Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Dunlop SP SportMaxx RT MFS

Kies de bandenmaat:

Merk:
Dunlop
Type:
Zomerbanden
Aantal:
63 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 432 beoordelingen

Dunlop SP SportMaxx RT MFS beschrijving

Dunlop SP SportMaxx RT is de originele uitrusting van Mercedes C63 AMG AMG i C63 T. Dunlop SP SportMaxx RT is een band voor veeleisende autorijders die hoge kwaliteit en compromisloze prestaties in elke situaties waarderen. Het model is bedoeld voor snelle sportauto's en voor limousines met een hoog motorvermogen. De banden zijn voorzien van een asymmetrisch loopvlak, dit maakte het mogelijk om de perfecte paramaters zowel op nat als op droog wegdek te bereiken.De centrale rib verbetert de nauwkeurigheid van het besturen en de asymmetrische groeven maken perfecte grip zelfs op zeer natte weg mogelijk. Dit alles zorgt ervoor dat de auto met de banden Dunlop SP SportMaxx RT perfect en dynamisch op rechte weg als ook in bochten en bij dynamische manoeuvres kan worden bestuurd. Plat profiel van het loopvlak verhoogt de contactoppervlakte tussen de band en het wegdek en dit resulteert in een betere grip en de nauwkeurigheid van de besturing.De band is voorzien van een beschermingssysteem van de velg - de rubberen rand die de velg tegen beschadiging beschermt. Dankzij dit systeem is het niet nodig, zich bij gebruik van de banden Dunlop SP SportMaxx RT over wielvelgen zorgen te maken. De toevoeging van silica aan het rubbermengsel heeft tot de verhoging van de versnelling en beperking van rolweerstand bijgedragen wat in verlaagd brandstofverbruik resulteert. De band is ontworpen voor sportief en dynamisch rijden, daarom was de ontwikkeling van een goed, evenwichtig mengsel bij dit model een essentiële kwestie. Betere controle in bochten, snelle reactie op het gedrag van de bestuurder, perfecte besturing op nat wegdek - dat alles maakt van Dunlop SP SportMaxx RT de beste keuze voor autorijders die van snelheid en een sportieve rijstijl genieten.Informatie over de producent: De geschiedenis van de firma Dunlop dateert terug tot 1888. John Dunlop heeft in dat jaar de eerste luchtband uitgevonden en gepatenteerd. Het Britse merk behoort nu tot de onderneming Goodyear en beheert over merken als: Fulda, Sava, Arrowspeed. Behalve de bandenproductie voor personenauto's verlaten elk jaar 300.000 speciale racebanden de productielijnen van de firma.

Dunlop SP SportMaxx RT MFS beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 432 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111140 4,4
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

432 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 260 Personen
 • 4 158 Personen
 • 3 10 Personen
 • 2 3 Personen
 • 1 1 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2622 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 432 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 4192000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick65
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 17 Personen

  Ik ben positief verrast door deze banden. Ik moet zeggen dat ik eerder de Dunlop SP Sport 01 had, daarom had ik grote eisen voor die band. Sport Maxx is relatief stil in mijn auto, maar SP Sport 01 leek stiller. Het ziet mooi eruit – velgbeschermer spelt ook een grote rol - de band heeft oversized rubber dat het wiel uit te wrijven tegen de stoeprand beschermt. Na ongeveer 15 000 km in verschillende omstandigheden, kan ik op verantwoorde wijze zeggen dat het gedrag op een natte oppervlak is sensationeel – het is gemakkelijk om de auto te stoppen, ook tijdens het dynamische rijden (snelweg snelheid) in de stromende regen. Dunlop SP Sportmaxx RT is beter dan de SP sport 01 of Bridgestone Turanza. Het rijden op de droog oppervlakte is gewoon geweldig – ik reed tijdens de storm – snelheid: 130-140 km / h - wagen stabiel. De auto werd door sterke windstoten in de omgeving van de geluidswal gegooid, maar stuurwiel en rijrichting bleven onbewogen. Om niet te positief te zijn – de brandstofverbruik is tussen 0,2 en 0,3l/100 km (het is afhankelijk van de snelheid) - in vergelijking met Bridgestone Turanza, dus het is niet zo dramatisch. Op een van de banden heb ik een bult gezien – het was zichtbaar op de apparaat voor het balanceren wanneer het wiel draait (onzichtbaar voor het blote oog). Het gevolg was dat Dunlop SP Sportmaxx RT werd niet goed gebalanceerd- als je reed ongeveer 110 km / h kon je de zachte kloppen op het stuur voelen. Gelukkig tijdens andere balancering werd het goed gedaan – het was de noodzaakkelijk om 3 gewichten te plaatsen. Misschien was het een slechte exemplaar .... Ik kan iedereen deze banden aanraden!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick
  Beoordeling: 2,7 117000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 0 Personen

  In het algemeen is Dunlop SP Sportmaxx RT aan te raden, ik wist wat ik kies, maar ik heb een paar opmerkingen. Ten eerste, wat is het slechts - ik heb banden met drie verschillende DOT’s gekregen (2x1114; 0814; 2014). Op de vooras warden (helaas) banden met 1x1114 en 1x0814 gemonteerd. Het resultaat? Als ik reed sneller dan 120 km / h trekt auto naar één kant aan (zonder kloppen, zonder trillingen, na zorgvuldige afweging). Na het verwisselen van wielen L <> P trekt de auto naar de andere kant aan. Er is duidelijk grotere draaien van het wiel. Als ik 2x1114 op vooras heb gemonteerd, problem werd opgelost. Conclusie? Bestel de banden met dezelfde datum van productie. De tweede kwestie is geluidsniveau. Ik wist dat de band luider zou zijn, maar niet zo luid;) Maar ... in algemeen zijn de banden over het algemeen aan te reden. De grip van Dunlop SP Sportmaxx is geweldig. Bij dynamische opname wordt auto een beetje onstabiel (luchtdruk 2.6), maar laten we zeggen dat een verse rubber met hoog profiel en zachte compound. Het is de beordeeling voor de banden die ik in een levering heb gekregen. Lage cijfer is voor “gedrag op de weg” gedicteerd door aantrekking. Ik denk dat als ik de banden met dezelfde datum van de productie heb gekregen dan zou de beoordeling het maximum zijn.
 • een mening buiten NL Gebruiker: nick
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 mensen 4 mensen

  Op banden Dunlop SP Sportmaxx RT liep ik tot nu toe over 13.000km. Mijn rijstijl is verschillend: van rustig tot zeer dynamisch (maar niet agressief). Tot dit moment heb ik geen nadelen van de band opgemerkt. Wat het geluid betreft is het niet te hoog en eigenlijk bijna niet hoorbaar met de dieselmotor nauwelijks. Gedrag op droog oppervlakte: rubber is heel goed, de banden glijden niet in de bochten, terwijl het handhaven van een redelijke snelheid, en het is heel moeilijk om de auto uit balans te bewegen. Daarentegen reed Dunlop SP Sportmaxx RT op de natte oppervlakte een beetje slechter. Er gebeuren slippen tijdens de dynamische beweging, maar bij het rijden met een constante snelheid, ook op de snelweg, de waterafvoer is goed. Auto verliest grip op droge oppervlakte niet bij krachtig remmen, tenzij is er een zand, op de natte oppervlakte is het gemakkelijker. De ongelijkheid is niet de beste, maar voor zo’n profiel is goed. Wat bandenslijtage betreft, kan ik niet te veel zeggen. Ik heb juist 13.000 km met deze banden op gereden, loopvlak is een beetje gedaald. Ik heb geen onnatuurlijke gedragen gezien. Kortom, Dunlop Sportmaxx RT zijn geode banden voor dynamisch rijden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 2 mensen

  Met auto rijd ik ongeveer 60.000 km per jaar, ongeacht de wegomstandigheden dus ik moet op goede banden hebben. Tot nu toe verkocht ik banden van premium klasse zoals: Michelin, Pirelli had ook twee keer, en een keer Good Year. Omdat mijn auto grote motorvermogen heeft en mijn rijstil agressief is, waren deze banden niet voldoende voor mij. Dunlop was een experimentele keuze want de banden hadden goede recensies en de prijs was ook goed in tegenestelling met bovenstaande merken (het prijsverschil was ongeveer €40 per band). Het was een goede keuze, ik ben erg blij met Dunlop SP Sportmaxx RT en ik ga ook Dunlop winterbanden zullen kopen. Banden zijn echt stil, ze houden goed aan strengere bochten vast op natte en droge oppervlakte, de waterafvoer is goed. Voor mij is ook levensduur van de band belangrijk, na 15.000 km heb ik geen bandenslijtage opgemerkt- ik denk dat ze zullen voor 60.000-70.000 km voldoende zijn. Dunlop SP Sportmaxx presenteert zich goed, volgens mij is de loopvlak geschikt voor sportauto’s zowel voor limousines. Ik zou iedereen deze banden aanraden - een goede compromis tussen kwaliteit en prijs.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Dunlop SP Sportmaxx RT heb ik in april voor de BMW E39 530d gekocht. De banden zijn geweldig, remmen is fenomenaal op droog en nat oppervlakte. Ik heb dat gerealiseerd als ik voor de verkeerslichten stoppen. De auto achteraan kon niet stoppen en het heeft op de linkse rijstrook gestopt. Tijdens het remmen kon ik stopping van de auto voelen. Ik was positief verrast, dat de banden geen problem met remmen in de regen hadden. ABS moest niet starten. In bochten heeft auto een goede grip, het gedraagt zich heel begrijpelijk voor de chauffeur, maar achterwielaandrijving heeft 410nm en automatische transmissie de DSC gaat soms aan wanneer de dynamische inhalen. Tijdens het starten auto heeft goede grip. De slijtage van Dunlop SP Sportmaxx RT is niet te groot, maar ik heb verschillende adviezen gehoord, dat de loopvlak heel snel verbruikt. Ik wil dit niet bevestigen, want ik rijd meestal van de routes en mijn rijstil is niet agressief.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Dunlop SP SportMaxx RT MFS

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 Y 63 Bestel
205/55 R16 91 W 67 Bestel
225/40 R18 92 Y 86 Bestel
225/45 R17 91 W 80 Bestel
245/40 R18 97 Y 111 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Dunlop SP SportMaxx RT MFS test

2015 test Sport Auto met de maat: 235/35 R19 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 255/40 R18 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen