Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Goodyear Vector 4Seasons

Kies de bandenmaat:

Merk:
Goodyear
Type:
All Season banden
Aantal:
73 / stuk
Bestel
4,2
Beoordeling: Voldoende 111120 191 beoordelingen

Goodyear Vector 4Seasons beschrijving

Goodyear Vector 4Seasons is een premium All Season band bestemd voor wisselende weeromstandigheden. Hier is de Weather Reactive technologie toegepast die de aanpassing van het model aan de wisseling van de seizoenen mogelijk maakt en zich ideaal gedraagt, zowel in de zomer als in de winter.Voor de productie vanGoodyear Vector 4Seasons wordt een mengsel met perfecte eigenschappen en flexibiliteit gebruikt. De toepassing heeft geholpen de contactoppervlakte tussen de band en de grond te vergroten waardoor de tractie eigenschappen op sneeuw en ijs als ook het grip hoger en beter werd. Een plat profiel van de band zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en beïnvloedt de duurzaamheid van de band positief en maakt het milieuvriendelijk.De centrale rib is voorzien van een groot aantal lamellen die het grip verhogen en het remmen op nat wegdek makkelijker maken. Bij de band wordt directioneel loopvlakpatroon toegepast dat ideaal op elk type wegdek presteert. Brede V-vormige groeven voeren efficiënt het water af en zorgen voor snelle droging van het loopvlak. Als gevolg daarvan wordt het risico van aquaplaning vermindert engoede grip wordt ongeacht weeromstandigheden gehouden. Het model verzekert een goede communicatie tussen het stuurwiel en de band en nauwkeurig besturen op de rechte weg als ook in bochten en bij dynamische manoeuvres. Goodyear Vector 4Seasons is de perfecte oplossing voor autorijders die van de banden ideale prestaties, rijcomfort en betrouwbaarheid in elke situatie verwachten.Informatie over de producent: Goodyear is één van de grootste leveranciers van banden in de wereld. De onderneming produceert banden van merken als: Fulda, Dębica, Dunlop en Sava. Goodyear levert banden voor personenauto's, bestelauto's, 4x4, vrachtauto's, raceauto's, industriemachines en voor vliegtuigen. Om de hoge kwaliteit behoren de producten van deze firmatot het premium segment. Goodyear is de eigenaar van 85 productievestigingen in 28 landen over de hele wereld. Op dit moment heeft de onderneming ongeveer 20% van het aandeel op de bandenmarkt.

Goodyear Vector 4Seasons beoordeling

Overzicht: 4,2 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 191 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111110 4,1
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111120 4,2

191 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 52 Personen
 • 4 119 Personen
 • 3 13 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 0 Personen

90% van de gebruikers raadt deze band aan

90%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3822 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 191 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2057000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • Edwin Gutknecht
  Beoordeling: 3,2 111200

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  Uitstekende, behoorlijk slijtvaste banden die natuurlijk 's winters iets minder grip bieden dan zomerbanden, maar veel veiliger dan het hele jaar op zomerbanden.
 • kees
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  goede banden voor een redelijke prijs die redelijk geluid niveau hebben
 • Bert ten Brink
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik ben zeer tevreden over deze bamd
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Tomas125
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 1 Persoon

  Banden: Vredestein Quatrac 3 <> Goodyear Vector 4Seasons reed op banden Vredestein Quatrac 3 ongeveer 6000 mijl, voorwiel aandrijving Peugeot 206, en de banden Goodyear Vector 4Seasons - ongeveer 60 duizend km. Mijn opmerkingen over Vredestein Quatrac 3 in vergelijking met de Goodyear Vector 4Seasons: - een mengsel van plastic Vredestein zacht, flexibel - banden zijn een symptoom van het rijden op "żelkach" (een beetje te flexibel); dit veroorzaakt instabiliteit bij het besturen van een auto rijstrook, acceleratie en versnelt het gebied. (. Temperatuurgebied 25 STC) 80 km / h auto drijft naar links of rechts (rijden op de zijkanten - die de veiligheid verlaagt); Echter, gaten - demping ongelijkheid een beetje beter dan de Goodyear vanwege de grotere flexibiliteit geleien; - De parameters van het rolgeluid van banden worden hieronder beschreven (ongeveer 68dB) in vergelijking met Goodyear (71 dB): Mijn ervaring leert dat Vredestein maakt meer lawaai als gevolg van dwarslatten - het is irritant fiddler (banden fungeren een beetje als een klankkast bijv. gitaar - hoor het geluid versterking door de wanden van banden gevuld met lucht / stikstof); een beetje zoals het besturen van een tractor - in Goodyear was niet het (V-vormige profiel); - De rolweerstand Vredestein Quatrac 3 is duidelijk hoger voor de Goodyear Vector 4Seasons (auto gaat langzamer - voor maximale snelheid, lagere snelheden); Ik zou hoger benzineverbruik geven door ongeveer 0,5 liter per 100 km); - Afvoer van water uit de banden op de Vredestein Quatrac 3 is slechter (minder efficiënt / minder effectief) in vergelijking met de Goodyear Vector 4Seasons. Veel gebruikers evalueren deze banden een beetje beter dan Goodyear, maar mijn ervaring leert dat Goodyear Vector 4Seasons band is beter (vooral als het gaat om het rijcomfort).
 • de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Tomas125
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 mensen 0 Personen

  Goodyear Vector 4Seasons - dreef hen ongeveer 60.000 mijl in de zomer (meer dan 32 graden Celsius) en de winter (vorst, sneeuw en ijs) - goed presteren; Ik vergelijken met Pirelli (zomer) en Barum (winter) - een zeer grote verbetering in de kwaliteit en het comfort in vergelijking met de eerder genoemde banden; zachtheid grote gaten - grote demping op oneffen, zeer hoog rijcomfort - de auto begon te gaan als een limousine; nooit vermoed dat zo sterk beïnvloed door de juiste kwaliteit band; rolgeluid - aanzienlijk minder dan de eerder gebruikte banden - zijn die Goodyear'y stil; niet het lawaai van dwarse lamellen - - u kunt het geluid van rollende horen V-vormige profiel is diagonaal gelegd, die een laag geluidsniveau veroorzaakt; V-vorm nadeel is troebel sterke drift op hoge snelheid in bochten; banden zeer goed vasthouden aan de oppervlakte - hard remmen - auto stopt bijna "in-place" (ik had de behoefte aan een noodstop 3-voudig). Ik beveel dit uitstekend product. Probeer nu de voorwielen (aandrijving) Vredestein Quatrac 3 in te voegen, omdat ze hetzelfde label: "E" en "C" (remmen) en een vergelijkbaar volume van 68/69 dB - maar verschillende loopvlak - op de vooras mag niet opgemaakt met scherpe bochten. De praktijk - die zal laten zien wat ze zijn deze banden waard. Aan de achteras laten Goodyear'y Vector'y.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Goodyear Vector 4Seasons

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 73 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94 V XL 205/55 R16 94 V 73 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 225/45 R17 94 V XL, MFS, AO 225/45 R17 94 V 94 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 195/65 R15 91 T 195/65 R15 91 T 57 Bestel
Goodyear Vector 4Seasons 195/65 R15 91 H 0 195/65 R15 91 H 55 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Goodyear Vector 4Seasons test

2016 test Auto Bild Allrad met de maat: 215/55 R16 beoordeling: goed