Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Firestone WINTERHAWK C

Kies de bandenmaat:

Merk:
Firestone
Type:
Winterbanden
Aantal:
72 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Voldoende 111140 3 beoordelingen

Firestone WINTERHAWK C beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Firestone WINTERHAWK C is een winterband in het middensegment, ontstaan met het oog op bestelwagens. Voor de constructie ervan is een modern rubbermengsel gebruikt, gekenmerkt door flexibiliteit in een breed spectrum van temperaturen. Daardoor wordt de contactoppervlakte van Firestone WINTERHAWK C met het wegdek groter en daarmee stijgt ook de grip en de reisveiligheid.In het model werd een directioneel loopvlakpatroon toegepast dat vaak door producenten van winterbanden wordt gekozen vanwege zijn eigenschappen. De brede groeven voeren water effectief af, verzekeren grip op een hoog niveau en beperken het risico van aquaplaning. Het mengsel waarvan de band is gemaakt, wordt niet alleen door flexibiliteit maar ook lager gewicht gekenmerkt. Daardoor werd de rolweerstand van Firestone WINTERHAWK C verlaagd wat tot reductie van brandstofverbruik en uitstoot van kooldioxide in de lucht heeft geleid. De band is bestand tegen mechanische beschadigingen en snelle slijtage. De ingenieurs die eraan hebben gewerkt, hebben ook gezorgd voor gelijke verdeling van de druk waardoor het loopvlak langzaam en gelijk verslijt en de automobilist van volle prestaties van Firestone WINTERHAWK C in de gehele gebruiksperiode kan genieten. Het model verzekert akoestisch comfort door een geoptimaliseerd loopvlakpatroon en perfecte eigenschappen van het rubbermengsel. De geluiden die door de band worden geëmitteerd, worden snel gedempt en het rijden is stil en comfortabel. Firestone WINTERHAWK C voldoet aan de verwachtingen van automobilisten die van de banden niet alleen gebalanceerde prestaties en reisveiligheid verwachten, maar ook rijcomfort en betrouwbaarheid, onafhankelijk van de weersomstandigheden.Informatie over de producent: Firestone is een merk met een geschiedenis beginnend in 1905. Sinds 1988 maakt de firma deel uit van de Bridgestone-onderneming. Het Amerikaanse merk is gespecialiseerd in de productie van banden in het middensegment gekenmerkt door de beste prijs-kwaliteitverhouding en optimaal gedrag bij gevarieerd weer. Het aanbod van de firma omvat banden bestemd voor persoonauto's, bestel- en vrachtwagens en voor landbouwmachines.

Firestone WINTERHAWK C beoordeling

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 3 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111120 4,2
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

3 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 1 Personen
 • 4 2 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2524 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 3 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 45000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: rijden op slush.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Pablo
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Als voor een prijs die een verrassend goede band voor zowel droge als natte wegen. Door het gebruik van de Doblo Maxi 2.0 135PK motor is geen gemakkelijke taak, maar het advies geeft. Geen commentaar op de vraag of een bepaalde negatieven, rijden op dit veilig.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: golonik
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb er geen bezwaar tegen sneeuw en droge grip op de weg opon.Zarówno en behouden van lage hałasu.Dużo gereden in smeltende sneeuw en dooi op wilde drogach.Brak uślizgu.Ik beveel aan ver.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: hubal
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  banden bevelen jammer dat niet meer geproduceerd loopvlak. Opvolger is een beetje zwakker.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Firestone WINTERHAWK C

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
165/70 R14 89 R 72 Bestel
175/65 R14 90 T 69 Bestel
195/60 R16 99 T 86 Bestel
205/65 R15 102 T 91 Bestel
215/65 R16 106 T 103 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: