Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone MULTIHAWK

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Zomerbanden
Aantal:
53 / stuk
Bestel
3,6
Beoordeling: Voldoende 111600 354 beoordelingen

Firestone MULTIHAWK beschrijving

Typ: zomerband.

Klasse: midden – goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Bestemming: persoonauto's in het middensegment.

Loopvlak: symmetrisch - verzekert universele prestaties op goed niveau.

Afmetingen: van 13 tot 15 Inch.Firestone MULTIHAWK is een zomerband gemaakt voor comfortabel en vloeiend rijgedrag. In het bijzonder zullen eigenaar van persoonauto's in het middensegment van haar prestaties genieten omdat dit model in de samenwerking met deze auto's volledige mogelijkheden toont. In de band werd de stijfheid van de loopvlakblokken vergroot wat betere controle over de auto verzekert en een kortere remweg op droog wegdek. De grotere stijfheid is verkregen dankzij een kleinere hoeveelheid inkepingen - behalve de betere bestuurbaarheid en zekerder rijden verzekert deze eigenschap ook gelijke slijtage van de band. In gevolge hiervan kan het model langer worden gebruikt en biedt deze volledige prestaties in de gehele gebruiksperiode.Firestone MULTIHAWK betekent ook perfect gedrag op nat wegdek. Door de afgeronde vorm van de blokken en het symmetrische loopvlakpatroon werd een snellere waterafvoer verkregen en een grotere bestendigheid tegen aquaplaning. De grote contactoppervlakte tussen de band en het wegdek en het innovatieve loopvlakpatroon maken dat de auto niet slipt, de veiligheid en het rijcomfort worden ook verbeterd. In het model werden moderne driedimensionale verbindingen van de schouderblokken toegepast. De rol ervan is de aanvullende versterking van de stijfheid van de blokken, het behouden van de juiste bestendigheid tegen aquaplaning en de bescherming van de band tegen cuppen. De verbindingen hebben, behalve een aantal voordelen, ook een esthetische functie - de band ziet er modern en dynamisch uit. De makers van Firestone MULTIHAWK hebben ook gezorgd voor de verbetering van de relatie tussen de omvang van de lege ruimte tot de volle elementen van het loopvlak waardoor de prestaties op droog en nat wegdek zijn gebalanceerd en de verdeling van de druk van de band op de grond zijn genormaliseerd.Informatie over de producent: Het merk Firestone behoort tot Bridgestone – de grootste onderneming ter wereld die banden en rubberproducten produceert. Firestone is een Amerikaanse onderneming die sinds 1900 actief is. De firma werd snel populair en kreeg het vertrouwen van de automobilisten. Dat is te danken aan het feit dat ze de belangrijkste leverancier van banden voor Ford Motor Company was. Huidig produceert het merk banden voor persoonauto's, landbouwmachines, vracht- en bestelwagens.

Firestone MULTIHAWK beoordeling

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 354 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111700 3,7
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111800 3,8

354 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 14 Personen
 • 4 136 Personen
 • 3 198 Personen
 • 2 2 Personen
 • 1 4 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 4575 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 354 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 4642000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Grzegorz
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Elf jaar, gebruik ik banden van het bedrijf. F580, F590, nu Multihawk. Altijd dezelfde auto Polo. Ik gebruik het hele jaar door en zal zeker beter vinden als het gaat om het zomerseizoen. Dus, stiller comfortabeler, enz. Dus groot werk van de zomer als de winter nooit worden teleurgesteld. Zakopianka de strenge winter zonder sneeuwkettingen op f 580 De hele vakantie in de bergen. Ketens gelegen in de kofferbak. F 580 Wade had een van hen vond wybulać de kant na een paar jaar, 3 - 5 F590 niet langer dit defect, maar het lijkt erop dat het loopvlak van de winter was een beetje erger dan de 580 vooral in de slush sneeuw. Huidige model combineert de positieve eigenschappen van deze twee modellen, de 590 heeft een vlecht en optische loopvlak dicht tot 580 Ze lijken te zijn comfortabeler, zachter en stiller op oudere modellen. Ik oordeel niet nog rijden op sneeuw, omdat het seizoen voor mij, maar ik ben goed gedachten uit de eerste tests. Advies Aangaande de omvang van 155, is het mogelijk dat de grotere 165, 175 staan ​​in augustus erger in de winter en adviezen kunnen erger en anders mine. De regel is dat de smalle banden die betere compressie en tractie verschaft moeten zijn. Als het gaat om zeer goede voorwaarden voor de zomer, houden idelnie bochten op nat en droog wegdek. Alleen een beetje harder dan 90 km / h, maar de voordelen opwegen tegen. Prijs - kwaliteit 6 punten.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Bogusława
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht ze omdat het merk werd mij aanbevolen vulcanizer - vergis je niet - veel rijden op de route naar de Tsjechische Republiek - waar het terrein is heuvelachtig en een geweldige baan, goede wegligging op zowel droog als nat wegdek, alsook onverhard karrensporen . Na de normale manier - ik bedoel de standaard asfalt of bitumineuze verhardingen, auto rijdt als op rails (ondanks de slechte kwaliteit van het loopvlak van de band op de achteras). Ook al ben ik een vrouw, het maakt niet rijden zoals de meeste vrouwen - die S.SLOW en besluiteloosheid - het ergert mij ook, maar ik heb geen gebruik van de hoorn, gewoon inhalen :). Comfort score van 5 vanwege het geluid boven 100km / h - maar het is draaglijk en het compenseert voor een goede grip - u kunt dit zien vooral in het bergachtige scherpe haarspeldbochten - vaak onder een scherpe hoek en het ontbreken van een effect van aquaplaning, anders zou ik geven zes. Nog steeds wachten op mijn banden op de achterwielen en aarzel niet om opnieuw dit model te kiezen als ik val injectie van contant geld. De rolweerstand gaf 6 als de weg auto verbruikt 6,5 liter gazu/100km- mij en soms zelfs minder!. Ik weet wat ik aan het schrijven ben - ik heb mijn rijbewijs sinds 1988 en ik reis de hele tijd en niet alleen in de stad, heb ik al een aantal wegen zowel in Polen als in het buitenland hadden.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Radek
  Beoordeling: 2,6 116000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De bandch reed slechts 200 km dus mijn mening is heel de eerste indruk. Ik koos Firestone, want ik heb dit merk van de nieuwe auto, maar dat had ik al eerder Firehawk 702 Het lijkt mij dat Firehawki waren iets beter, maar het is een korte afstand przejchałem te hoeven noemen. De banden zijn eigenlijk enigszins głośnawe en ik moet toegeven dat zijn hard (voel de gaten in de weg). Ik zette hen in plaats van winterbanden (Fulda Montero) en wat? Deze zomerbanden zijn beter in de hoeken dan winterbanden! De winterbanden vloog uit afslag op de rotonde en de Firestonach op dezelfde rotonde weken later vloog hij ... zonder commentaar. Ik kocht ze ook, want ze waren goedkoop en ik denk dat voor de prijs is het een goede koop. Ik zat te denken van Uniroyal, maar koos uiteindelijk Firestone en ik weet niet hoe goed ik deed - zie tijdens traan.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Mananadriver
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Grote slippers voor de winter - ideaal voor kleine voertuig. Corsa flick al het tweede seizoen, en heeft mij nog nooit gefaald. Speelgoed auto houdt de weg. De verse sneeuw en de modder, geen problemen. Op het ijs - bereden keer in Debica (die van Johannes) en auto (peuter, Cinquecento) gleed als schaatsen. Aan het begin van de winter, is de parkeerplaats altijd naar beneden glijden om mijn auto te voelen en neem de slip van oprichtreflex. Je moet echt veel te hard te werken om effectief pokęcić toppen .... :). Dezelfde donuts heb ik een Punto 2 (maar ze zijn 8 jaar oud) en klaagde niet, maar vindt dat het rubber wordt oud. Bij deze prijs - het is mijn sensationele Multihowki aankoop. De Puncioka zou ook zo'n nieuw seizoen te kopen, maar ik wil duwen dit jaar .. :)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Karo
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben een vrouw, ik kocht deze banden vanwege dat ik zo'n auto al in het bezit en geen problemen veroorzaakt. Ik heb gelezen commentaren die zijn nogal luidruchtig, maar ik denk niet dat wiel denken tijdens het rijden 110 km / h in mijn mening dit geluid niet te maken, het is waar als het een snelheid van ongeveer 130 km bereikt / h is een beetje lawaai, maar ik denk dat het niet alleen de band). Elke dag rijd ik ongeveer 200 km, en ik denk dat de banden goed zijn gedragen op droge en natte wegen hebben geen probleem. Als voor de eerste aankoop van de banden ben ik erg blij. Ik moet winterbanden te kopen, dus zeker verleiden hetzelfde, alleen de winter. Ik raad aan alle kobietkom die de band niet kennen;)

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone MULTIHAWK

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
165/60 R14 75 H 53 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone MULTIHAWK test

2014 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende