Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Falken Eurowinter VAN01

Kies de bandenmaat:

Merk:
Falken
Type:
Winterbanden
Aantal:
63 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 1 beoordelingen

Falken Eurowinter VAN01 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Falken Eurowinter VAN01 is een middenklasse band bestemd voor bestelwagens. Dankzij het gebruik van een symmetrisch loopvlak is dit model niet alleen geschikt voor het rijden in de stad, maar ook op langere routes. .

Brede groeven verspreiden water en modder effectief en zorgen ervoor dat het loopvlak snel droogt. Daardoor daalt het risico van aquaplaning en de grip blijft op een hoog niveau, ongeacht het weer. Dankzij het gebruik van lamellen grijpt de band beter vast in het wegdek, en garandeert daardoor een kortere remweg en stabieler besturen.De band is ontworpen op basis van een rubbermengsel dat voor de juiste duurzaamheid van de constructie zorgt. Dankzij het gebruik van speciale componenten is Falken Eurowinter VAN01 bestendig tegen verschillende mechanische beschadigingen die typisch voor bestelwagens zijn. Het gebruikte mengsel heeft de juiste flexibiliteit over een breed temperatuurbereik. Als gevolg is het contactvlak met de grond altijd voldoende groot. Dat resulteert in een optimale grip en grotere rijveiligheid.

Gelijkmatige drukverdeling op de band helpt ook de prestaties te verbeteren. Alsmede is de slijtage van het Eurowinter VAN01 loopvlak langzamer en meer gelijkmatig. Dat zorgt voor zeer goede parameters over de gehele levensduur van het model, zonder het risico dat comfort en veiligheid geleidelijk over tijd zullen dalen.

Falken Eurowinter VAN01 is de perfecte keuze voor alle automobilisten die op zoek zijn naar winterbanden met gebalanceerde prestaties . Haar duurzaamheid maakt haar tot de ideale oplossing voor auto’s die een zware lading vervoeren.Informatie over de producent: Falken is een Japans bedrijf dat uit 1983 dateert. De banden van deze producent behoren tot de middenklasse wat betreft de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs en optimale prestaties op alle soorten wegdek. In hun aanbod heeft Falken banden die geschikt zijn voor persoonauto’s, bestelwagens, auto’s met een 4 wielaandrijving en voor industriële machines.

Falken Eurowinter VAN01 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 1 mening

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 11111 5,0
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111170 4,7
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

1 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 1 Personen
 • 4 0 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 581 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 1 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: kosten.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als rustig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Andrzej
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  U mag niet vele kilometers rijden, maar in typische winterse omstandigheden: uitstapjes naar de bergen, skiën, beboste parkeerplaatsen bedekt met sneeuw of sneeuwbrij. Bij een hoge belasting van de auto, en dat zijn de kampeerders, merkte ik geen enkele negatieve reactie op de weg of op onverharde parkeerplaatsen. Ik ben absoluut blij met de aankoop.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Falken Eurowinter VAN01

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/70 R15 104/102 R 70 Bestel
205/65 R16 107/105 T 93 Bestel
195/75 R16 107/105 R 81 Bestel
225/65 R16 112/110 R 101 Bestel
165/70 R14 89/87 R 63 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: