Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Ultra Grip 9

Kies de bandenmaat:

Merk:
Goodyear
Type:
Winterbanden
Aantal:
75 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 272 beoordelingen

Goodyear Ultra Grip 9 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Dit model van de band is de opvolger van de uitmuntend beoordeelde en in de tests succesvolle band Goodyear UltraGrip 8.

Het grootste voordeel van dit product is korte remweg. Deze eigenschap werd in de tests van de prestigieuze organisatie TÜV uitgewezen die lieten zien dat in vergelijking met de 3 grootste concurrerende producten, die band met4% kortere remweg op sneeuw wordt gekenmerkt. Daarnaast bezit die band nog meer verborgen voordelen.Behalve bewezen kortere remweg, lieten ook de TÜV tests zien dat de band betere prestaties dan het oudere model - Goodyear UltraGrip 8 heeft.

Gloednieuw, directioneel loopvlakpatroon presteert perfect op typische winterse wegdekken en vooral op sneeuw.

Voor die prestaties zijn ook zulke elementen van het loopvlak verantwoordelijk als: veel randen, lamellen of loopvlakblokken met variabele vorm. Het model Goodyear UltraGrip 9 wordt geproduceerd van een rubbermengsel met toevoeging van speciale harsen en plantaardige oliën. Deze oplossing zorgt voor het grip vande band op elk winters wegdek. Bij het rijden met deze banden voelt u zich ook zeker op de modder omdat de daar geplaatste groeven van verschillende dikte voor snelle afvoer ervan buiten de band zorgen.

Hetzelfde wordt door de band Goodyear UltraGrip 9 bij regen uitgevoerd. Voor korte remweg op nat wegdek is de moderne constructie van schouderblokken verantwoordelijk.

Bij het rijden zowel op nat als op met sneeuw bedekt wegdek helpen de band de diepe lamellen.

Door het investeren in Goodyear UltraGrip 9 kunt u rekenen met lager rolweerstand (grotere brandstofbesparingen) en echt goed rijcomfort. Dit alles dankzij het geoptimaliseerde ontwerp.

De band is voorzien van een slijtagecontrole (in de vorm van een sneeuwvlok) Daardoor is het makkelijk een verbruikstatus te lezen.

Let op! De band Goodyear Ultra Grip 9 is voorzien van twee types directioneel loopvlak (met centrale groef en zonder).Informatie over de producent: Goodyear iseen wereldwijd erkende Amerikaanse bandenonderneming. De hedendaagse zeer goede positie op de markt zou niet mogelijk zijn zonder de al in 1898 gestarte jarenlange inspanningen door Frank Sieberling. De oprichter van de firma heeft geld van zijn zwager geleend om het eerste bedrijf Goodyear Tire and Rubber Company op te richten. Goodyear is als onderneming voortdurend in ontwikkeling. Alles dankzij het in opgericht onderzoeklaboratorium dat regelmatig voor nieuwe ideeën voor de branche levert.

Goodyear Ultra Grip 9 beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 272 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111150 4,5
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

272 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 143 Personen
 • 4 123 Personen
 • 3 5 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 1 Personen

98% van de gebruikers raadt deze band aan

98%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1738 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 272 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2062000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Arjen
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 mensen 1 Persoon

  De banden Goodyear Ultra Grip 9 heb ik via Internet gekocht. De band is echt goed maar ik zou niet aanbevelen om voor snelheidsindex T te kiezen. Ik zal liever meer besteden en hogere index kiezen. Het goedkoopste model had problemen met de uitbalancering. H versie is toch echt goed. Ik voel me echt comfortabel op deze banden, zelfs mijn vrouw die meestal bang voor grote snelheden is voelde niet dat ik meer dan 120 km/h rijd ;) Wij gingen naar Italiaanse Alpen dus het was zeer lange rit. Goodyear Ultra Grip 9 gedraagt zich uitstekend, de grip blijft perfect zelf in de scherpste bochten. De band is echt stil, kinderen sliepen door de hele rit. Ik koop alleen banden van de bekende merken van hoge klasse, maar dat waren een van de beste banden (toch niet betere dan Michelin). Zeker te aanbevelen. Maar nooit met index “T” ;) Ik denk dat op de veiligheid kan je nooit besparen. Voor zulke comfort zou ik elke prijs betalen!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Lucas
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 0 Personen

  Goodyear Ultra Grip 9 heb ik gekocht voor de auto die ongeveer 2 ton weegt. Onmiddellijk na de aankoop merkte ik zwakkere tractie in droge omstandigheden in vergelijking met de vorige winterbanden (sommige Chinese). Na de eerste regen ongelooflijke verrassing, de baden gedroegen zich als geplakt op het natte wegdek. Ze zijn zeer stil, de zijkanten zijn zacht dus in de bochten voel ik delicate schommeling. Ik moest voorzichtig blijven toen ik de stoep aanreed want ze worden diep verbogen. Er was geen sneeuw tot nu toe dus ik kan niet zeggen hoe ze darmee omgaan. Het brandstofverbruik bleef hetzelfde zoals bij andere banden. In principe was ik zeer tevreden, vooraal tijdens de regen. Goodyear Ultra Grip 9 geeft een uitzonderlijk rijcomfort, geen andere banden waren zo stil en geven zo veel plezier uit het rijden. Mijn eerste banden van Goodyear, maar zeker niet de laatste!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Nick
  Beoordeling: 4,9 111190

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 0 Personen

  Ik heb lang nagedacht of ik Goodyear of Michelin moer kopen maar uiteindelijk heb ik Goodyear Ultra Grip 9 gekozen. Ze waren goedkoper maar behoorden ook tot premium klasse en ik heb ze vroeger gehad. In principe was dat een goede keuze, zou ik zelfs zeggen zeer goede. Ik heb groot aantal kilometers ermee afgelegd en ik ben meer dan tevreden. Een nat wegdek? Geen probleem. Sneeuw? Hier kan een beetje beter zijn, maar ik vermoed dat het ook van de auto afhankelijk is... Mijn buur heeft Goodyear Ultra Grip 9 op zijn VW Passat en prestaties zijn een beetje anders. De banden zijn bijzonder stil. Ze dempen goed alle onevenheden op de weg. Dat zijn volgens mijn geen perfecte banden maar zeker goede. Voor zachte winters, zonder veel sneeuw – uitstekend. Ik ben nu op zoek naar een setje zomerbanden. Ik beveel aan!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Lucky
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik heb deze banden vanwege hoge rijcomfort gekozen. Goodyear Ultra Grip 9 gebruik ik op Mazda 6. Deze auto behoort niet tot de stilste modellen ;) Tot nu toe ben ik niet teleurgesteld. Banden zijn echt rustig wat in hogere rijcomfort resulteert. Het verbaasd me dat ze zelfs stiller dan mijn zomerbanden zijn. Zelfs op de onverharde wegdekken geven ze weinig bijgeluiden. Het is ook typisch voor winterbanden dat ze bij hogere snelheden luider zijn. Bij Goodyear Ultra Grip 9 heb ik dat niet opgemerkt. Uitstekende grip bij het nemen van de scherpe bochten op een droog wegdek ten opzichte van zomerbanden maar dat is normaal. Zeer goed gedrag op een nat en sneeuw. Het is moeilijk om tractie te verliezen. Na 3000km heb ik geen hogere brandstofverbruik of sporen van slijtage opgemerkt.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Bonobo
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Vroeger heb ik Barum Polaris van budgetklasse gebruikt – ze waren ok maar na 5 seizoenen werd de rubber hard en de banden verloren de grip op een nat wegdek. Daarom besloot ik om een nieuwe banden te kopen. Ik heb Goodyear Ultra Grip 9 gekozen (mijn zomerbanden zijn ook van Goodyear). Ik heb goede keuze gemaakt want de banden zeer stil zijn (bijna als zomerbanden), de rijcomfort is hoog. De wegligging op een nat is uitstekend. Alleen ’s morgens op een ijs is de auto een beetje onstabiel. Ik had nog geen kans om op de sneeuw te rijden, maar als op een ijs zo goed is, dan denk ik dan op een sneeuw zou geweldig zijn ;) In het algemeen zie ik geen nadelen. Goodyear Ultra Grip 9 is uitstekend in verschillende winterweersomstandigheden. Tot nu toe kan ik niet klagen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Goodyear Ultra Grip 9

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Goodyear Ultra Grip 9 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 79 Bestel
Goodyear Ultra Grip 9 205/55 R16 91 T 205/55 R16 91 T 75 Bestel
Goodyear Ultra Grip 9 195/65 R15 91 T 195/65 R15 91 T 53 Bestel
Goodyear Ultra Grip 9 195/65 R15 91 H 195/65 R15 91 H 67 Bestel
Goodyear Ultra Grip 9 175/65 R14 82 T 175/65 R14 82 T 49 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear Ultra Grip 9 test

2018 test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: goed
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto, Motor und Sport met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ACE/ARBÖ met de maat: 165/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS met de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test GTÜ met de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Autoklub ČR met de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test TCS met de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC met de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild met de maat: 185/60 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung met de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC met de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: goed
test Auto Zeitung met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test auto motor i sport met de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: aanbevolen