Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nexen WINGUARD SPORT

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nexen
Type:
Winterbanden
Aantal:
83 / stuk
Bestel
4,0
Beoordeling: Voldoende 11110 234 beoordelingen

Nexen WINGUARD SPORT beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Rijstabiliteit, ongeloofelijke prestaties op een nat wegdek, uitstekende grip en betrowbaarheid- dat zijn slechts enkele eigenschappen waarmee de moderne band Nexen WINGUARD SPORT beschreven kan worden. Het is een doeltreffende oplossing voor dagelijks rijden, ontworpen met het oog op de chauffeurs die dynamisch willen rijden.

Echte UHP banden van budgetsector waarvan de voordelen merkbaar zijn al vanaf de erste kilometers.

ZEKERHEID EN PRECISIE OP EEN NAT WEGDEK

Het model WINGUARD SPORT wers ontworpen vooral met het oog op de prestaties op met water bedekte routes. Maar liefst vier brede, onregelmatige randkanalen verspreiden bliksemsnel over het hele oppervlak van het loopvlak de onder voorzijde van de band opgeslagen vloeistoffen. Als gevolg hiervan behouden de banden onberispelijke grip , ongeacht de hoeveelheid resterend water of sneeuwmodder.

Hoge tractie is te danken aan een asymmetrische constructie van het loopvlak, uitgebreidt met golvende laterale sneden. Geavanceerde net van onregelmatig liggende lamellen hecht precies aan de sneeuw en modder, en verkort bijkomend de remweg.

HOGE DUURZAAMHEID EN BESTENDIGHEID TEGEN TEMPERATUUR5

De band wordt gekenmerkt door gelijkmatige verdeling van drukpunten, waardoor het loopvlak langzaam en regelmatig slijt en dient volledig gedurende de gehele gebruiksperiode. Dankzij het modern mengsel op basis waarvan de Nexen WINGUARD SPORT is ontworpen, werd ook daarbij een hoge bestendigheid tegen mechanische schade verkregen.

Het mengsel is bestand tegen extreme temperaturen, als gevolg daarvan behoudt het model de flexibiliteit, zelfs tijdens de strenge vorst. Het vertaalt zich naar betere grip en hogere rijstabiliteit , zowel op een rechte weg, als in de bochten, alsook tijdens het uitvoeren van onverwachte manoeuvres.

STIL EN COMFORTABEL REIZEN IN WINTERSEIZOEN

Geoptimaliseerd loopvlak en gebalanceerde constructie van de hele band dragen er bij aan dempen van de geluiden tijdens het rollen van de band, waardoor zelfs een kortste reis op banden Nexen WINGUARD SPORT een ware plezier wordt. Het model zal aan de verwachtingen van alle chauffeurs voldoen, die eveneens de optimale prestaties en rijveiligheid, als comfort en betrouwbaarheid in elke situatie waarderen.

Dankzij de verlaagde rolweerstand is het gelukt om brandstofverbruik te reduceren. Als gevolg daarvan is Nexen WINGUARD SPORT een budgetband niet alleen bij de aanschaf maar ook is deze zuinig in gebruik.


Maten: vanaf 14 tot 20 inch.Nexen


Nexen is een bedrijf met 60 jaar traditie in productie van banden. Het merk is gespecialiseerd in de productie van banden van budgetklasse gekenmerkt door de redelijke prijs en gebalanceerde parameters. Door velen chauffeurs worden banden beschouwd als een van de beste in hun segment. Banden Nexen zijn aanwezig op de markten van meer dan 120 landen in de wereld.

Nexen WINGUARD SPORT beoordeling

Overzicht: 4,0 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 234 meningen

voldoende
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111900 3,9
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 11110 4,0
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 11110 4,0

234 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 45 Personen
 • 4 153 Personen
 • 3 26 Personen
 • 2 8 Personen
 • 1 2 Personen

93% van de gebruikers raadt deze band aan

93%

De gegevens over de band worden verzameld voor 2808 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 234 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 2019000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: banden uiterlijk.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal in de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Marcel
  Beoordeling: 3,9 111900

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Eerlijk gezegd ben ik verbaasd met deze Nexen WINGUARD SPORT, mijn kollega heef me ze aangeraden als een goede alternatief voor de banden die zo’n 25-30 EUR per stuk duurder zijn, van mijn ervaring weet ik dat elke nieuwe band veel beter is zeker van die zeer goedkope chinese banden en dan banden die 3-4 jaar oud zijn en gebruikt, maar ondanks dat deze 25 EUR duurder is op sneeuw gedragd zich redelijk, op slush ook redelijk goed, voor in de stad te rijden en soms buiten de stad dan lijkt me het onnodig om duurdere en betere banden te kopen. Na 8 duizend km zie ik nog geen slijtage. Op droge asfalt is deze Nexen WINGUARD SPORT, heel erg comfortabel waarschijnlijk dankzij profiel en grootte. Als je rijdt heb je gevoel van het zwemmen op het asfalt inde positieve zin, wat controle betreft is die ook op een goede niveau. Abs reageert niet tijdens het krachtig remmen en dat had ik wel eerder meegemaakt met Michelin banden, waterafvoer is ook prima, voor een personswagen diesel en 140-160 km zijn die perfect, en als je mega snel en aggressief rijdt dan moet je misschien beter afwachten tot de lente  Deze banden hebben me zo verraasd dat ik denk dat ik ook een set zomerbanden van Nexen zou kopen, ik ben namelijk ook teleurgesteld met Bridgestone'ami Potenza die ik vroeger had.
 • een mening buiten NL Gebruiker: RP11
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo, ik ben geschokt, want ik heb veel over deze merk gelezen en deze heeft veel positieve opinies in usa en australië en dat zijn veel eisende markten. Ik wilde geen chinese banden kopen en ook geen debica want deze had ik al alleen had ik natuurlijk geen frigo 1 dat de beste winterband was zelfs veel beter dan de andere duurdere merken zoals continental en michelin, maar terug naar de koreaanse banden Nexen WINGUARD SPORT deze zijn heel zacht en heel goed gebelanceerd. De monteur was verraads dat dit zo gemakkelijk en snel ging , hij was aant lachen toen hij zag voor welke auto dat ik die laat monteren. Misschien dacht hij tja hij rijd met bmw en wilt geen deftige banden kopen, maar ik doe 1000 km per maand en waarvoor heb ik dan betere en duurdere banden nodig. Ik heb ook veel op forum gelezem ook van bmw en de mensen waren tevreden met deze banden dus tja... Nexen WINGUARD SPORT zijn stil, hebben goede grip op nat en droog, op sneeuw en slush ook, dat zijn heel goede banden. Eindelijk heb ik geen nadelen gemerkt hierdoor dat ik ze zo goed beoordeeld zeker voor de prijs en kwaliteit van dit product. Ik raad deze banden aan aan de mensen die op zoekn zijn naar goede banden voor goede prijs.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Abdel Mm.
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik gebruik al zomerbanden van Nexen en het blijkt dat dit eineglijk redelijke banden zijn. Ik heb dus besloten om ook een set winterbanden -Nexen WINGUARD SPORT te kopen. Dat zijn echt goeie klasse banden. Kunnen zich heel goed op de sneeuw gedragen, op moddersneeuw en ook op natte wegdek. Met het verlies van de grip is het volgende : als je een sterkere auto heeft en diep op gas drukt dan ken het een beetje “slijpen”. Maar waarvoor ga je dit eineglijn doen in winter? Ik start op een normale manier en en brandt geen licht. Het remmen is ook op een goede niveau. ABS is het laatste remmiddel. In de bochen is er alles onder de controle. Over het algemeen ik ben rustige bestuurder en doe niet gek ik rijd op een normale manier. Op autosnelweg was het ook ok. Buiten de stad konden Nexen WINGUARD SPORT banden het aan op de besneeuwde wegen. Voor zo’n prijs, voor de helft van de prijn van mijn vorige banden zie ik geen verchil (vorige had ik Pirelli SottoZero) dus zoals in het reclame... maak je geen zrogen dat zijn echt goeie banden, voor mijn auto zijn die goed.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Jonas50
  Beoordeling: 3,2 111200

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  De bande Nexen WINGUARD SPORT gedrgd zich heel goed op droge, natte asfalt, maar ook op asfalt bedekt met een bredere laag sneeuw…ABS ging aan redelijk laat, tractiecontrole moest ook niet vaak ingrijpen... Maar als het gaat over het rijden op sneeuw dan heb ik daar geen woorden voor... (ik moet wel toevoegen dat ik rond 200 kg belasting had ) Zelfs kortere voertuigen met enkele graden helling veroorzaakten bij me problemen. Ik moest paar keer gebruik maken van een service die me moest helpen... echt een ramp, zeker als ik achteruitgeblijven ben en de bmw en mercedessen gingen gewoon door... (op welke banden gingen die?) Toen heb ik opgegeven en gezegd dat ik vanaf nu niet meer op de banden zoals Nexen WINGUARD SPORT ga sparen! Voor deze seizoen heb ik PIRELLI SETTOZERO gekocht. We gaan nu zien of deze beter zouden zijn… Ik zal die beoordelen pas na het seizoen. PS ik had vroeger Debica frigo, frigo 2, Sava Eskimo, Nokiany WR G2,Continental TS830 maar toen onder voorwielenaandrijving en ik was toen met alle bandne tevreden en ik woon in de bergen…
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mefiu
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo voor iedereen die een gelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of kwaliteit (merk)? Ik heb niet echt lang hierover nagedacht want het seizoen kwam met grotere stappen naar me toe, en ik moest dringend nieuwe set banden kopen. Ik heb Nexen WINGUARD SPORT gezkozen. Ik heb geen spijt van mijn keuze, de banden zijn stil, geen enekele problemen met het balanceren, ik hoor geen vreemde geluiden, wat slijtage betreft is die vergelijkbaar met de banden van premiumklasse. Op droge ziijn Nexen WINGUARD SPORT houden die fantastisch grip bij de snelheid rond 100km/h is die ook nog altijd stil, bij 120-200 km/h... blijft die nog altijd stil en houd heel goed tractie, houd zich heel goed als je snel bochten wilt nemen, Buiten de weg is die ook indrukwekkend. Sneeuwberg, onderaan soms ijs, en de banden gingen gewoon door alles door, dezelfde terwijl we terug naar onder gingen. Op natte heb ik geen aquaplanning gemerkt, heel geode waterafvoer, dus als je erover nadenkt welke banden je moet kopen? Ik raad je NEXEN banden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Nexen WINGUARD SPORT

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nexen WINGUARD SPORT 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 92 Bestel
Nexen WINGUARD SPORT 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 76 Bestel
Nexen WINGUARD SPORT 215/55 R17 98 V XL 215/55 R17 98 V 83 Bestel
Nexen WINGUARD SPORT 235/40 R18 95 V XL 235/40 R18 95 V 94 Bestel
Nexen WINGUARD SPORT 235/45 R17 97 V XL 235/45 R17 97 V 86 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina: