Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Dębica Presto

Kies de bandenmaat:

Merk:
Dębica
Type:
Zomerbanden
Aantal:
50 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 700 beoordelingen

Dębica Presto beschrijving

Dębica Presto is een ideale band bij wisselende omstandigheden. Perfect gedrag op nat wegdek enstabiele besturing op droog wegdek zijn enige van zijn voordelen. Dankzij het asymmetrische loopvlak is het model perfect op elke weg. Dicht verdeelde inkepingen zorgen voor snelle waterafvoer van onder de band en speciaal rubbermengsel met silica zorgt voor het nauwkeurige behouden van de rijbaan zelfs bij extreme en wisselende weersomstandigheden. Het product van een Poolse firma betekent niet alleen comfort bij het besturen ongeacht weeromstandigheden maar ook perfecte prestaties dankzij geavanceerde bandconstructie die meermaals op verschillende ontwerp- en productiestappen is getest.Dankzij de toepassing van moderne en duurzame materialen is Dębica Presto zeer bestand tegen mechanische beschadigingen en zijn duurzaamheid is langer in vergelijking met andere banden van dezelfde klasse. Loopvlakverslijt langzaam en gelijkmatig wat verzekert dat alle goede eigenschappen van het model gedurende de gehele gebruiksduur worden gehandhaafd. Voor zulke langzame slijtage van het loopvlak is behalve versterkte rubbermengsel ook speciaal ontworpen omtrek van de band verantwoordelijk – het maakt dat de druk van de constructie op het oppervlak gelijk is wat dezelfde slijtage van de loopvlak op elk punt van de band verzekert. Versterkte schouderzone verbonden met asymmetrisch patroon zorgen voor de beste prestaties op droog wegdek en de 4-ribben constructie met dubbele centrale rib garandeert snelle en nauwkeurige reactie op bewegingen van de stuurwiel.Informatie over de producent: Dębica S.A. is een Pools merk waar de geschiedenis in 1939 begint. De naam komt uit een stad in de provincie Podkarpackie waar vanaf het begin af de firma zijn hoofdkantoor en de fabriek heeft. Het merk dat sinds 1995 deel van de Amerikaanse onderneming Goodyear uitmaakt, geniet grote aanzien onder Poolse chauffeurs. Behalve banden voor personenauto's worden in de fabriek van Dębica ook industriebanden en – als de enige fabriek van Goodyear in Europa – banden voor tractoren en landbouwmachines geproduceerd.let op! Sinds 1 januari 2014 veranderden de loopvlakken in twee maten van Dębica Presto.

Deze aanpassingen hebben betrekking op maat 195/65 R15 91H i 195/65 R15 91V.

Dębica Presto beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 700 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111120 4,2
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

700 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 201 Personen
 • 4 445 Personen
 • 3 45 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 2 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3043 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 700 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 5995000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • C G Gavril
  Beoordeling: 3,1 111100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  goede band
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Łukasz Szerner
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Dębice Presto kocht in hun twee auto's. Degene die ik heb het formaat 195/60 R15, terwijl ik in de tweede hebben 195/60 R15. Binnen een jaar rijd ik een gemiddelde van 20 duizend. km, voornamelijk tour buiten de stad, snelweg. Banden kan ik zeker aanraden voor alle gebruikers. Ik eerder reed in Firestonach, Kleberach of Daytonach en ik kan zeggen met volle verantwoordelijkheid dat onze Dębice Presto op geen enkele manier onder voor concurrenten. Als het gaat om het rijden op droog asfalt tot zeer goed de dynamische curves kunnen ook worden overwonnen houden geen problemen hebben. Op de snelweg met een snelheid van 190-200 km / h ook uitblinken feilloos. Er is geen probleem met lawaai. Banden zijn stabiel, auto erg zelfverzekerd te rijden. Ik heb een aantal "maar" over het gedrag van de banden in de natte. Als de weg vlak, als ook op de snelweg, is er geen probleem. Aan de andere kant moet je een oogje houden op de afdelingen waar er kuilen, geulen en ongelijkheid, want op zulke wegen door het rijden in een grotere hoeveelheid water houdt om auto te beschuldigen, een beetje om ze te downloaden. Ik vind het niet leuk om het einde, want je moet voorzichtig zijn en niet weten wanneer de band een "leuke" verrassing zal snijden. Over de engineers moeten werken. Maar voor de prijs is het niet klagen en er is niets om te zoeken naar bandenfabrikant. Ik heb niet gevonden overmatige slijtage en rijden ofwel alleen (zelden), en uit een gezin met een klein kind, een kinderwagen en een hoop bagage. Ik ben helemaal tevreden en ik denk dat we zijn echt trots op dit product.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: jocker
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 1 Persoon

  Ik had Yokohama, goodery, trivia, dunlopy, sommige Koreaanse, aalscholvers, matadory en iets anders. En bieden Debica van D124 door geweld of iets gesprongen volledig en was altijd Dębica zuigt en zwijg domme dingen die passio 2 was goed. Vettig en luid, remming van het bloedbad. Maar ik red het wel en dergelijke. Echter, als gevolg van de crisis, kocht ik twee stukken presto, de twee beste passio 2 op de rug. Zo automatische remmen, en hoe om te weten uw passio 2 ABS en door, de presto kan twee keer het ingeschakeld. Een sterk vertraagd. Bogen zonder stress, het water ook. Dit zijn goede banden, voegt slechts 0,2 druk en gaat over een klein pak slaag als een band is koud, maar de lente temperatuur is ongeveer tikkeltje zacht maar iets voor iets. En hoewel er niet te zacht, maar ik zoveel, waar passio 2, maar alleen dit seizoen, tenzij je kunt bereiken voordat schreeuwen. Nou, ik beveel presto, ik ben verrast. Misschien is het niet de band van de bovenste plank, maar zelfs laciach voor 1000 zł geen hersenen niet iedereen kan redden. En degenen die al Dębice pomęczyłem en ik weet dat ik ze kan vertrouwen. En na een reeks van passio Ik nam ze met mijn hart in mijn schouder.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotr
  Beoordeling: 3,0 11100

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben momenteel de laatste 4 seizoen rijden op deze banden, ik reed ongeveer 30 duizend. km en ik objectief kan zeggen wat het is. Laat me beginnen met te zeggen dat mijn rijstijl, ondanks de zwakke auto is agressief. Voor de eerste 3 seizoenen die ongeveer 20 duizenden. km op zowel droge als natte alles ok was, kon ik niet zeggen dat een slecht woord, dus toen begon heel rare dingen gebeuren met de banden. Alleen dat valt een paar druppels regen en bijna elke keer dat u op abs remmen en de traction wielen spinnen in de plaats, het gebeurt soms zelfs bij het wisselen 1-2 versnelling. Sneller invoeren op zijn beurt zet de auto zijwaarts .. Bovendien, ze genereren bandengeluid is ondraaglijk geworden al, zelfs bij snelheden tot 100 km / h, zijn zeker luider dan mijn winter Yokohama. Gelukkig heb ik niet in de gaten dat het weggedrag van banden verslechterd in droge omstandigheden, was en is prima. Dus kort samengevat, de band behoudt zijn eigenschappen voor ongeveer 20-25.000. km, goed voor mensen rijden rustiger. Algemeen zou ik aanraden, hoewel ik zal kijken naar iets beter voor het nieuwe seizoen.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: seba
  Beoordeling: 3,6 111600

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Echt positieve verrassing. Ik dacht altijd van dośwadczenia dat zomerbanden Debica waren slecht. Voor winterbanden heb ik vertrouwen in dit bedrijf en anderen nooit kopen. Maar terug naar de Presto. Vergeleken met de Barum Bravuris 2, die nu naar de achteras, Debica is beter in elk wględem (waarvan het niet moeilijk is, omdat dit de slechtste banden barumy wat ik had) zijn stiller, veel meer voorspelbaar te leiden in de hoeken (op barumach Ik draai en na een tijdje reactie - hier is het niet) betere demping ongelijkheid. Ryde is zeer veerkrachtig en toch niet te zacht, comfortabel sloeg het gat. Ik was eerder in hetzelfde Turanza ER300 van Bridgestone auto - banden harder, waardoor veel betrouwbaarder werking en de prestaties ten koste van comfort en, helaas, slijtage en duurzaamheid van de totale want al snel kon je scheuren rubber zien. We zullen zien hoe in de tijd, maar ik ben onder de indruk - de eerste zomerband Debica. die is echt goed! (Passio het was onzin ..). Ik hoop alleen dat het niet ząbkowała zijn, want hij heeft genoeg open profiel.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Dębica Presto

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Dębica Presto 195/65 R15 91 V 195/65 R15 91 V 50 Bestel
Dębica Presto 205/60 R15 91 H 205/60 R15 91 H 57 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Dębica Presto test

2016 test ACE/ARBÖ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen