Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
  1. SSL beveiligde betaling
  2. Snel en gratis bezorgd
  3. Alleen kwaliteitsmerken
  4. Al meer dan
    2.000.000 klanten
  5. Montagepartners

Continental ContiVikingContact 6

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Winterbanden
Aantal:
69 / stuk
Bestel

Continental ContiVikingContact 6 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Typ: winterband

Klasse: premium - hoogste klasse. Banden in deze klasse worden gekenmerkt door de hoogste prestaties en de hoogste kwaliteit

Bedoeld voor: personenauto's

Loopvlak: directioneel - volgens de deskundigen is dit de beste oplossing op een nat wegdek, perfect dus voor de winter

Maat: 17 inchContinental ContiVikingContact 6 is een winterband die zelfs onder moeilijke winteromstandigheden op een met sneeuw of met ijs bedekt wegdek de beste prestaties biedt. Continental ContiVikingContact 6 is geen standaard winterband; het is een waarmee u zich op elke moment van de reis veilig voelt.In vergelijking met zijn voorganger, de Continental ContiVikingContact 5, kent dit model betere grip, met name op sneeuw en ijs. Dit is met name te danken aan een geavanceerd loopvlakpatroon. De directionele plaatsing van afzonderlijke elementen zorgt ervoor dat u altijd uitstekende grip houdt, met name onder de meest twijfelachtige omstandigheden op nat, besneeuwd en met ijs bedekt wegdek. Het loopvlak van de band is in 3 delen verdeeld. Elk deel ervan is geschikt voor een ander type wegdek. Het middendeel van de band biedt perfecte grip op ijs, wat gerealiseerd wordt door het mengsel waar de band Continental ContiVikingContact 6 van vervaardigd is. Het mengsel blijft flexibel gedurende de gehele gebruiksperiode van de band. De schouders van de band bieden ongeëvenaarde veiligheid in bochten tijdens de winter.Informatie over de producent: De producent van de Continental ContiVikingContact 6 is een van de grootste bandenproducenten terwereld - het Duitse bedrijf Continental. De firma is bekend onder autobezitters over de hele wereld. De banden krijgen niet alleen de beste scores van bestuurders, maar ook van specialisten die professionele tests uitvoeren. Continental is al sinds 1871 actief in de branche en heeft enorme ervaring.

Continental ContiVikingContact 6 beoordeling

Laatste beoordelingen:

We verzamelen de beoordelingen over de banden

Maten en prijzen van Continental ContiVikingContact 6

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Continental ContiVikingContact 6 185/60 R15 88 T XL 185/60 R15 88 T 69 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.