uit twee onafhankelijke delen bestaat. Elk deel zorgt voor andere prestaties, daarom presteert het model uitstekend onder verschillende omstandigheden.

conti bieznik

Speciale inkepingen op de buitenste schouder van de band zorgen voor goede tractie, in het bijzonder op nat wegdek, wat zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Dankzij de optimale plaatsing van de omtrekkanalen in het middendeel van het loopvlak en dankzij de schuine inkepingen in het binnenste van de bandschouder wordt water efficiënt afgevoerd. Continental ContiEcoContact 3 is gemaakt van een modern mengsel dat voor een beperkte rolweerstand zorgt, wat leidt tot minder brandstofverbruik, waardoor de gebruiker kostenefficiënt en milieuvriendelijk kan rijden. Bovendien biedt het mengsel bestendigheid en een verlengde gebruiksperiode, en bescherming tegen mechanische beschadigingen. De constructeurs hebben voor juiste druk van de band op het wegdek gezorgd, waardoor het model langzaam en gelijkmatig verslijt - voor optimale prestaties gedurende de gehele gebruiksperiode. De band is in het bijzonder geschikt voor bestuurders die hoge prestaties en rijveiligheid eisen, maar tegelijkertijd zorg willen dragen voor het milieu.logo Continental


Continental is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. De firma werd in 1871 in Hannover opgericht - en het hoofdkantoor is daar nog steeds gevestigd. Onder de onderneming vallen vele merken, waaronder: Barum, Viking, Uniroyal, Matador en Semperit. Het bedrijf heeft 22 fabrieken en onderzoekcentra over de hele wereld. Continental is op de Europese bandenmarkt - maar liefst 32% van de originele banden op een nieuwe auto komt van Continental.

Continental ContiEcoContact 3 beoordeling

Overzicht: 3,7 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 580 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111800 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111800 3,8

580 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 45 Personen
 • 4 228 Personen
 • 3 282 Personen
 • 2 19 Personen
 • 1 6 Personen

86% van de gebruikers raadt deze band aan

86%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5908 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 580 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 8464000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: betc
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Zeer goede band met alleen een nadeel - stabiliteit. Uitzonderlijke goede grip in de bochten op droog wegdek. Bochten overwint veel strakker zonder piepen. Hetzelfde doet het goed in de regen - geen gevoel van de verandering in de greep, die we zo goed kennen met andere banden. Ook in diepe plassen gedraagt ​​zich onberispelijk. Ook in de ongitudinale sporen werkt Continental ContiEcoContact3 heel goed. Deze band reageert op het wiel draaien met een kleine vertraging. Als gevolg daarvan, hebben we niet de baan voor een zeer nauwkeurig te regelen. In eerste instantie was het een zeer onaangename ervaring, maar het blijkt dat het waarderen van andere voordelen, u kunt wennen. Om samen te vatten: comfortabele band met uitstekende grip in alle omstandigheden, de zomer en de iets lagere stabiliteit.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Johnny
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 0 Personen

  Deze banden heb ik op de vooras in mijn Corsa B 1.4 versie met ABS en auto weegt ongeveer 900kg. Uitstekende banden. De Continetal ContiEcoContact 3 houdt auto op de weg als zowel een rechte lijn en in de bochten. Perfecte grip in de natte en droge wegen. Gemakkelijk kunt u een bocht inrijden en met gas controle invoeren. Het remmen op droge en natte is ook makkelijk. Een paar keer moest ik abrupt remmen en ik zie het verschil. Zeker het verkrijgen van een paar meter. Eet rechte lijn zeker voelen - auto als het was in een spoor ;) Ook in de gaten gedragt zich deze band heel goed. ABS had door hele seizoen nooit toegetreden. Voor het jaar koop ik dezelfde banden, want ik ben superteverden ervan!
 • een mening buiten NL Gebruiker: ZenMan
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Het voertuig gebruikt voor het doel: werk, winkelen, meer reizen buiten de woning. Ik ben er geen specialist in banden en de eerder door mij gekochte winterbanden kocht ik ook bij Oponeo, heb ik hier ook Continental ContiEcoContact 3 gekocht, wat een advies van Klantenservice was. En het was een goede beslissing. Ik ben er heel teverden van! Deze banden bieden er een goede grip zowel op droog als op nat wegdek. Goede waterafvoer. In het gebied / modder, zand, gras / werken ze ook zonder probleem. Ik ben ook erg blij van klantenservice. Hun efficiëntie en professionaliteit staan ​​op een hoog niveau. Daardoor heb ik besloten om zomerbanden ook bij hen te kopen. Dank u voor uw advies.
 • een mening buiten NL Gebruiker: ROBERTUS
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Continental banden zijn banden met een enorme aandacht uitgevoerd, zowel visueel als technsch. Producent van deze band zorgt voor elke detail en ook voor hoge kwaliteit. Continental ContiEcoContact 3 gedragt zich perfect, zowel in de zomer als in de winter. Continental kan een dure band zijn, maar in mijn geval moet ik toegeven dat ik probeerde goedkopere vanwege de prijs vinden, maar uiteindelijk altijd kwaliteit Continental heeft gewonnen, uiterlijk en duurzaamheid zijn de grootste kenmerk van Continental. Ik weet dat alleen Continental garandeert mij een goede kwaliteit, brandstofbesparing en ook een paar jaren van veilige rijden met een duurzame band.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Thomas
  Beoordeling: 2,4 114000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 0 Personen

  Deze banden kocht ik in 2007 (2stuks) en 2008 (2 stuks) en de afgelegde afstand 70 000 km, respectievelijk, en 58 000 km en de meest interessant is dat ik rijd ermee nog vandaag :) (loopvlak 3,5 tot 4,5 mm) Ik kocht die omdat Golf II die ik kocht, had ook Continental banden. Continental ContiEcoContact 3 betekent lange prestaties, hoge kwaliteit en duurzaamheid! Ik kan deze band aanraden aan mensen die zich aan hun speelgoed auto hechten, want zoals u kunt zien dat de band echt goed is. Ik rijd ermee al 7 jaar, en dat betekent toch iets.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiEcoContact 3

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Continental ContiEcoContact 3 175/65 R14 82 H 175/65 R14 82 H 62 Bestel
Continental ContiEcoContact 3 185/65 R15 88 T 185/65 R15 88 T 77 Bestel
Continental ContiEcoContact 3 145/80 R13 75 T 145/80 R13 75 T 53 Bestel
Continental ContiEcoContact 3 145/80 R13 75 T 145/80 R13 75 T 54 Bestel
Continental ContiEcoContact 3 145/80 R13 75 T 145/80 R13 75 T 45 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Continental ContiEcoContact 3 test

2008 test ADAC met de maat: 175/65 R14 2. plaats beoordeling: