Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin AGILIS ALPIN

Kies de bandenmaat:

Merk:
Michelin
Type:
Winterbanden
Aantal:
111 / stuk
Bestel
4,4
Beoordeling: Goed 111140 54 beoordelingen

Michelin AGILIS ALPIN

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Michelin AGILIS ALPIN werd geproduceerd door een goed bekend bedrijf Michelin die in 1889 begon met een grote menselijke en industriële odyssee die op moderne oplossingen voor transport gericht was. Het was de sleutel tot vrijheid en economische ontwikkeling. Het bedrijf levert de banden van premiumklasse die door de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en rijcomfort gekenmerkt worden. Michelin produceert de banden voor personenauto's, motorfietsen, auto's, vrachtwagens, retro, 4x4, racen, vliegtuigen, industriële en agrarische machines. De groep omvat de volgende merken: Kleber, Riken, BFGoodrich, Taurus, Warrior, aalscholver, Tigar, Saimtyre, Euromaster en Recamic.AGILIS Michelin Alpin is een winterband, die voor bestelwagens geschikt is. Dankzij de robuustheid en weerstand tegen mechanische beschadiging, gedraagt ze zich goed in winterse omstandigheden, ook tijdens het rijden met een volle en zwaare lading.De band heeft een symmetrisch loopvlak die prestaties op alle oppervlakken voorzien. De brede groeven voeren snel het water, modder of sneeuw af zodat de auto niet blootgesteld aan aquaplaning wordt en heeft de juiste grip, ongeacht de weersomstandigheden. De massieve rubberblokken zorgen voor een uitstekende stabiliteit tijdens dynamische manoeuvres en bochtenwerk. Michelin AGILIS ALPIN kenmerkt zich door een verlengde levensduur. Dankzij de nieuwste technologie vervolgens Aglis Alpin ontworpen werd, heeft ze fantastische grip waardoor het goede keus is voor veeleisende autogebruikers die het aandacht niet alleen aan de hoge prestaties besteden, maar vooral de veiligheid. De band is ideaal voor degenen die uitstekende gedrag op droog en nat oppervlak waarderen, maar ook een laag geluidsniveau en een hoog rijcomfort. De maximale prestaties, uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kenmerken die de Michelin AGILIS ALPIN te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende bestuurders.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,4 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 54 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111130 4,3
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111150 4,5

54 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 23 Personen
 • 4 31 Personen
 • 3 0 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

100% van de gebruikers raadt deze band aan

100%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2513 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 54 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 636000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: maki
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Prima band. Hij is niet goedkoop maar geld waard. Ik ben een koerier en ik ga vaak naar de kleine steden, waarin de wegen niet zo vaak sneeuwgeruimd worden. Ik heb nog nooit in de sneeuw vastgezetten. Ik had geen problemen op sneeuwpap, zelfs met een gewicht van 500 tot 700kg. Als het gaat over een comfort er is geen verschil in het geluid in de zomer en in de winter (in de zomer heb ik ook een Michelin Agilis die homologeerd voor ducato is). Ik voel me erg veilig, Het is heel moeilijk om een grip te verliezen. Ik zou Michelin AGILIS ALPIN aan iedereen aanraden, en vooral aan bestuurders die vaak op onverharde wegdekken rijden. Jaarlijks rijd ik ongeveer 75 duizend km. Ik denk dat zonder probleem gebruik ik deze banden door twee seizoenen. Persoonlijk zou ik nog een keer Michelin AGILIS ALPIN kopen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Martin
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Dure maar heel goede band. Ik rijd heel vaak op de wegen buiten de stad waarover sneeuwruimers vaak vergeten. De band presteert geweldig op een sneeuw. Vorig jaar heb ik Vredestein gebruikt en ik denk dat Michelin AGILIS ALPIN vergelijkbaar met Snowtrac 2 is en is duidelijk beter dan Snowtrac 3. Ik heb de banden in de Ford Galaxy gemonteerd daarvoor zijn ze genoeg. Het is moeilijk voor mij om slijtage te beoordelen, na een seizoen zie ik niets. Rijcomfort is niet zo belangrijk voor mij, maar er is geen grote verschil op dat gebied tussen Michelin AGILIS ALPIN en de banden die ik had. Ik heb geen negatieve dingen opgemerkt. Het beste voordeel voor mij is goede handling in verschillende condities.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Rudolf
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Uitstekende banden. Ik heb sprinter 313cdi en Michelin AGILIS ALPIN gaan heel goed om met de belasting, Ze presteren voortreffelijk op een sneeuw en sneeuwpap. Ik heb nog geen gevaarlijke situatie gehad. Op diepe sneeuw hebben ze geen problemen - Ik woon buiten de stad waar de wegens niet ruimgesneeuwd worden. Stille banden met hoge rijcomfort – dat is voor mij heel belangrijk.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Dirk1987
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Michelin AGILIS ALPIN is waard om te kopen. Ik rijd veel, ongeveer 100.000 kilometer per jaar. Tijdens het winter geweldige prestaties. Ik rijdt heel vaak naar Oostenrijk via Tsjechische Republiek en daarom ben ik vaak op grensdoorlaatpost in Kudowa Zdroj of Jakuszyce. Iedereen die door deze steden rijdt weet wel over hun ‘geweldige’ wegens.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Anton
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo allemaal. Ik zou deze banden aanraden. Ik heb met hen al ongeveer 16.000 km gereden. Ik zie geen slijtage. De wielen hebben goede tractie op een sneeuw. Ik heb Michelin AGILIS ALPIN gekozen want hij heeft versterkte zijkanten. Ik rijd vaak met hoge gewicht maar ik zie geen slijtage. Ik zal deze banden nog een keer kopen.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin AGILIS ALPIN

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin AGILIS ALPIN 205/65 R16 107 T 205/65 R16 107 T 126 Bestel
Michelin AGILIS ALPIN 195/75 R16 107 R 195/75 R16 107 R 105 Bestel
Michelin AGILIS ALPIN 225/65 R16 112 R C 225/65 R16 112 R 144 Bestel
Michelin AGILIS ALPIN 195/70 R15 104 R 195/70 R15 104 R 94 Bestel
Michelin AGILIS ALPIN 235/65 R16 121 R C 235/65 R16 121 R 165 Bestel

Aantal producten per pagina: