Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone TZ300

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Zomerbanden
Aantal:
55 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 315 beoordelingen

Firestone TZ300 beschrijving

Firestone TZ300 is een duurzame en sterke band die zich in alle weersomstandigheden in de zomer goed gedraagt. Dankzij de toepassing in het model van een symmetrisch loopvlak verzekert de band perfecte grip op droog en nat wegdek. Dat verbetert de rijveiligheid en maakt dat men met Firestone TZ300 echt veilig kan voelen. Het model is een meer comfortabele en veilige versie van de welbekende Firestone TZ200. Dankzij de zachte zijwand en gereduceerde stijfheid draagt de band aanzienlijk minder trillingen over wat een positieve invloed op het rijcomfort heeft. Het symmetrische loopvlak gedraagt zich perfect bij waterafvoer - de langslopende groeven verzekeren in verbinding met de dwarslopende inkepingen niet alleen een snelle waterafvoer, maar ook gelijke druk van de band op het wegdek. Daardoor wordt de grip vergroot en het loopvlak verslijt gelijk wat gebalanceerde prestaties in de gehele gebruiksperiode van de band garandeert. Meerdere lamellen en groeven van het loopvlak helpen de band tegen de gevaarlijke aquaplaning te beschermen.Tot de voordelen van Firestone TZ300 behoort de korte remweg en perfecte tractie - dit is te danken aan de grote hoeveelheid groeven en langslopende inkepingen. Bovendien wordt het rijcomfort verbeterd door zacht gedrag van het model bereikt door de schouderverbinding van de blokken die het geluidsniveau verlaagt. Firestone TZ300 staat voor de perfecte kwaliteit en de hoogste prestaties waardoor het dagelijks rijden een echt plezier wordt.


logo Firestone

Firestone is een Amerikaans merk dat actueel bij de onderneming Bridgestone (sinds 1988) hoort. De geschiedenis van de firma begon in 1900 toen de oprichter, Harvey Firestone, de productie van de banden op grote schaal als hoofdleverancier voor de firma Ford Motor Company startte. Huidig produceert het merk banden voor persoonauto's, bestel- en vrachtwagens en landbouwmachines. Bij Bridgestone horen, behalve het merk Firestone,ook Dayton, Seiberling, Road King, Gillette, Peerless en FireStop.

Firestone TZ300 beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 315 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

315 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 85 Personen
 • 4 204 Personen
 • 3 21 Personen
 • 2 5 Personen
 • 1 0 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3815 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 315 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2852000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: MatiGor
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd.
 • een mening buiten NL Gebruiker: jaja
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De banden zijn zeer comfortabel en voorspelbaar. Ze krijgen van mij een 5 voor perfecte tractie en grip op droog en nat. Alle parameters van de middelklase band beoordeeld ik zeer goed. Fatsoenlijke wendbaarheid en stabiliteit, perfect voor mijn zeer agressief rijstijl. Dankzij de gegarandeerde veiligheid kan ik maximale motorvermogen van mijn auto gebruiken. Voor 200pk moet ik wel sterke banden hebben met hoge kwaliteit die goede grip en tractie bieden. Ik weet nu dat ik geen duurste banden moet kopen. De Firestone TZ300 is zeker goed genoeg en hij is een paar euro's goedkoper dan de banden van Michelin of Continental en ik denk dat deze nog iets langzamer slijt. Banden zeker aan te bevelen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: sir lennox
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Eerden had ik Bridgestone banden, nu heb ik de goedkopere merk van dit concern gekocht. Het is verbazingwekkend hoe deze band hobbels absorbeert en hij is zop stil. Zie geen verschil in de grip op nat en droog in vergelijken met mijn vorige banden. Dit model is ideal voor een normale rijstijl. Voor sportief rijden is dit natuurlijk afhankelijk van het weer, heb maximaal 210km /h gereden op deze banden tijdens goede en droge weersomdtandigheiden. In slechte omstandigheiden rijd ik meestal niet meer dan 120/130 km/h. De banden met een hogere snelheid indexs zijn meer rigide en iets minder comfortlabel... ik ben zeer tevreden, ik beveel deze banden aan iedereen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Andrzej B
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Gewoon goede banden voor een goede prijs. Gekocht voor dagelijks gebruik in de stand en soms op een snelweg en af ​​en toe (2-3 keer per jaar) voor langere afstanden rond 1300-1600km. De Firestone TZ300 is zijn prijs waard. Hij is niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste, goede compromis tussen prijs en kwaliteit. De banden erg duurzaam, ze bieden goede grip door betere waterafvoer. Het model dat van een hardere rubber gemaakt is in vergelijken met mijn vorige premium banden. Dit Amerikans merk behoort bij Bridgestone producten van A merken. Ik ben zeer tevreden dat ik deze banden heb gekozen want heb niet zo veel betaalt voor goede, duurzaam banden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Yar0
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Goede stabiliteit in bochten en bij groteren snelheiden. Praktisch bij dynamisch rijden, heb ze al goed getest in verschillende wegomstandigheiden. De banden gedragen zich goed op nat en droog asfalt. Het enige nadeel is een beetje slechtere tractie bij snel starten op nat wegdek. Het remmen op natte wegen is al zeer goed. Helaas, heb ik de band snel kapot gereden. Ik kan dus niet te veel zeggen over duurzaamheid van de band. Na twee seizoenen en ongeveer 20000km was alleen kleine slijtage zichtbaar. De band beoordeeld ik goed, vooral voor de weers omstandigheden: koude, regenachtige herfst / lente en de erg warme zomer

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone TZ300

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 91 H 46 Bestel
185/65 R15 88 H 55 Bestel
195/60 R15 88 V 63 Bestel
205/60 R15 91 V 57 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Firestone TZ300 test

2015 test ADAC met de maat: 185/60 R14 beoordeling: ruim voldoende