Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone WINTERHAWK

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
41 / stuk
Bestel
3,6
Beoordeling: Matig 111600 2570 beoordelingen

Firestone WINTERHAWK beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Firestone WINTERHAWK is een band met een constructie en met prestaties die zeer goed aan de winteromstandigheden, zelfs de moeilijkste, op de weg zijn aangepast. Dit bandenmodel wordt geproduceerd met een speciaal rubbermengsel met toevoeging van silica. Een dergelijke samenstelling maakt dat de band een zeer goede flexibiliteit behoudt, onafhankelijk van de temperatuur die buiten heerst. Dit materiaal heeft ook een grote bijdrage aan de zeer goede grip die door dit model van de band wordt verzekerd, en zorgt voor dehoge kilometerstanden van het model. Het geavanceerde directioneel loopvlakprofiel beschermt perfect in het bijzonder tegen gevaarlijke situaties op nat en met modder bedekt wegdek. Elk afzonderlijk element dat deel uitmaakt van deze directionele constructie, heeft een strikt bepaalde taak die het met succes realiseert. Een van deze elementen is een dicht net van lamellen op de gehele oppervlakte van de band. Dit is het enige wat op een zo geavanceerde manier tegen het verlies van de grip kan beschermen op een glad wegdek en tegelijk een zeer goede controle in deze omstandigheden kan verzekeren. Daardoor gedragen de banden gepast bij starten, remmen en in bochten. De producent heeft ook gezorgd voor goede bestuurbaarheid in de>Firestone Winterhawk band en heeft daarom in het loopvlak stevige blokken op de schouders geplaatst en de constructie van de gehele zijwand van de band versterkt. Het volgende belangrijke constructie-element van dit directioneel loopvlakprofiel zijn de brede groeven in de omtrekrichting, verbonden met de dwarslopende groeven. Daardoor kan de band snel en effectief water en modder bij dooi afvoeren.Informatie over de producent: Firestone is al sinds 1905 actief in de bandenbranche. De firma werd opgericht door Harvey S. Firestone. In 1988 werd het bedrijf overgenomen door een van de grootste bandenondernemingen ter wereld, Bridgestone. De Amerikaanse Firestone was als eerste firma in de wereld begonnen met massaproductie van de banden en was pionier bij het leveren van banden voor de eerste uitrusting van auto's (Ford). De banden met het Firestone-logo liggen in het middensegment van de producten.

Firestone WINTERHAWK beoordeling

Overzicht: 3,6 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 2570 meningen

matig
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111600 3,6
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111800 3,8
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111600 3,6

2570 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 39 Personen
 • 4 843 Personen
 • 3 1663 Personen
 • 2 20 Personen
 • 1 5 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 5825 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 2570 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 34118000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: dj_bobo
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze banden in de auto voor een paar maanden en ik ben blij met hen. Ze zijn luid. Dit zijn de zachte banden. Badziej werken goed op sneeuw, ijs en modder dan op nat asfalt. Ik had onlangs een noodstop wanneer een ongemanierde Duitser reed met zijn BMW 5 zdjeździe mijn manier van hellende en gebogen bok. Ik heb geen Absu hebben en gleed een paar meter tot vóór de slagboom reflectie in de zijkant. Ik stopte ongeveer 1 m voor de auto. Maar het was koud en nat van de langdurige regen. Toen was het een echte winter - banden zijn in hun element! Het gevoel dat het mengsel is zeer zacht - auto drijft weinig tijdens dynamische rijsituaties op een harde ondergrond. Ik ben benieuwd hoe de duurzaamheid en slijtage ... Hoe dan ook, heb ik geen spijt dat ik kocht Firestony Winterhawk - ik moest kopen Krisstal Fulda Montero II, maar ze hadden deze banden met snelheid die me interesseren. Ik vergelijk deze banden Barum Polaris winterbanden - zijn een beetje beter, maar Barumy waarschijnlijk beter gedragen op het asfalt zonder sneeuw en regen. Hoewel dit misschien een illusie, want de laatste tijd rijd ik heel snel en Firestony trots te kunnen dragen mijn bevel ;-) Groeten aan alle lezers van dit advies :-)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Lukasz, dj_bobo
  Beoordeling: 2,9 119000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden 165/70 R13 79T was zo goed voor twee jaar vanaf de datum van aankoop, maar geen openbaringen. Wat past niet bij mij in de band model is dat een noodstop situatie heel eenvoudig blokkeren van de wielen op het natte asfalt in de herfst - winter! Het bloedbad wat! Het is moeilijk om het punt waar de wielen beginnen te sluiten detecteren (ik doe niet Absu). Ik deed dat met de Barum Polaris ik, noch Kristal Fulda Montero II! Na de derde was beduidend slechter bochten grip in sneeuw en zeer moeilijk om te bewegen in kopnym sneeuw. De eerste twee seizoenen OK, maar de derde seizoen onthuld slechte eigenschappen van rubber compounds - Firestone banden omdat het loopvlak heeft nog steeds een 7 mm dik! Natuurlijk banden "geslaagd voor een" drijvende verbetering cursus in de Thora Raket in Wroclaw in februari 2010 in kopnym sneeuw. Correct, maar geen openbaringen. Het is moeilijk om te bewegen, moeilijk te vertragen. Auto Skoda Felicia II 1.6 75PK 135Nm zonder ABS. BDB remsysteem. Banden zijn waarschijnlijk niet aan te bevelen. Dit seizoen kocht ik winterbanden Vredestein Snowtrac 3, en ik hoop dat het zal worden de beste winterbanden had ik ;-) Wees de eerste winter natuurlijk ;-)
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciek
  Beoordeling: 2,6 116000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik vraag me af waar deze adviezen "grote openbaring" en ga zo maar door? Hij werd begeleid door de adviezen hier en verwachten eigenlijk openbaringen, en het waarschijnlijk niet kunnen worden gezien (of misschien is het gewoon een gebrek aan winter ;). Ik heb een vergelijking met Pirelli bij Toyota Yaris en ik moet toegeven dat Pirelki waren veel beter - hield de sneeuw, liep geweldig in de zomer (ja, ik reed op hen op 30 omdat ik niet wil veranderen) en Winterhawki een kleine misstap in de sneeuw (geen Nou, het was glad, behalve dat Yariska hebben ABS en Nubira er niet). In mijn, subjectieve en onprofessioneel, maar eerlijk advies, de band heeft geen zichtbare gebreken, maar er is ook geen grote openbaring - heeft waarschijnlijk de juiste waarde voor het geld, maar om eerlijk te zijn reed ik het voor het hele jaar door Kormoranach en liet geen significant verschil niet merken, maar nogmaals, andere auto - Matiz. Nu kocht ik Firehawki, ook leiden door de adviezen hier. We zullen zien of het me niet imponeren, ik in de toekomst alleen maar zal koos voor high-end apparatuur en stoppen met het lezen van reviews. Groeten aan alle eerlijke beoordeling.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Marb
  Beoordeling: 3,4 111400

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik hou van de Bee Jay banden gekocht in de online winkel naar aanleiding van de adviezen van de andere bestuurders vinden op www.band. Ik ben blij. Ze hebben een goede prijs en zeer goede rijeigenschappen. Het is stiller dan mijn zomer Barumy (hoewel ze al gebroken waren om te rijden, maar ook het lawaai in het niet vreselijk nerveus). Ik woon op een heuvel en daarnaast is er altijd kouder dan elders, dat wil zeggen, bijvoorbeeld, alles is zwart, terwijl hier, de sneeuw ligt. Bewezen gunstig voor droog en nat in de sneeuw en modder. Op het ijs-test waren bedekt - Ik reed een paar meter de heuvel op en ik moest de route te wijzigen (maar op het ijs zonder doornen is elke leugen). Hoewel ik ze nog niet hebben, maar na een schitterende run deze 2.5 thousand'm tevreden en zou aanraden. Het uiterlijk geeft 6 als compensatie voor de algemene beoordeling van het ijs, om eerlijk te zijn denk ik dat met dit gebied (schaatsen) is onnodig omdat iemand geeft je een hoge score op het ijs het of het niet op het ijs of hebben banden of kettingen bezaaid.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Dragon
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Na het rijden 4000 km op deze banden in de afgelopen twee maanden kan ik schrijven over hen een paar woorden. De eerste grote wegligging droog, nat, sneeuw en redelijk goed (voor banden) op ijs. De regenbanden te horen fluiten (fluiten), maar het hangt ook af van het type oppervlak (glad asfalt, gemalen, etc.). Mijn enige bezwaar tegen een rolweerstand die duidelijk voelen tijdens de overgang van zomerbanden. In de zomer werd mijn auto mij branden ongeveer 4,3 l/100 km, en op die winter verbrandt ongeveer 5l/100 km (hoewel het toelagen voor zwaardere verkeer moet maken). Ik veronderstel dat de motoren hebben meer vermogen verschil in de verbranding zal niet zo groot. Naast donuts zijn stil (stiller dan mijn jaar, nog afgezien van de fluiten in het natte ;)) en zeer zacht (oneffenheden in de weg veel minder lastig te vallen). Ik weet niet of ik wil het opnieuw kopen, want over een paar jaar niet meer het model of beter zal zijn. Maar als ik moest kopen op het moment, waarschijnlijk zou kopen deze donuts.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone WINTERHAWK

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 95 T 49 Bestel
165/65 R13 77 T 41 Bestel
165/65 R13 77 T 50 Bestel
165/70 R13 79 T 40 Bestel
165/70 R13 79 T 42 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: