Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Michelin PRIMACY HP

Kies de bandenmaat:

Merk:
Michelin
Type:
Zomerbanden
Aantal:
80 / stuk
Bestel
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 217 beoordelingen

Michelin PRIMACY HP

Type: zomerband

Klasse: premium - de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en betrouwbaarheid

akapit]Bestemming: personenauto’s [/akapit]

Loopvlak: asymmetrisch - efficiënte waterafvoer en garantie van een betere grip op een nat wegdek

Maat: van 16 tot 19 duimenMichelin PRIMACY HP is een band voor auto’s met veel vermogen en motor capaciteit. Het gaat aan de eisen voldoen van alle autorijders die het plezier van dynamisch en comfortabel rijden op prijs stellen. Dankzij dit model is het mogelijk ongeacht de weersomstandigheden. Het asymmetrisch loopvlak voert het water snel af, waardoor de grip verbeterd wordt en dynamische manoeuvres zijn geen probleem voor de auto. Dankzij het gebruik van moderne technologieën heeft de band een perfecte tractie, ongeacht de wegomstandigheden en het weer. Dat is toe te schrijven aan een vergroot aantal bruggen, meer robuuste loopvlakblokken en betere druk verdeling.Het flexibele loopvlak zorgt voor maximaal contactvlak met het wegdek, en de stijve constructie staat garant voor optimale werk op het contactvlak. Dat alles zorgt voor gelijkmatige slijtage en meer duurzaamheid, alsook bestendigheid tegen typisch mechanische beschadigingen. Deze instelling van het loopvlak zorgt voor een betere grip en helpt de remweg op een nat wegdek te verkorten. Het unieke mengsel waarop de band is gebaseerd is een combinatie van Elasto Stop met een silica mengsel, waardoor de prestaties op een natte weg nog meer zijn verbeterd. Ook de tractieparameters en bestuurbaarheid zijn beter, en het rijden wordt meer comfortabel ongeacht de snelheid. Deze band is een perfecte oplossing voor gebruikers die rijplezier van snel, sportief rijden op de waarde stellen. Dankzij de unieke technologie en de inspanningen van ontwerpers is het rijden nu ook veilig.Informatie over de producent: Michelin is een van de grootste bandenconcerns in de wereld. Behalve hun merk is dit concern ook eigenaar van o.a.: Michelin, Kleber, BFGoodrich, Saimtyre, Tigar, Euromaster, Recamic, Riken, Taurus, Kormoran, Warrior. Michelin banden behoren tot de hoogste, premium klasse, die voor perfecte prestaties en hoge kwaliteit staat. Het bedrijf produceert banden niet alleen maar voor personenauto’s maar ook voor vrachtwagens, motorfietsen, fietsen, 4x4 auto’s, vliegtuigen, industrie machines, retro en race auto’s, alsook voor landbouwmachines.

Gebruikerservaring

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 217 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111800 3,8
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

217 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 37 Personen
 • 4 113 Personen
 • 3 59 Personen
 • 2 7 Personen
 • 1 1 Personen

84% van de gebruikers raadt deze band aan

84%

De gegevens over de band worden verzameld voor 3996 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 217 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2873000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op droog wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Alleen in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Mazda 6
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Deze banden – Michelin PRIMACY HP – gaan perfect zowel door droge als natte oppervlakken. Zeer goede grip. Ik rijd vaak naar Duitsland, ongeveer 1 duizend km en met hoge snelheid 180 km/h, op Michelin PRIMACY HP voel ik me echt veilig, helemaal geen sters, dankzij fantastische grip, ook tijdens het zware regen, gaat er niks veranderen. Ok bij het lage temperatuur, rond -2 C, was ik tevreden met Michelin PRIMACY HP maar het is duidelijk dat er de banden vervangen moeten worden in de winter. Ze kunnen zeker aanbevolen worden. Ik kies altijd voor kwaliteit maar Michelin PRIMACY HP is ook genoeg goedkoop, daarom wordt er iedere bestuurder blij van.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jacob
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik ben zeer tevreden met Michelin PRIMACY HP op mijn busje. Het fenomenale optreden! Over het rijden in bochten met een hogere snelheid, kan ik niet zo veel zeggen omdat mijn auto eigenlijk niet ingericht is voor het extreme gedrag. Iedere dag neem een scherpe bocht tijdens de weg naar mijn werk. Ik rijd daar 125 km/h op Michelin PRIMACY HP en het is hogste snelheid die ik door 15 jaar heb bereikt. Na 17000 km weet ik eigenlijk niet hoe ABS werkt in mijn nieuwe auto. En ik ben niet flegmatiek op de weg, maar de veiliheid is voor mij wel belangrijk. Volgen mij is Michelin PRIMACY HP fantastisch!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Hendrik
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hmm… Wat kan ik zeggen over Michelin PRIMACY HP... In een woord – PERFECT! Zo comfort banden had ik nog nooit! Bij het besturen van de auto gebruik ik alleen een arm bij snelheid 160 km/h, het was nooit zo makelijk. Michelin PRIMACY HP zijn ook echt stil en duurzaam, ik zie ze nog steeds eruit als nieuwe banden. Als het over de grip in bochten en het remmen had, ben ik ook echt tevreden en mijn rijstijl is zeker niet rustig!! Er kan zeker niet gebeuren dat ik op Michelin PRIMACY HP de grip gaat verliezen? Ik beveel ze aan iedereen die vooral kwaliteir wardeert!
 • een mening buiten NL Gebruiker: RON
  Beoordeling: 4,7 111170

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Op Michelin PRIMACY HP heb ik rond 40000 km gereden. De fantastische stabiliteis bij hoge snelheid, boven 200 km/h. Het voorspelbaar gedrag en goede prestaties op natte oppervlakken. De stilste banden die ik er tot nu had, ongeacht de snelheid. Michelin PRIMACY HP zijn gewoon niet te horen. De banden gaan ook perfect om oneffen oppervlakken, ook bij hoge snelheid. Ze zijn gewoon fantastich. Als ik hen weer te koop zou zien in zo goede prijs, zou ik niet te lang moeten denken om Michelin PRIMACY weer te kopen. BEVEEL!!!!!!!!!!!!!!!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mathijs
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Michelin PRIMACY HP gebruikte ik op mij Laguna van juli t/m october. Ik heb ze gemonteerd na een ander model van Michelin met maat 205/55R16. Mijn beoordeling – echt positief want de banden passen perfect bij mijn rijstijl: het rustig rijden in de stad, af en toe op snelweg. De eerste indruk na het monteren van Michelin PRIMACY HP, was een gevoel van perfecte grip. De banden zijn ook zacht en stil wat veel invoeld op het rijcomfort heeft en leidt niet tot overmatige vermoeidheid van de bestuurder.

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Michelin PRIMACY HP

Kies bandenmaat

Aantal producten per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Michelin PRIMACY HP 205/55 R16 91 W MO 205/55 R16 91 W 80 Bestel
Michelin PRIMACY HP 205/55 R16 91 V MO 205/55 R16 91 V 78 Bestel
Michelin PRIMACY HP 225/45 R17 91 Y MO 225/45 R17 91 Y 134 Bestel
Michelin PRIMACY HP 205/55 R16 91 W MO 205/55 R16 91 W 81 Bestel
Michelin PRIMACY HP 205/55 R16 91 V MO 205/55 R16 91 V 79 Bestel

Aantal producten per pagina: