Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone TZ200

Merk:
Firestone
Type voertuig:
Auto
Type:
Zomerbanden
3,6
Beoordeling: 111600 2008 beoordelingen
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Firestone TZ200 beoordeling

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 2008 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111600 3,6
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111600 3,6
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

2008 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 24 Personen
 • 4 770 Personen
 • 3 1183 Personen
 • 2 27 Personen
 • 1 4 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5975 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 2008 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 29692000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Bibi
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben absoluut tevreden ;)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: segalez
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  vanwege de kleine afstand afgelegd op deze bandch, kan mijn mening worden onderworpen aan een foutmarge. Banden gekocht op basis van de informatie op deze pagina advies. Eerder Miele aalscholvers in 2000, terwijl ze nieuw waren en alles was ok, maar vorig seizoen was het al een horrorfilm - de auto wordt aangetrokken naar links en naar rechts, en van de trillingen van het stuur (90 -110 km). Ik erin geslaagd om de hele mcpersony, staven, tips en alles vervangen. Na de TZ200 alle problemen zijn voorbij! Mijn oude OMCI gaat als op rails (130km zonder handen - geen download). Zowel de droge als de natte geen problemen met remmen, zeer goed gedrag in sleur en andere ongelijkheden. Helaas kan ik het niet eens met de adviezen die zijn rustig, kunt u het geluid van banden expliciet horen, maar het is niet huilen of iets dergelijks. Totale waarde voor geld geval voor het kopen van deze banden. Ik kocht onlangs een BMW 530d en ook willen kopen TZ200, maar helaas kan ik niet de grootte 225/60R15 vinden. In bemce Ik heb aan de achterkant en de voorkant goodyear Uniroyal en ik hebben al genoeg! Ik heb nog nooit had dus houd een oogje op het stuurwiel sleur! vertrouwen raden TZ200, ik ben erg blij. Met vriendelijke groeten
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: grizli
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Op deze banden reed zelfs een beetje, want personeelsverloop wordt aangeboden - het gemiddelde, de rest van de cijfers. Voorheen gebruikte ik Continental EcoContact dezelfde grootte. Banden op mij verdeelt de golf. Misschien een impact hebben op de beoordeling van hun leeftijd (het vijfde jaar van gebruik), maar het loopvlak was nog ongeveer 5 mm. De TZ200V gaat om grote, grote tractie en wendbaarheid (ook in de natte), remmingsassay van 70-0 in het droge deed het erg goed (Continentale zou hebben gilde), de auto stopte in zijn tracks, augustus rijstroken geblokkeerd. Als voor het lawaai tussen 70 - 80 km / h, zoals beschreven door anderen, kan ik niet bevestigen. Misschien een lichte stijging, maar zeker niet storend. Algemeen donuts zijn rustig. Continentale had een voordeel - tenzij de auto rolde als een lichtere ontspannen maar anders dan dat - TZ200 continentalki sloeg in elke test. Vooral kosten zijn onverslaanbaar (147 zł nu te koop voor een nieuwe band). Optellen-beslissen over de beste banden die zij momenteel gereden. En ik in 1991 begon, had ik vijf auto's, gedreven ongeveer 600 duizend kilometer. Ik beveel!
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Janek
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze banden zijn volgens de fabrikant minder rolweerstand dan een normale band - dit is niet waar en we hebben gezien in de krant auto wereld. Maar buiten dit kleine discrepantie zijn geweldig en de prijs waard. In droge omstandigheden ons fatsoenlijk gedragen voor het op natte wegen zijn KAPITAAL. Een ander pluspunt (voor sommigen zal het een minpuntje zijn) banden zijn gemaakt van een mengsel dat niet kraakt in sterke tractie heeft veroorzaakt. Tenzij we beginnen bij de enkel klinker of warm asfalt. De band volgens mij is van vitaal belang - het doorgegeven op ongeveer 20 duizend mijl en het loopvlak daalt met ongeveer 2,5 mm. Papa om Ford Focus bestelde hetzelfde model - goed presteren. Op zoek naar banden afgevraagd over de duurdere modellen, zoals Michelin, maar toen ik zag je feedback; Firestone banden heb ik besloten dat ik zal het risico het kopen goedkopere banden - het bleek dat het een hit. Niet geschikt voor zeer hoge snelheden, maar tot matig stedelijke en buitenstedelijke is perfect. Er zijn luid maar luider dan u7 Goodyear winterbanden die ik heb. Ik beveel - in mijn Vectra met ABSEM en Focus goed ze werken.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: mar_twar
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik was een gebruiker van deze banden het hele jaar door, en werden samen met de auto verkocht. De natte en droge banden gedragen zich sensationeel, kon ik altijd op hen rekenen. Ik gebruikte om een ​​set te gebruiken en in de winter, en om eerlijk te zijn, dat is niet gebeurd met mij uśliznąć. Op het ijs en op het ijs geen band kleeft niet, maar in de winter kunnen ze onderweg heel goed. In gebruik, het enige geluid was vervelend (je kunt zelfs omschreven worden als ruis), die aanhield bij hogere snelheden (boven de 90 km / h). Kijk - Ik vind het (de smaak is niet besproken). Ik ben gewoon niet zeker wat ik vond, maar ik denk dat zoiets zoals ik (hoogteprofiel zou anders kunnen zijn). Samenvatting - Als ik het opnieuw moest kopen Ik antwoord dat, natuurlijk, ja. Het is jammer dat ze niet in de grootte van mijn huidige auto. Na jaren van gebruik, en zo'n 6000 kilometer loopvlak keek nieruszony. Ik zou aanraden - is een goede keuze, maar je moet rekening houden met een aanzienlijke kosten veronderstellingen set. Ik hoop dat ik geholpen bij de selectie.

Aantal beoordelingen per pagina:

Firestone TZ200 beschrijving

Het merk Firestone specialiseerd zich al vanaf meer dan honderd jaren in de productie van hoogwaardige banden. Firestone is een onderdeel van het bedrijf Bridgestone, één van de meest bekende marktleiders.

Firestone TZ200 is een zomerband van medium klasse geschikt voor auto’s met hoge prestaties. De band is bestemd voor bestuurders die rijcomfort waarderen. De band verzekerd snelle en veilige rit. De nieuwe loopvlak is aangepast om zowel tijdens droge als natte omstandigheden zich nauwkeurig te gedragen. De band garandeerd de bescherming tegen aquaplaning en rijcomfort. Firestone TZ200 is een opvolger van Firestone TZ100.

De band is ontworpen dankzij de nieuwste technische oplossingen van Bridgestone concern. De ingenieurs hebben gezorgd voor verbetering van de parameters van de band. Om veiligheid te versterken werden de randen van de rubber blokken gemoderniseerd. Hun dynamische vorm (zgn. Racing Car Neus Shaped) breekt de laag van het water, waardoor het risico op aquaplaning verminderd. De langs- en dwarsgroeven voeren effectief het water af via de zijkanten, zodat het loopvlak efficient gedroogd wordt. Rubbermengsel dat gebruikt is voor de productie van deze band werd gecreëerd door het gebruik van technologie Super E.P. Verbinding en componenten zoals silica en L.L. Koolstof. Dankzij deze materialen blijft de rubber elastisch gedurende hele eksploatatieperiode dit heeft natuurlijk ook een rechtsreekse invloed op grip. Om stabiliteit van tarctie te behouden zijn de rubberblokken ook verstevigd. De ligging werd geoptimaliseerd, de groeven zorgen voor lagere geluidsniveau en minimaliseren de trillingen die ontstaan tijdens de rolweerstand. Technologie Flat Force Block zorgd voor stijvigheid van het loopvlak en grotere aanraking tussen de band en de grond. Hierdoor rijdt de auto vloeiend en rit is elastisch.