Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian All Weather +

Merk:
Nokian
Type voertuig:
Auto
Type:
All Season banden
Niet beschikbaar

Sorry. Dit produkt is
momenteel niet beschikbaar.

Voor advies kunt u onze specialisten opbellen, die u graag helpen bij het bestellen van een vergelijkbaar product..

Tel.: 020 790 2079
(Lokaal tarief)

Bekijk soortgelijke modellen

Gebruikerservaring

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: simon
  Beoordeling: 4,8 111180

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Vrij lange tijd beschouwde ik all-season banden als iets dat iets vreemds is. Geen goede band voor de winter, geen goede band voor de zomer. Dat was eigenlijk mening van de meeste mensen en ik moet toegeven dat ook van mij. Tot slot besloot ik om de risico te lopen en deze banden te kopen en? en de beslissing was juist. Nu kan ik niemand begrijpen die iets slechts over all season banden bv Nokian All Weather + zegt. Je moet eerst deze kopen en gebruiken en testen en nog testen om jouw eigen mening te hebben. Misschien iets over deze Nokian All Weather + banden: De band ziet er solide uit, je kan niet bang voor een aggresief loopvlak zijn- Ik zou zeggen dat het er goed ziet uit. Het is erg rustig-veel rustiger dan de vorige all seizoen banden. Nou dempt het trillingen, auto rijdt normaal goed, zelfs onder minder dan ideale weersomstandigheden. Verrassend rustig in de bochten. Onder droge omstandigheden heb ik zeer goede tractie opgemerkt op vochtig iets slechter en in de bochten maar altijd is deze band beter dan dacht ik eraan vroeger. Op de sneeuw gedragen ze Nokian All Weather + banden zeer goed, zelfs in bochten vanaf 140 km / h met succes afgerond. Modder en slush kunnen hem niet verstoppen. Zelfs op de koude en niet te droog asfalt kan het heel dynamische rijden -en vooral veilig. Samengevat: all season banden zijn zeer goede oplossing, raad ik aan iedereen Nokian All Weather + die nu over de aankoop van banden nadenken!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Fadi
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik zou zeggen - Nokian All Weather + banden hebben heel goede grip en in het bijzonder in echt dynamische bochten zoals Ultra Grips: het starten - geen probleem, hetzelfde met het inhalen en stoppen. Op een nat wegdek waarschijnlijk zijn ze zelfs beter dan sommige winterbanden uit de Premium klasse - vooral wanneer het koud is maar ook bij warmere temperaturen nog met dynamische rijstijl: een tikkeltje erger dan wat zomerbanden banden. In de winter op de sneeuw zie ik geen verschil tussen winterbandjes - maar de band heeft nog genoeg loopvlak, wij zullen zien zien na het jaar of twee. In het algemeen wanneer u in de stad rijdt of een beetje buiten de stad (zelfs op ringweg) zie ik geen nadeel om dit model te becritiseren. Als je goede banden tegen de redelijke prijs kopoen, kan ik dit model Nokian All Weather + aanbevelen!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Tim
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Bij de keuze van een all-season band heb ik zeker de juiste keuze gemaakt. We kopen regelmatig banden waarmee wij het hele jaar kunnen rijden en eerlijk gezegd dat was de beste keuze als er sprake van de all-season banden is. Nokian All Weather + is een model dat aan mijn verwachtingen voldoet. Geprijsd zeer gunstig. Het gedraagt zich zeer goed onder alle weersomstandigheden die we in ons mooie land ervaren, zeer goed. Ik zou aan iedereen aanraden. Een van de beste all-season banden waarmee ik ooit heb gereden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Marco
  Beoordeling: 4,4 111140

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb de banden voor een zeer lange tijd gekozen. Grote nadruk heb ik op de prijs-kwaliteit verhouding gelegd. Als een persoon die veel geld wil besparen, besloot ik om all-season banden te kopen. Dankzij dit moet ik alleen maar een keer de banden balanceren. Hoop dat ik Nokian All Weather + banden zal gebruiken voor ongeveer 5 misschien 6 jaar. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met mijn bandjes. Goede grip, leuk uiterlijk met zelfs lage brandstofvervruik dus ik kan rustig ermee rijden. Prima!
 • een mening buiten NL Gebruiker: Gerri
  Beoordeling: 3,8 111800

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik was op zoek naar all-season banden om de opslag en 2x balancering te voorkomen. Ik denk dat ik goed heb gekozen. Alleen moet ik wat langzamer in de bochten rijden maar nou mijn rijstil laat veel te wensen dus is mijn mening niet zo belangrijk als het over de snelheid gaat. Na de eerste 10000km zijn mijn Nokian All Weather + banden in goede staat, geen grote slijtage heb ik opgemerkt. Misschien moet ik kiezen voor een vervanger voor 215/55/16 en zou beter zijn maar de volgende keer.

Aantal beoordelingen per pagina:

Nokian All Weather +

Productbeschrijving is onbeschikbaar.