Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

General SNOW GRABBER

Merk:
General
Type voertuig:
4x4
Type:
Winterbanden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

General SNOW GRABBER beoordeling

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Alessandro
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht deze band als een tweede deksel om het te gebruiken om te gaan op de sneeuw. Op dezelfde machine ik ook Michelin Latitude M + S Na gedaan 4000km, kan ik zeggen dat het comfort is hetzelfde, ik heb niet gemerkt toegenomen consumptie, ze zijn prima op natte en sneeuw geven een goede grip op droog liever de Michelin gebruik ik vele maanden per jaar (ze hebben al overschreden 50000km). Een uitstekende prijs / kwaliteit. ps Ook op dezelfde machine had ik de slechte Grandtreck Dunlop ST20 M + S, met wie ik 18000km niet kon bereiken.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Edi
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden gebruik maken van de Kia Sorento, in de winter en in de bergen, en Tasia banden werkte goed. Een auto met een aantal passagiers en slechts twee personen uitgevoerd goed.
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Stan
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De eerste serie van deze banden in een andere SUV werd de auto gekocht, deze keer heb ik niet stoppen bij aankoop.

Aantal beoordelingen per pagina:

General SNOW GRABBER beschrijving

Type: winterband

Klasse: economisch - optimale prestaties tegen een gunstige prijs

Bestemming: auto’s met vierwielaandrijving, vooral SUV’s en bestelwagens

Loopvlak: asymmetrische - bestaat uit twee delen - de binnenkant (prestaties op een nat wegdek) en de buitenkant (prestaties op een droog wegdek en in de bochten)

Maten: vanaf 15 tot en met 20 inchKorte remweg onder winterweersomstandigheden, rijplezier, verlengde levensduur - dat zijn de belangrijkste voordelen van de banden General SNOW GRABBER Dit model is ontworpen voor auto’s met vierwielaandrijving, vooral SUV’s en bestelwagens.In het model wordt een asymmetrisch loopvlak gebruikt, dat uit twee onafhankelijke delen bestaat. Ieder van deze is verantwoordelijk voor andere parameters, zodat General SNOW GRABBER optimale prestaties op sneeuw, modder en ijs kan garanderen. Bij de productie van deze band wordt een modern rubbermengsel gebruikt, dat zijn flexibiliteit bij lage temperaturen behoudt. Dankzij silica wordt dit mengsel ook duurzaam en bestand tegen slijtagen en dus garandeert dit een langere levensduur. Schouderblokken stabiliseren tractie op winterse wegdekken en sterke ribben garanderen een precieze reactie op de bewegingen van het stuurwiel.Speciale blokken met groeven garanderen uitstekende tractie op een glad wegdek dankzij speciale, scherpe randen. Drie omtrekskanalen die met de groeven verbonden zijn, zijn verantwoordelijk voor de snelle en efficiënte waterafvoer. Als gevolg hiervan, kan de band snel drogen, hierdoor wordt het risico van aqua- en snowplaning, wat zeer gevaarlijk is, geminimaliseerd. Speciale groeven met de variabele constructie helpen om het akoestische comfort te vermeerderen. Daardoor wordt het lawaai en de trillingen die tijden de werking van de band uitgezonden worden, gedempt. General SNOW GRABBER is een moderne winterband die aan verwachtingen van bestuurders zal voldoen die optimale prestaties op alle wegdekken, rijcomfort, en betrouwbaarheid waarderen.Informatie over de producent: General is een Amerikaans merk binnen de economische klasse van banden. Banden van deze fabrikant worden door duurzaamheid, optimale prestaties en rijplezier gekenmerkt . Moderne materialen en innovatieve technologieën die door dit bedrijf worden gebruikt bij de productie van banden, worden door bestuurders over de hele wereld gewaardeerd.