Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Continental ContiWinterContact TS810

Kies de bandenmaat:

Merk:
Continental
Type:
Winterbanden
Aantal:
71 / stuk
Bestel
3,7
Beoordeling: Voldoende 111700 448 beoordelingen

Continental ContiWinterContact TS810 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Productbeschrijving is onbeschikbaar.

Continental ContiWinterContact TS810 beoordeling

Overzicht: 3,7 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 448 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111700 3,7

448 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 23 Personen
 • 4 175 Personen
 • 3 242 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 1 Personen

89% van de gebruikers raadt deze band aan

89%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5330 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 448 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 6351000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de afschrijving.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Sander Bloemendaal
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Waar voor je geld
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: majkel
  Beoordeling: 2,6 116000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Net als bij vandaan Polanicy Zdr huis is bergop. Er is altijd bestrooid met piaskiek. Banden zonder openbaring, het feit czymają beter dan de zomer, maar ... Ski trips nogal voorzichtig. Goede vermelding in de hoek, met snelle invoeren van een bocht in de bocht kunt u aangenaam verrassen. Wat is van zeer groot belang bij een noodstop uitwijkmanoeuvres. Maar langer houd de auto in de hoek ... linden. algemeen schrijven als dat. De meeste van de high-end (prijs) Randy's is niet geschikt voor onze Poolse realiteit. Ze zijn geschikt voor high-speed snelwegen vooral directionele en asymmetrische. Dit klinkt misschien belachelijk, maar de beste donuts ik heb het DEBICA frigo had in de oude band D-30 (ik denk dat het werd genoemd) werd moeilijk om de automatische schot vanaf de hoek en de sneeuw kopnym eerder worden "gegraven", nr. 2 is de Michelin Alpin te betreden " blokken "dus de prijs is waarschijnlijk 400 meer. Ryde nice een nadeel op warme dagen in augustus schokkend snel slijten.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sciubi
  Beoordeling: 3,2 111200

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  T810 banden 195/65/15 (toevoeging BAND MAAT VOOR UW MENING OMDAT HET IS OOK BELANGRIJK!), Saab 9-3 115 pk. De band deed twee seizoenen (niet uit het nieuws in de waarheid), en naar mijn bescheiden mening, dit is de band "voorbijgaande" en niet de winter. Geschikt voor de milde winter met weinig sneeuw, als de weg nat of droog is. Dan band echt leuk te houden (zoals vrijwel jarige in de zomer). U kunt de weg te houden bij lage temperaturen en goede remmen en is rustig. Echter, de harde vol sneeuw of kopnym is een ander verhaal! Geen bijt in de sneeuw genoeg (hij heeft kleine groeven in het loopvlak) en gemakkelijk breken de grip bij remmen en accelereren. Hoe je moe van "bovenste plank" echt slecht! In het Pools conditions'd beter kopen een goedkopere en Poolse Ryde. De 'light' klimaten waar de winter is niet zo hard, zou band ideaal zijn, maar niet slecht Ontruimde Poolse Poolse wegen en winter.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: tomek
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik reed ze vier seizoenen (voor ongeveer een half jaar na 15 duizend. Miles per seizoen) totdat de banden viel zijwaarts. Best goed, maar geen openbaring. Voorheen zou ik naar Kormoranach en Fuldach Brava en voelde niet de verandering van buitengewone verschillen. Aalscholvers gaf het beste advies in de diepe sneeuw, Continentale had de beste totale grip op een harde ondergrond en comfort. Ik woon in de bergen hier kan band gedrag te analyseren onder echte winter. Geachte schrijvers mening, als de band skids op bochten, geen remmen, enz., het pouczcie de fundamentele fysica van zijn genade. De meeste van deze gevallen zijn niet de banden alleen drivers! Een beetje verstand en voorzichtigheid, en meer zal worden OK. Ik zou liever ze niet kopen, want voor minder geld kun je een vergelijkbare band te kopen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Michał
  Beoordeling: 2,3 113000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Przejeździłem op deze banden twee seizoenen en, helaas, zeer teleurgesteld, het droog is ok, maar deze dagen is het waarschijnlijk niet een prestatie voor de banden, maar de sneeuw is een bloedbad, een tragedie van het verplaatsen van de sneeuw, ik denk dat het veel beter dan zomerbanden zelf tarief in dergelijke omstandigheden, wanneer die twee seizoenen heb ik besloten om ze te verkopen omdat ze rijden op hen in de winter, zoals skiën in de bergen is een tragedie, kettingen verplicht, onder vergelijkbare voorwaarden voordat zelfs het denken over hen en ik hadden hier niet, helaas, ja. Helaas heb ik niet aanraden, ja ze zijn rustig en de Duitse winter snelweg uiteraard het meest wenselijke en leuk om te gaan, maar de winterbanden moet ook handelen in andere omstandigheden met de reeds erger.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Continental ContiWinterContact TS810

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.