Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiEcoContact 5

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Zomerbanden
Aantal:
90 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 136 beoordelingen

Continental ContiEcoContact 5 beschrijving

”Veilig en milieuvriendelijk” - deze woorden worden door de producent gebruikt om Continental ContiEcoContact 5 voor te stellen. De band gaat indruk maken op alle automobilisten die behalve maximale prestaties ook brandstofbesparing en verlengde duurzaamheid op waarde stellen. Continental ContiEcoContact 5d biedt zijn gebruikers zeer lage rolweerstand, waardoor het rijden niet alleen spaarzaam is, maar ook meer ecologisch, want er er wordt minder CO2 in de atmosfeer uitgestoten. Bij ontwikkeling van deze band is er een speciale constructie voorbereid, die de remweg hielp te verkorten, zo wel op droog alsook op nat wegdek. De rolweerstand kon verminderd worden dankzij de unieke samenstelling van het rubbermengsel waarvan Continental ContiEcoContact 5 gemaakt is. Dankzij onderzoek in het laboratorium was het mogelijk om innovatieve polymeerketens te creëren, die silica zeer sterk verbinden en de grip op natte wegen verbeteren.


De band heeft een asymmetrisch loopvlak met twee onafhankelijke gedeeltes, waarbij elk van deze gedeeltes verantwoordelijk is voor andere prestaties. Daarom is rijden veilig ongeacht de toestand van het wegdek en weersomstandigheden. Continental ContiEcoContact 5 staat ook borg voor stilte en comfort - dankzij het gebruik van een modern rubbermengsel hebben de ontwerpers het geluidsniveau van de band verlaagd. Bovendien heeft het model langere levensduur en het loopvlak slijt gelijkmatig. Dat betekent niet alleen maar meer veiligheid tijdens exploitatie maar ook volle rijparameters door de gehele levensduur van de band.continental logo


Continental is een Duits concern die tot de vijf grootste bedrijven in de banden industrie in de wereld behoort. Ze beschikken over 22 fabrieken, ze hebben ook eigen R&D centra, waar ze aan nieuwe modellen van banden en verbeteringen van productietechnologieën werken. Behalve hun eigen merk, is het bedrijf ook de eigenaar van merken zoals: Barum, Semperit, Uniroyal, General en Euzkadi. Continental is gespecialiseerd in premium klasse banden, die de hoogste kwaliteit met volle prestaties en veiligheid op de weg combineren.

Continental ContiEcoContact 5 beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 136 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111140 4,4

136 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 65 Personen
 • 4 68 Personen
 • 3 2 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

97% van de gebruikers raadt deze band aan

97%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3268 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 136 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1087000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Arjen
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 mensen 16 Personen

  Ik raad ze zeker aan. Vorige banden waren van een Franse productie en ik zie meteen dat de Continental ContiEcoContact 5 minder lawaai maken , ik hoor ze bijna niet. Ze houden de weg vast. Ik rijd meestaal hetzelfde afstand en bij de nemen van de bochten ik krijg meer zelfvertrouwen op deze banden. Bij de hoeken komt geen gevoel dat de auto komt op de andere kant van de weg. Ik het moeilijk om een mening geven over de gevoel op de ongelijkheiden , omdat ik heb de nieuwe schokdempers gemonteerd , en meestaal ik rijd de gatten om. Ik maak geen beoordeling over de uitzien van de banden , volgens mij is dat niet nodig , ik rijd meer rustig , in omgeving van 90-130 km/h, helaas had ik geen kans om de brandstof gebruik controleren ( van de hele tot de leeg tank) , volgens de computer gebruik bij de lange afstand vanaf 0,5-0,8 ; bij vergelijken met de oude banden de Continental ContiEcoContact 5 zijn de best voor mij rijdstijl en ik ben zeker tevreden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Leen
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 2 mensen

  Op de Continental ContiEcoContact 5 banden ik heb ongeweer 15000km gemaakt, waar de rijden binnen de staat is de 90% van deze afstaand. Deze band is zeker om te aanraden volgens de bandstof gebruik en de geluid. Ik dent dat de profijt bij de tank is om te zien. Bij de hoogere temperatuur van de asfalt de band slip meer maar bij de agresisef remmen of bij het nemen van de scherpe bochten. Op de natteweg de water komt snel uit de band en heeft de stabiliteit. Ik geef ze hooge punten voor de rijden op de weg , omdat als ik ga ze met mijn oude band vergelijken ze zijn iets beetje slechter. Op de snelweg bij ongeweer 160 km/h op droog ze maken geen lawaai en houden de weg vast – ze geven meer veligheid. Als ik komt op de moment van de kiezen , ik paak ze nog mal.
 • een mening buiten NL Gebruiker: A4k
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 2 mensen

  Voor het eerst heb ik de banden met de verminderde rolweerstand, die tegelijkertijd zorgen voor een comfortabele rit! Continental ContiEcoContact 5 presteert goed op droge en natte wegen, verbruikt aanzienlijk minder brandstof en garandeert een veilige reis. Ze ziet er niet zo goed uit, maar ze gedragen zich fantastisch. Ik was nooit zo tevreden over mijn banden! Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de premium kwaliteitsbanden waarop u kunt vertrouwen, die met hun interessante design aantrekken. Heb nooit chinesse, goedkopste banden gekocht. Je moet onthouden dat je je veiligheid koopt! Ik kan dit model met een gerust geweten aanbevelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Marko
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 5 Personen

  Dat is de eerste band welke is door mij getested , lage brandstof gebruik, de besturen van de auto is heel goed op de natt zo als op de droog wegdek, ook op ongelijkheiden op de wegdek. Een van de enigste waar de gebruik van de brandstof is laag als bij de gewone banden ( toch de gebruik is meer afhankelijk van de rijdstijl , en de verkeersomstandigheden op de weg ) De uitzien is niet geweldig , maar besturen zeker top. Maar alleen om te bedenken , sommige chinese banden krijgen meer agressief loopvlak , maar de Continental ContiEcoContact 5 geven minder veligheid op de weg als de oude gebruikte premium klasse banden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Martin
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 2 mensen

  Op de Continental ContiEcoContact 5 banden de gevoel van de rijden was top , wat kani k rustig schrijven ( ik heb op ze 20 duizend km gemaakt). Bij elke situatie op de weg de banden dragen zich goed , stabiel. Over de 15-20 duizend km slijtage van de loopvlak van voorbanden was 2 mm , en chter 1mm. Ik kan dat niet beoordelen , ik heb geen andere banden om te vergelijken. Dat zijn mijn eerste zommerbanden. De belangrijkste voor mij was de slijtage van de banden , en deze banden hebben een goede resultaat gekregen. Ze dragen zich goed op de natteweg. Ik denk dat ik kan zeker ze aanraden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiEcoContact 5

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 72 Bestel
Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 91 V 205/55 R16 91 V 78 Bestel
Continental ContiEcoContact 5 225/45 R17 91 V AO 225/45 R17 91 V 86 Bestel
Continental ContiEcoContact 5 195/65 R15 91 V 195/65 R15 91 V 58 Bestel
Continental ContiEcoContact 5 175/65 R14 86 T XL 175/65 R14 86 T 48 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Continental ContiEcoContact 5 test

2018 test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto Zeitung met de maat: 185/60 R15 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen