Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin CrossClimate

Kies de bandenmaat:

Merk:
Michelin
Type:
Zomerbanden met winter goedkeuring
Aantal:
92 / stuk
Bestel
4,3
Beoordeling: Voldoende 111130 212 beoordelingen

Michelin CrossClimate

Michelin CrossClimate is een zomerband met winter goedkeuring die door de hele jaar gebruik kan worden. Dit model behoort tot premiumklasse wat de hoogste kwaliteit en de beste prestaties betekent. De band is voor personenwagens ontworpen. Hij heeft de tweede plaats in de ‘Auto Bild’ test ingenomen in de maat 195/65 R15, en de derde plaats in de ‘L'Argus’ test in de maat 205/55 R16. De band wordt alleen in twee landen geproduceerd, namelijk in Spanje en Duitsland.

Michelin CrossClimate is de eerste band ter wereld met winter homologatie. Hij kan gebruik worden in de landen waar een verplicht is om winterbanden te gebruiken. Als u door de hele jaar met zomer- of winterbanden reizen, dan is dit model de beste keuze voor u. Hij is in zeven Europese landen getest in verschillende weersomstandigheden. Het product werd van de nieuwste technologieën voorzien en biedt de hoogste prestaties op een nat wegdek. Bovendien maakten ontwerpers gebruik van een symmetrische loopvlakprofiel dat voor een grote weerstand tegen aquaplaning zorgt. Op de band bevinden zich ook nieuwe high-performance lamellen die langere duurzaamheid en uitstekende prestaties op sneeuw garanderen.

Michelin CrossClimate is een nieuwe band die door een leider op de bandenmarkt ontworpen werd. Producenten van dit model bieden A'-klasse grip op nat wegdek aan. De band is van een elastisch rubbermengsel geproduceerd die op basis van silicium is gemaakt. Dit vertaalt zich in kortere remwegen in alle wegdekken. Daarom is dit model geschikt voor autogebruikers die veiligheid en hoge prestaties waarderen.

Gebruikerservaring

Overzicht: 4,3 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 212 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111140 4,4
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111140 4,4
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111130 4,3

212 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 112 Personen
 • 4 77 Personen
 • 3 11 Personen
 • 2 12 Personen
 • 1 0 Personen

94% van de gebruikers raadt deze band aan

94%

De gegevens over de band worden verzameld voor 796 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 212 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 1356000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Daan
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  7 Personen 27 Personen

  Ik heb deze bandne gekocht omdat ik al noodzakelijk nieuwe banden voor de zomer nodig had, vroeger had ik Pirelli P7. Deze Michelin CrossClimate heb ik nog niet in de winterse omstandigheden getest dus hierover kani k helaas op dit moment nog geen opinii geven. Wat duurzaamheid betrfet kan ik hierover ook nog geen woord geven omdat ik deze bandne nog te kort heb. Wat het gebruik van deze banden in warmere, zomerse omstandigheden betreft zijn die geniaal! De banden zijn stil, dat je in een goede klasse van een auto het gevoel heeft – na de vergeving van gas – dat de auto zweeft boven de grond. Ikheb eerder twee andere sets banden van premium klasse gehad en geen enkele set was zo stil als deze. De banden gaan heel goed om met de oneffenheden op de straat. Ik kan zeggen dta mijn Audi A6 pas nu klasse liet zien maar ook hoe goed en stil dat mijn auto is...Al bij het monteren van de banden kwam naar boven dat die Michelin CrossClimate makkelijk te balanceren zijn. De brandstofverbruik is zichtbaar gedaald. Tijdens de ritten en bij grotere snelheid zijn die ook merkbaar stiller. Als ze tijdens winterse omstandigheiden even goed zouden zijn als nu, dan zal ik nooit een andere model van de banden kopen. IK had wat schrik over hun uiterlijk, maar die zijn echt super, het loopvlak ziet uitzonderlijk sportief eruit, en de zijkanten van de banden zijn niet te vergelijken met de andere bandne. Ik twijfel niet aan dat ze in de winter ook even goed zouden zijn. De laatste jaren laten zien dat het omwisselen vand e banden geen zin heeft. En deze bandne gaan meer dna genoeg zijn. Het is de moeite waard om bij te betalen en goeie banden te hebben, ik raad deze band iedereen aan en ben zeer tevreden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Sam P.
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  7 Personen 12 Personen

  Voordat ik deze banden gekocht heb dacht ik bijna een maand erover. Ik controleerde andere banden, ik was alles aan het vergelijken enzo. Ik sprak met mijn coillega’s over deze band. Meningen waren verschillend. Een deel zei tegen me dat wat er te goed klient en zo gedegd alles heeft is waarschijnlijk niks waard. Dat er geen band bestaat die tegen alles kan. En zeker bestaat geen band die zowel goed voor winder als zomer is. Toch beslot ik om deze Michelin CrossClimate banden te kopen. Nadat deze omgewisseld zijn heb ik ineens een rit meegerijden, 1800km. Ik ben tot vandaag over de grote indruk . De band is stil, pakt mooi de oneffenheden aan. Ik was benieuwd over haar mogelijkgheden op natte wegen. In Duitsland op het niet beperkte met de snelheid stuk ging ik wel wat door. 196 km/h, in het regen, zocht ik naar de plaatsen waarop meer water ligt. De andere mensen kunnen misschien denken dat ik gek ben ofzo en dat ik dom ben ;) maar het rijden op deze Michelin CrossClimate is voor me uitzonderlijk!!! Je kan zachtjes met de stuur draaien en alles is ok. De producent heeft echt ene goede job gedaan, de concurentie is zeker aan het huilen.. Ik raad deze banden aan. Zeker voor diegenen die 100% veiligheid willen voelen. En ik ben nog steeds benieuwd over de winter, ik zal zeker mijn opinie vertellen. Voor me zijn dat de beste banden die ooit gehad heb.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Samueeeel
  Beoordeling: 1,9 190000

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  6 Personen 11 Personen

  Met de Michelin CrossClimate banden reed ik al ongeveer 1000 kilometers langs de route en iets meer dan honderd in de stad. Ten slotte ben ik tevreden. In vergelijking met de banden die ik eerder had (Dunlop Winter Sport 3D en Michelin Energy Saver) en volgens de praktische aspecten ook vanaf winterbanden zijn Michelin CrossClimate stilletjes ook van de zomerbanden (maar je moet wle onthouden dat de banden die ik vroeger had al 6 jaar waren). Ze besturen zich gemakkelijk, ik heb geen bezwaren. Zijn zeker niet slechter dan de banden die ik eerder had, er was geen enkele probleem met omwisselen. Het kan zijn dat Dunlop banden even goed waren op de sneeuw, maar in het winter rijd ik zelden in dergelijke omstandigheden (praktisch enkele dagen of helemaal niet). Deze Michelin CrossClimate banden zouden zeker beter zijn in de overgangsperiode. Kilometerstand is redelijk gelijk over hele jaar verdeeld. Ik ben tevreden met mijn keuze en deze banden. Zijn veel beter dan mijn vorige. En dan nog moet ik geen zorgen maken over het omwisselen van de banden. Periodieke uitbalanceren kan je altijd doen, ook na de hete momenten bij de garages ;)
 • een mening buiten NL Gebruiker: BenJamin
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  4 Mensen 0 Personen

  Grotere jaarlijkse kilometrages verplicht je gewoon om goede merkbanden te kopen. Door onze geografische ligging zijn we eigenlijk verplicht om twee setten banden te kopen: winter- en zomerbanden. Michelin CrossClimate is een nieuwigheid van de vorige herfstperiode daarom met een lichte twijfel over het wintersegebruik heb ik deze banden gekocht. Intensieve gebruik van de banden tijdens de winter liet mijn twijfels te vergeten-wat de parameters van de banden betreft. Misschien de laatste winters die we hebben geen goede plaats is voor universele banden maar Michelin CrossClimate kunnen het toch aan. Ik wilde goede banden omdat ik vaak met mijn hele familie en dus 5 personen ergens naartoe ga. Het jongste tester van de winter. Laatste test fase voor deze banden zal een hete zomer met hogere temperaturen zijn. Ik ga ervan uit dat drie volledige seizoenen (zomer en winter) zeker de aankoop van deze banden zal compenseren. P.S. De banden zijn enkel een stuk van een veilige comfortabele rit! Ik heirnner me aan de ophanging, remmen en controle van de bandenspanning. Groeten
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mohamed
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  3 Mensen 7 Personen

  Ik omschrijf enkel het gebruik in de periode van novemver-maart.. Hallo, toen ik deze banden kocht, mijn kennis een bandendealer die deze banden in zijn offerte nog niet had zei tegen me “we zien elkaar buiten de weg” ... en hij was verkeerd. Winter 2015/2016 gelijk de vorige winters verrasde de autobestuurders niet. Weinign sneeuw en lichte koudere ochtenden , zo’n winter is geen winer. De Michelin CrossClimate banden kunnen alles perfect aan, mijn rempogingen op de sneeuw verschilden niet veel van mijn winterbanden. Grip op de natte oppervlak (tijdens het regen) – UITSTEKEND ! Op droge oppervlak veel beter dan op winterbanden (em ozmerbanden ook) . Ik heb nog geen test in de hete zomer uitgevoerd . Wat het geluid betreft zij dit Michelin CrossClimate de eerste banden met een directioneel loopvlak die zachter zijn dan mijn zomerbanden met een asymmetrische loopvlak – die zijn echt superstil. En daarbij moet ik deze nog niet omwisselen zomer/winter  en vb. In Duitsland zal ik zeker geen boete krijgen omdat ik geen winterbandne heb 

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin CrossClimate

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin CrossClimate 205/55 R16 94 V XL 205/55 R16 94 V 92 Bestel
Michelin CrossClimate 225/40 R18 92 Y XL 225/40 R18 92 Y 122 Bestel
Michelin CrossClimate 225/45 R17 94 W XL 225/45 R17 94 W 141 Bestel
Michelin CrossClimate 195/65 R15 95 V XL 195/65 R15 95 V 65 Bestel
Michelin CrossClimate 165/70 R14 85 T XL 165/70 R14 85 T 59 Bestel

Aantal producten per pagina: