Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone FHSZ90

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Zomerbanden
Aantal:
58 / stuk
Bestel
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 99 beoordelingen

Firestone FHSZ90 beschrijving

Firestone FHSZ90 is een zomerband die voor personenauto’s met hoge motorvermogen bestemd wordt. Hij biedt zeer goede stuurreacties en rijcomfort tijdens de sterkste rijomstandigheden. De band is door Firestone Tire and Rubber Company geproduceerd die in 1905 door Harvey S. Firestone opgericht was. Sinds 1988 maakt het merk deel uit van het Bridgestone-concern. Het bedrijf was een pionier op het gebied van de massaproductie van banden.

Firestone FHSZ90 werd van een asymmetrisch loopvlak voorzien dat voor efficiënte afvoer van het water zorgt waardoor een risico op aquaplaning vermindert wordt. Dankzij de unieke profiel van het loopvlak worden veiligheid en rijprestaties verbeterd. De band is van duurzame en lichte rubbermengsel gemaakt zodat de bestuurders van lagere brandstofverbruik kunnen genieten. Dit model biedt ook een grote bescherming tegen mechanische schaden en kan door enkele seizoenen grbuikt worden. Daarom kan dit model aangeboden worden aan veeleisende bestuurders die hoge kwaliteit, veiligheid en goede prestaties op prijs stellen.

Firestone FHSZ90 is een zomerband van middenklasse die door goede kwaliteit, doeltreffende grip en duurzaamheid gekenmerkt kan worden. Firestone banden staan garant voor perfecte grip en veiligheid onder de moeilijkste rijomstandigheden. Dit model is van een ontwikkeld loopvlakprofiel voorzien dat voor goede stuurreacties en kortere remweg op natte opervlakken zorgen.


logo Firestone

Firestone is een Amerikaans bandenmerk met een geschiedenis van meer dan 110 jaar. Het merkt heeft een zeer rijke ervaring in de branche. De banden Firestone werden als eerste als originele uitrusting gemonteerd in de voertuigen geproduceerd door Ford Motor Company. Huidig maakt het deel uit van de onderneming Bridgestone en maakt aanvullend gebruik van de technologische ondersteuning van de Japanse gigant. Het is goed te weten dat deFirestone banden tot de eerste behoren die op grote schaal werden geproduceerd. Huidig zijn staan modellen voor persoonauto's, bestel- en vrachtwagens en banden voor landbouwmachines in het aanbod van het merk.

Firestone FHSZ90 beoordeling

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 99 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111110 4,1

99 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 15 Personen
 • 4 61 Personen
 • 3 18 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 0 Personen

85% van de gebruikers raadt deze band aan

85%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4232 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 99 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1115000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: zbyszek
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Een vernieuwd profiel zal niet iedereen leuk vinden. De banden zijn op asfalt zeer luid. Ik wist al bij de aankoop dat ze nogal lawaaierig zijn, maar niet dat ze zo luid zijn. Tijdens de eerste ritten ben ik ettelijke keren gestopt om na te kijken of alles in orde was met de wielen, want het lawaai was echt luid. Ik had zelfs de lagers gecontroleerd omdat ik in eerste instantie dacht dat er met de lagers iets mis was en dat het lawaai van daar kwam. Een plus van deze band is de beschermende rand op de velg. Zonder aarzelen zal ik opnieuw de banden van dit bedrijf kopen, maar zeker met een ander profiel.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Artur.P.
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hello! Banden op de auto, die ik kocht. Na het lezen van advies op diverse forums, ik vreesde geluidsoverlast, die werd verweten voor de banden. Altijd terughoudend zijn om een ​​mening te maken, maar hier bevestigen alles wat ze zeggen over hun gebruikers waarschijnlijk de enige defect-HALAS. Tot ca.. 60 km / h heb je een gevoel padnietych lager, tussen 60-100km / h geluid als verdwijnen. Meer dan 100 km / h hoor ze verder, maar na de warming-up is zeker beter. Behalve als het gaat om kritiek. Rijden op rechte zonder problemen, het houden van de side-uitstekend! Remming-uitstekend! Demping ongelijkheid juist alleen vanwege het profiel en de relatief stijve ophanging auto (Lexus IS250). Reizen met de auto, de hele tijd het gevoel wat er aan de hand is met de auto, het ontbreken van een zwemmende rubberachtige of andere ongewenste sensaties. Zeer communicatief band. De natte maar niet "overstroomd" asfalt als in droge. Ik heb het hier over hun gedrag, maar de snelheid van beweging aangepast aan de omstandigheden op de weg. We moeten niet verbaasd zijn dat de eerder dezelfde Zakret reed 100 km / h en de natte slechts 60 km / h (de tarmac en asfalt ...). Over het algemeen zou ik deze banden aan te bevelen, voor mensen met een sterke auto, maar goed geluiddicht. Heeft u hetzelfde zou kopen? Waarschijnlijk niet. Misschien Continental, Yokohama ...
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: hks333
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Hello! Deze banden Ik kocht vorig jaar een actieprijs en misschien zelfs promotie was niet het geld waard!. Mijn gevoel met het gedrag van deze banden zo: tot 60 km / h vreselijk merkbaar brom en een hoge rolweerstand!. Op ongeveer 60 km / h brullen en huilen genadeloos alsof hij aan lagers springen!. Van 60 - 80 km / h geluid, raasde en Boven 80 km / h tekenen van deze "kleine" verdwijnen. Rubbermengsel waaruit ze gemaakt banden zeer moeilijk - te hard, en in combinatie met profielbanden op 45 totaal ongeschikt voor het rijden op hobbelige onze Poolse steden en "highway"?. Mimio harde compound rubber banden vrij snel en sterk versleten, ziet u een aanzienlijk verlies van de band! De enige plus ik zie in deze banden een goede grip op droge en natte wegen, maar hoe zit het met het comfort van de rit op de 0 (zero!!). Ik wil niet deze banden genoeg benadrukken, want ik lees de meningen van anderen kan een goede band te zijn en de band sloeg me met een "onreine" partij, maar mijn banden zijn gemaakt in Frankrijk en in het geval van Firestone, zou dit niet gebeurd zijn!. Echter, indien een dergelijke situatie zich voordoet dat Firestone enorm moet zijn! min (-) voor de banden! Ik begroeten en wensen u een succesvolle en trafionych band keuzes!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: szarak
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Evaluatie van een overdrijving, omdat het onmogelijk is om het geluid van banden in omstandigheden waar ik rijd beoordelen - 10 jaar oude auto - er is ruis bij hogere snelheden aan alle kanten zodat je niet echt weten of deze band of iets anders. Maar ik ben blij omdat de winterbanden en het vorige jaar was een stuk slechter als het gaat om geluidsoverlast. Rating rijden zomerbanden onder winterse omstandigheden is onzin - ik gaf het zelfde vijfde Kortom, ik ben tevreden met de banden, maar ik was bang dat deze prijs, omdat ik niet kan veroorloven om een ​​band die god weet wat en god weet hoeveel, maar ook kan het zich niet veroorloven om me naar banden elk seizoen veranderen kopen. Ik ben aangenaam verrast. Ze houden de banden koel, voor zover ze kijken. Ik had een beetje moeite met evenwicht, hoewel ze een tag in de plaats die u wilt ventileren. Maar ik ga en ik klaag niet, en mijn rijstijl - wystraczająco voldoende. Ik zou aanraden. PS. Ik heb een maat 205/55/R16 en het is ook leuk voor de prijs die ik kreeg donuts van de velg in het redden van de velg.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: VVolv
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik kocht een paar donuts 4 seizoenen geleden en ik ben erg blij. Het eerste gevoel was WoW! de reactie van de band in bochten rijstrookverandering veel sneller dan in het verleden (Toyo), automatische LED zoals op rails, zowel droog als nat. Auto Wat dreef was de Honda Civic Vti met 160 pk, vaak przeginałem ze in de bochten en donuts zo kleverig, want ik was niet in staat om hun grens adhesie controleren en probeerde hard :) Ik was geschokt over hoe langzaam consumeren, was ik ervan overtuigd dat de ze slijten veel sneller. Comfort, het profiel van de band 40 is een natuurlijk met comfortabel niet, en ook hier, want het is erg mooi verrast wyłapywały ongelijkheden, mijn Honda weegt 1150kg met mogelijke zodat het presteerde goed in mijn auto, kan de zwaardere het anders zal zijn, maar zeker een aanrader! Ter vergelijking, ga ik donuts en andere boeien kopen zal niet zo goed als deze zijn. Zoals ik lees mensen klagen, het lijkt me het nooit gereden op de goedkope, gebruikt, of zijn oude banden, dan misschien om het verschil te voelen en zo niet klagen :).

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone FHSZ90

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 V 58 Bestel
225/40 R18 92 Y 79 Bestel
225/45 R17 91 W 73 Bestel
245/40 R18 97 Y 102 Bestel
205/40 R17 84 W 78 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone FHSZ90 test

2016 test TCS met de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen