Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nankang Snow Viva 2

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nankang
Type:
Winterbanden
Aantal:
56 / stuk
Bestel
3,9
Beoordeling: Voldoende 111900 102 beoordelingen

Nankang Snow Viva 2

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Type: winterband

Klasse: economisch - gebalanceerde prestaties tegen een gunstige prijs

Bestemming: personenauto’s

Loopvlak: directioneel - diepe groeven en talrijke lamellen zorgen voor perfecte grip op een glad wegdek

Maat: van 12 tot 19 duimenDe banden Nankang Snow Viva2 zijn beschikbaar in de economische klasse, die gunstige prijzen met goede parameters en prestaties combineert. Het model is bestemd voor gebruik tijdens de winter voor personenauto’s. Het heeft niet alleen zeer goede rij-eigenschappen tijdnens de winter, maar het is ook ecologisch - in de samenstelling van het rubbermengsel is het aantal milieuschadelijke koolwaterstoffen verminderd.De winterbanden Nankang Snow Viva 2 hebben een directioneel loopvlakpatroon, waardoor ze zeer goed op wisselende winter wegdek presteren. Het model is voorzien van dichte insnijdingen en lamellen die zeer goede grip op een glad wegdek garanderen - zowel op een nat wegdek, alsook bedekt met ijs of platgereden sneeuw. Tijdens het dooien, wanneer er op wegen water of sneeuwbrij ligt, presteert het Nankang Snow Viva 2 model ook prima. In zijn constructie zijn er lange groeven die overmaat van vloeistof of modder afvoeren van de oppervlakte van de band en zorgen daardoor dat de band goed aan het wegdek ligt, zodat de controle over de auto niet verloren gaat. Het risico van gevaarlijke winter verschijnselen zoals aquaplanning of glijden op sneeuw wordt daardoor aanzienlijk verminderd. Dankzij hun constructie zorgen de banden ook voor een kortere remweg, veilig bochten nemen en manoeuvreren, waardoor het rijden meer comfortabel en effectief is, zelfs bij de moeilijkste weersomstandigheden. Het mengsel waarop het gebaseerd is, is verrijkt met silica. Deze helpt de parameters van het product te behouden zelfs bij se strengste vorst. Daarnaast is ook het aantal toxische koolwaterstoffen in de samenstelling gereduceerd, waardoor Nankang Snow Viva 2 banden minder schadelijk zijn voor het milieu en lagere rolweerstand hebben, waardoor het brandstofverbruik ook daalt.Nankang Snow Viva 2 banden zijn een oplossing voor spaarzame autorijders die goede producten tegen een gunstige prijs op prijs stellen. Dankzij zijn parameters bieden de banden veiligheid en rijcomfort tijdens het dagelijks gebruik maar ook onder langere reizen aan de autorijders.Informatie over de producent: Nankang is een bandenproducent uit Taiwan; het behoort tot de leiders van de industrie in Azië. Het bedrijf is opgericht in1959. Ze specialiseren zich in de productie van banden in de economische klasse, bestemd voor personenauto’s, 4x4 auto’s en bestelwagens. Ze verkopen banden naar meer dan 100 landen in de wereld. Ze werken voortdurend om de productiemethodes te moderniseren en gebruiken alleen maar materialen van de beste kwaliteit. Nankang wordt daarom meer en meer populair in Europa en Noord-Amerika.

Gebruikerservaring

Overzicht: 3,9 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 102 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111110 4,1
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111900 3,9

102 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 10 Personen
 • 4 72 Personen
 • 3 12 Personen
 • 2 8 Personen
 • 1 0 Personen

88% van de gebruikers raadt deze band aan

88%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2744 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 102 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 826000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Olivier
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  De Nankang Snow Viva 2 zijn tweede winterseizoen onder mijn Skoda Super 2. Echt de prijs waard, ik heb ze gebruiken op de lage sneeuw zo als op de hoog sneeuw, ook op de modder en de regen. Top op de droog weg , en slechter op de natte zo als elke winterband. Ik heb op de Nankang Snow Viva 2 ogenweer 10 duizend km gereden, ook weg op de vakantie naar Slovakije. Het was geen probleem met de rijden op de bergen en uit de bergen. Er was nooit een probleem met de tractiesystemen , er zijn 12 bij mij. De Nankang Snow Viva 2 is aanbeveling waard. Ik heb net een nieuwe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verschil bij de loopvlak bij de verschillende maten, bij de bredere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizoenen en nieuwe. Ik heb net een niewe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verchill bij de lopflak bij de verschillende maten, bij de breedere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizenen en nieuwe.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Roby
  Beoordeling: 4,3 111130

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Mijn oude banden heb ik vervangen omdat ik iets in een wiel vulde kloppen. Ik dacht dat er een probleem met mijn banden was. Daarom heb ik 4 nieuwe Nankang Snow Viva 2 gekocht. Ik heb ze bij een montagepartner van Oponeo gemonteert. Ze hebben voor mij ook gratis gecontroleerd wat er aan de hand is met mijn auto. Ik moest 1 remschrijf vervangen... en nou gaat alles perfect en de Nankang Snow Viva 2 is een goede band waarop de auto zich perfect gedraagt in verschillende moeilike weersomstandigheiden. Op droog wegdek garandeert hij stabiliteit bij hoge snelheiden, op natte wegen waarborgt dit model goede grip en veiligheid. Ik wil graag de Nankang Snow Viva 2 aanraden voor iedereen die een goede band voor weinig geld wil hebben. De band is duurzam en weerstand tegen mechanische beschadingen dus u kunt hem zeker door een paar seizoenen gebruiken.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Auke
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  De prijs is TOP en de band is TOP, er zijn weinig zo goede modellen voor de large prijs. Bij deze niet alleen winterbanden zijn goed maar ook zomer, ik ben van allebei modellen tevreden. Ik heb wel een tijd met de Nankang Snow Viva 2 meegemaakt, en zeker koop ik dezelfde banden volgende keer. Niet alleen de banden zijn top maar ook een goede servies, die mensen weten wat ze doen. De mevrouw van de klantenservies had mijn met de alles helpen, ook de banden uitgezocht met de mogelijke verse DOT. Andere winkels doen dat niet. Ik zal zeker de Nankang Snow Viva 2 banden en de servies adviseren. Tot volgende keer.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Stan
  Beoordeling: 4,6 111160

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 Mensen 6 Personen

  De Nankang Snow Viva 2 heb ik al half jaar- begin winter, lente en nou in zomer. Ze hebben nu al 7000 km gereden. Ik ben zelf zeer positief , ik had eerder de banden van de bovenste klasse , en de eerste verschil welke kan ik zien dat is de geluid, De Nankang Snow Viva 2 zijn echt still, de aanzien is ook perfect. Op de winter omstandigheden hebben ze ook een goede werk gemaakt. Meestal gebruik ik deze banden hele jaar en ik zie de verschil bijna niet , ze sluiten hetzelfde, ik rijd rustig met de auto. Voor de tweede auto koop ik zeker de Nankan Snow Viva 2 banden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Tygo
  Beoordeling: 4,1 111110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 Mensen 0 Personen

  Goede band in de lage prijs, op eerst had ik slechte gevoel dat er een band voor een seizoen is, maar na de gemaakte van paar honderd kilometers ook bij verschillende omstandigheden kan ik de Nankang Snow Viva 2 voor allemaal adviseren. Om de geld gaan besparen en een goede kwaliteit van de band hebben dan de Nankang Snow Viva 2 is de beste keuze. Ik had paar situatie waar moest ik snel rennen en de auto was stabiel. Ik had ook met deze banden paar kilometer gehad op de sneeuw , en de hard regen was alles goed. Zeker om aanraden!

Aantal beoordelingen per pagina:

Leverbare maten van Nankang Snow Viva 2

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nankang Snow Viva 2 205/55 R16 94 H XL 205/55 R16 94 H 56 Bestel
Nankang Snow Viva 2 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 75 Bestel
Nankang Snow Viva 2 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 67 Bestel
Nankang Snow Viva 2 195/65 R15 95 H 195/65 R15 95 H 49 Bestel
Nankang Snow Viva 2 145/70 R12 69 T 145/70 R12 69 T 33 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: