Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

5 REDENEN OM HIER TE KOPEN
 1. SSL beveiligde betaling
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen kwaliteitsmerken
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Montagepartners

Nokian WeatherProof

Kies de bandenmaat:

Merk:
Nokian
Type:
All Season banden
Aantal:
106 / stuk
Bestel
4,5
Beoordeling: Goed 111150 117 beoordelingen

Nokian WeatherProof beschrijving

Nokian WeatherProof is een vierseizoenband voor personenauto’s. Het is gekenmerkt door goede bestuurbaarheid bij zomeromstandigheden en bestendigheid tegen glijden bij herfst- en winteromstandigheden. De hoge prestaties van dit model zijn in veel testen bevestigd. Winterparameters zijn in Ivalo getest (ten noorden vanaf de noordpoolcirkel), en het gedrag bij hoge snelheden is getest op sporten in Duitsland en Spanje.


Het Nokian WeatherProof model heeft een directioneel loopvlak dat zeer goed water en sneeuwbrij afvoert. Dat betekent ook meer bestendigheid tegen aquaplaning en slushplaning. Het model maakt het mogelijk om stabiliteit op een besneeuwde weg te behouden. Elk element van de Nokian WeatherProof band vervult een gespecialiseerde functie.


Het centrale gedeelte van het loopvlak heeft een agressieve vorm, en de taak daarvan is efficiënte afvoer van water en sneeuwbrij. Daardoor kan je makkelijker controle behouden over je auto bij moeilijke omstandigheden. De lamellen die aan de sneeuw grijpen dragen ook bij aan de verbetering van tractie. De brede randgroeven voeren water en sneeuw af naar de kanten en beschermen de auto tegen aquaplaning.


Het Nokian WeatherProof model is geproduceerd van een modern rubbermengsel dat flexibel bij een breed bereik van temperaturen blijft. Het zorgt voor een betere grip en beschermt tegen snelle slijtage. Het model is ook beschikbaar in SUV-versie en versie voor bestelwagens.


Nokian


Nokian is een bandenproducent met een zeer grote ervaring in de industrie. Het bedrijf komt uit Finland en het is voorgoed in de geschiedenis van automobiele industrie ingegaan. Nokian was het eerste bedrijf dat de winterband heeft gelanceerd. Tegenwoordig zijn ze bekend van hun aanbod van banden die uitstekend bij moeilijke weersomstandigheden presteren. De banden van dit merk zijn zeer populair in Noor-Europa, Midden- en Oost-Europa, Rusland en Noord-Amerika. Behalve winterbanden heeft Nokian ook zomer- en vierseizoenenbanden in hun aanbod.

Nokian WeatherProof beoordeling

Overzicht: 4,5 Overzicht: Overal rating is een gewogen gemiddelde van de individuele prestaties, niet het rekenkundig gemiddelde. Enkele van de banden kenmerken hebben een grotere, enkele kleinere impact op de beoordeling van het totaal. 117 meningen

goed
 • Beheerskosten: Invloed van een band voor auto bedrijfskosten. 111130 4,3
 • Rijcomfort: Invloed van de band op rijcomfort 111140 4,4
 • Rij-eigenschappen: Invloed van een band voor bestuureigenschappen. 111160 4,6

117 personen hebben deze band beoordeeld

 • 5 64 Personen
 • 4 50 Personen
 • 3 3 Personen
 • 2 0 Personen
 • 1 0 Personen

96% van de gebruikers raadt deze band aan

96%

De gegevens over de band worden verzameld voor 1525 dagen verzameld. Gedurende deze periode hebben we 117 beoordelingen.
De totale afstand gereden door onze klanten is 673000 km.

De hoogst gewaardeerde eigenschap is: de grip op nat wegdek.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers woonachtig in: Meestal buiten de stad.

Deze band werd beoordeeld door gebruikers, die hun rijstijl beoordelen als matig.

Laatste beoordelingen:

Aantal beoordelingen per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Hania
  Beoordeling: 4,5 111150

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  2 mensen 2 mensen

  De banden heb ik gekocht met het idee dat onze winters steeds milder worden en het weer in ons land wordt steeds minder stabiel, en dus het doel van de banden is dat ze zijn beter voorbereid voor een verscheidenheid van wegomstandigheden. Banden werden getest op droog en nat wegdek tijdens de ochtend vorst. Wat het natte weer en de hechting betreft is die uitstekend, de band grijpt letterlijk in het asfalt en de controle over de auto is zeker, voorzichtbaar en veilig, ook bij snelle rijden door bochten, de auto is niet gekanteld te veel. Dit is waarschijnlijk ook te verdienen door de nieuwste schorsing.wat het droog wegdek betreft is hier een klein voordeel voor zomerbanden, de indruk is een beetje beter tijdens remmen, maar toen het oppervlak natter is is Nokian veel beter. Ter vergelijking met de vorige band die een typisch zomerband was (Continental ContiSportContact 3). Lawaai tijdens het rijden, lawaai is iets lager heb ik gemerkt en het lawaai in de auto met een snelheid van ~ 100 km / h is iets kleiner dan bij de Continental-banden. Op zijn beurt, de rolweerstand en trillingsdemping met onze hobbelige wegen is vergelijkbaar met bovengenoemde band die goed is, zelfs zeer goed, met een gat in het wegdek en laag profiel banden. Tot nu toe is er niets gebeurd met de bandjes, verbruik is nauwelijks te zien, te kleine afstand gereden ~ 4000km. Natuurlijk kon ik een volledige mening geven na de controle van de banden in winterse omstandigheden. Daarom is de band als de meest aanbevolen, maar met in de gedachte dat die in de winter nog niet in gebruik was.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Weszanki
  Beoordeling: 5,0 11111

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  1 Persoon 0 Personen

  Ik ben erg tevreden dat ik zon goeie soldes kon vinden, anders zou ik nooit de banden van premium klasse kunnen kopen voor de normale prijs. Enkel 20 euro duurder per band dan mijnvorige banden en den indruk is indrukwekkend. Lawaai – ik denk totaal niet meer eraan. In de stad en tijdens rit op droge heb ik geen opmerkingen maar in modder, in de bergen en op nat echt fantastisch. Ik had indruk dat ik nooit kan glijden. Mijn combi volledig ingepakt met alles en nog wart eraan daarbij waren we met ons vier en mijn wagen ging door de Bergen zonder enige klacht terwijl ik rond zag dat de andere grotere autos wel moeijlijkheiden ermee hadden. Motor was opgewarmdt tot 110 graden wat in de Bergen normaal is bij deze belasting en de banden ? ik zal nooit anderen banden kopen want volgens me bestaan geen betere. Hoe dat het in winter zla zijn dat weet ik nog niet we gaan het zien maar met de modder ging het goed dusi k ben gerust. De monterur die ze onder mijn auto legde kon niet geloven dat ik ze voor zo weinig gekocht heb. Nadien na het spuiten met een specjale middel zien die super goer eruit, mijn vorige waren al. Zo versleten dat er nieks meer werkte.ik dahct dat dit te maken had met dat middel, maar nu weet ik dat dit een kwestie van rubber is :)
 • een mening buiten NL Gebruiker: Mariusz
  Beoordeling: 4,2 111120

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Onder mijn huidige auto had ik al 7 seizoenen actief zomer- en winterbanden uit de premium-klasse gebruikt. Omdat elke verandering van banden in een fatsoenlijke station plaats vond, en niet bij de goedkoopste meneer die zo dicht mogelijk mijn woning zijn werkplaats heeft heb ik enkel voor de uitwisseling zelf kosten gegenereerd voor een totale prijs van 45 EUR per jaar + banden opslag die me ook 45 EUR kostte. Voor 7 jaar bracht ik voor dit doel in totaal 570 EUR. Ik had nooit in de winter behoefte gehad om buiten de stad te rijden, en in de winter het was het altijd sneeuwvrij. Dit jaar ging ik op zoek naar meningen van andere mensen, en las een test en ik kocht de best mogelijke alle seizoenen banden. Ik denk dat mijn keuze nu optimaal is.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Cathal
  Beoordeling: 4,0 11110

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb deze banden op mijn auto voor ongeveer 3000 km. De auto gedrag zich op de manier waarop mijn zomerbanden Dunlop het ook deed, heel weinig verschill. Het brandstofverbruik is ook identiek, ik heb nog niet zo veel verchil gevonden, wat is mij wel opgemerkt, is remafstand bij mijn nieuwe Nokians is iest korter. En ik wil toe geven dat mijn rijstijl is beetje agresief. En tis enorm belangerijk om zeker te zijn in elke situatie. Toch, moet ik nog ze zeker in sneeuw en ijs uitproberen om een behulpzame commentaar te mogen geven , zodra zal het een luken om zo een test te uitvoeren zal ik hier terug op komen.
 • een mening buiten NL Gebruiker: spajker
  Beoordeling: 3,7 111700

  Is dit een nuttige beoordeling? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Nokian ging een aal season band zijn. Ik heb nog niet gereden in de winter seizoen , maar deze gedraagt zich als een winterband tijdens het gebruik in de zomer. goede grip, de band is rustig, perfect dempt trillingen tijdens het rijden, de band is esthetisch, nokian heeft voor me zeer harde en luidruchtige banden van goodyeary vervangen.motorsterkte daalde met 20% door de rolweerstand, verbranding is van 6,5 liter tot 7,5 liter gestijgen. Ik adviseer banden voor het rijden op slecht wegdek, ze zijn zacht en dempen goed de trillingen. In de toekomst zal ik meer aandacht op rolweerstand besteden.

Aantal beoordelingen per pagina:

Maten en prijzen van Nokian WeatherProof

Kies bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteer:

Naam van band: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Nokian WeatherProof 205/55 R16 91 H 205/55 R16 91 H 69 Bestel
Nokian WeatherProof 205/55 R16 91 V Run On Flat 205/55 R16 91 V 106 Bestel
Nokian WeatherProof 225/40 R18 92 V XL 225/40 R18 92 V 103 Bestel
Nokian WeatherProof 225/45 R17 94 V XL 225/45 R17 94 V 91 Bestel
Nokian WeatherProof 155/70 R13 75 T 155/70 R13 75 T 43 Bestel

Aantal aanbiedingen per pagina:

Nokian WeatherProof test

2018 test ACE/ARBÖ met de maat: 165/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ADAC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild met de maat: 195/65 R15 3. plaats beoordeling: goed
test TCS met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC met de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ met de maat: 185/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt met de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: goed