Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiSportContact 5P

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Zomerbanden
Aantal:
157 / stuk
Bestel
4,3
Beoordeling: Voldoende 111130 40 beoordelingen

Continental ContiSportContact 5P beschrijving

Continental ContiSportContact 5P is een zomer band van de premium klasse bestemd voor het dagelijkse rijden. Het model staat garant voor sportieve eigenschappen en perfecte rijprecisie ongeachte de weersomstandigheden. Dankzij de centrale ribben heeft de constructie de juiste stevigheid. In combinatie met de loopvlakblokken en aanvullende asymmetrische ribben zorgt dat voor stabiliteit en veiligheid op de weg.


Het model past zich aan de toestand van het wegdek aan, dankzij de flexibele blokken op de buitenschouder van de band. Bovendien is het contactvlak tussen de band Continental ContiSportContact 5P en het wegdek vergroot dankzij het gebruik van flexibel rubbermengsel, dat perfecte grip garandeert. In dit model is de technologie Black Chilli toegepast, die het opwarmen van de band versnelt en rijprecisie verbetert. Dankzij de speciale harsen toegevoegd in het mengsel grijp de band aan nat en droog wegdek, waardoor de remweg verkort.


De geoptimaliseerde prestaties zijn toe te schrijven aan twee elementen van het loopvlak: ‘cap’ en ‘base’. Ze zorgen voor goede grip op nat wegdek en kortere remweg (‘cap’) alsook voor verminderde rolweerstand ongeacht het weer (‘base’). De ontwerpers van Continental ContiSportContact 5P hebben ook voor optimale drukverdeling gezorgd. Als gevolg is de slijtage van het loopvlak langzaam en gelijkmatig. De bestuurder kan daardoor van de volle parameters van het model genieten door de gehele levensduur van de band, zonder zich zorgen te maken over vermindering van prestaties en rijcomfort. Het model zal voldoen aan verwachtingen van automobilisten die van zomerbanden zowel gebalanceerde prestaties op alle soorten wegdek, alsook duurzaamheid en betrouwbaarheid verwachten.continental logo


Continental is een van de grootste bandenconcerns in de wereld. Het bedrijf levert op de markt banden van de premium klasse, gekenmerkt door maximale parameters, hoge kwaliteit van productie en rijcomfort. Het concern is de eigenaar van merken zoals: Barum, Uniroyal, Semperit, Viking en General Tire. De geschiedenis van dit Duitse bedrijf dateert uit 1871.

Continental ContiSportContact 5P beoordeling

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 40 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

40 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 12 Personen
 • 4 27 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 1 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3318 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 40 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 348000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • ROB.R
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  In grote maten ben ik te vreden over deze band,net als de eigenschappen vermeld waren,alleen...... het volgende is er aan de hand. Ik heb heel erg last van SPOORVORMINGEN.Mijn wagen is van 2004 met 60oookm op de teller en technisch 100% ,wat ook door de dealer als compiment heb gekregen,dus bijna nieuwstaat. Als het regent,of nat is ,tot zelf veel water op de weg,en nattigheid merk ik er niets van een rare gedrag. Bij stoplichten,en andere plaatsen waar je af moet remmen,en tevens op bijna elke RECHTERRIJBAAN is er spoorvorming,dan is het je geraden de STUUR met BEIDE handen vast te houden.Tevens is het wisselen van RIJSTROOK erg gevaarlijk doordat de AUTO weggeslingerd wordt ,en de STUUR uit je handen wordt gerukt. Indien bij nat wegdek,en rijden bij regenval,en ook bij onoverzichtelijkheid op de rijbaan is het ZWETEN geblazen,want door dat je niet kan zien of er SPOORVORMINGEN zijn,moet ik met beide handen de STUUR stevig vast houden.TIjdens deze euvel gaat de auto zoeken,en lijkt te zwefen,net als of het op IJS rijd.Vraag me zelf af wat er gebeurt als er daadwerkelijke IJSVORMING IS.Ben nu erg onzeker,en dit heeft wel degelijk gevolgen voor mij qua VEILIGHEID ,WAAR IK ZEER VEEL EISEN AAN STELT.Met veiligheid ben ik ook voor mijn werk vaak bezig.Hierover ben ik teleurgesteld door mijn keuze voor deze band.Ik heb wel enige tijd genomen voor de keuze van deze band,omdat ik op Info-sites niets anders dan de goede cijfers zag,en leek mij dit de juiste band voor deze wagen.Dit is nu en dillemma voor mij,want was wel hoop geld kwijt voor deze keuze.Ik vind dat dit niet goed is vermeld ,bij de beoordeling. Ik ben nu eigenlijk beetje radeloos,en indien iemand hier de oplossing van weet,hoor ik graag.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Alibaba
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 mensen 1 Persoon

  Zeer positieve indruk en een echt goede band die een velgrand bescherming heeft! Enkele banden in deze maat hebben verlgrand bescherming niet, dus dat een grote voordeel van Continental ContiSportContact 5P is. Ik kan niets slecht over Continental zeggen. Ze produceren de beste banden en ik rijd met die sind altijd.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Cesar
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik koos deze band met het symbool xl omdat dat een versterkte band is, gemaakt van duurzamer mengsel en ik zie een groot verschil. Andere banden hadden zich snel verbruikt, maar met Continental ContiSportContact 5P zie ik er geen verbruik ook na het rijden 40.000km. Ik ben er tevreden van.
 • een mening buiten NL Gebruiker: JohnyWalker
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Dez band is gehomologeerd aan mijn Mercedes en daarom kocht ik ze. Ik ben helemaal tevreden. Continental ContiSportContact 5P zien er prachtig uit, zijn agressief en dus overwinnen grote plassen zonder probleem. Ik zal deze banden heel graag aan iedereen aanraden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Peter
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik ben erg blij met deze banden in droge omstandigheden, op det rechte weg en in de bochten is de greep perfect. Op een natte wegdek is het ideale waterafvoer, geen glijden! Ik ga zeker nog eens Continental ContiSportContact 5P kopen!

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiSportContact 5P

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Continental ContiSportContact 5P test

2015 test Sport Auto met de maat: 235/35 R19 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars met de maat: 255/35 R19 beoordeling: goed
test Auto Bild Sportcars met de maat: 225/35 R19 beoordeling: goed